irriteradeklubben..

fast vad annat kan de bli med två mensmonster delux i samma lght?;P haha tur vi kan skratta åt det iaf, men något jag tycker är lite konstigt är att om en är irriterad så blir alla andra det också.. nå nå tur de går över lika fort.
Nu sitter jag här på köksgolvet och de bara kliar i fingrarna på mig.. jag vill fortsätta sticka! gudarns vad duktig jag är.. kanske blir en hyffsat fin första strumpa ändå:) idag känns det som att vi inte har hunnit med destomer iaf.. cilla och henka har plockat och packat hela dagen typ och jag har mest känt mig ivägen.. nu bar dom över nå grejer till cillas mor och jag har dammsugit ur melissas rum och  sovrummet (de jag kom åt) nå nå nu invänta bossen och se vad hon har för uppgift åt mig:P tjingeling


btw i morron bär de av mot norr igen och jag fasar verkligen för morgonen.. alla jävla saker ska ner och naturligtvis bor hon högst upp!:s

Hanna Karlsson is da shiiiiiit!

hej min älskingar!:) har ni saknat mig och mina "vettiga" inlägg?;P
Sitter som sagt nere i eskilstuna just nu, har åkt ner för att packa och hämta hem min CK:D

Idag  så har vi donat på här i läggan, då vi rullar upp till norr igen i morgonbitti :) har ärligt lite hemlängtan,vill hem och gosa ner mig med en film occh sjukt trevligt sällskap,lite middag kanske och myspys såklart!

På lördag är tanken att vi ska ut och fira becca, har inte en aning om hur tusan jag ska orka med det, känner ingen vidare lust för alkohol faktiskt men följer med nykter iaf :)

Igåår inspirerade en godvän mig med en tatuering och jag tänkte nästan sätta mig ner och prova rita upp en som vi ska göra.. jaaa vi ska göra likadana, och vet ni jag tror att det faktiskt kommer bli jätte tjuuuusigt:)

nu har jag inte tid med er nå mer, jag ska fortsätta på min stickning.. jag håller ju på att lära mig sticka sockar :D fy fan vad jag är kung på de!!;D

Dag 9 – Hur du hoppas din framtid kommer att se ut

hmm.. jag veet faktiskt inte, vill ju så klaart bygga upp min trygghet med en super karl,två super barn och en super katt :).. vill bo i ett hus, lite mer på "landet" ha en liten trädgård och ha ett jobb som jag trivs med.. kanske som bildlärare?:) mer än så vet jag faktiskt inte.. vil ju iofs resa lite och kanske till och med bo lite längre neråt i landet:)

Dag 8 – En tidpunkt då du kände dig mest nöjd med ditt liv.

ja jag måste väl säga att det är nu som den tiden är..
Jag menar jag har väl haft dagar då jag har varit lycckligare men jag är så sjukt stolt över mig själv just nu, jag har verkligen kämpat mig till det jag är idag. Jag har gått igenom saker man inte ska behöva gå igenom, jag har lärt mig vad äkta vänskap är, jag står på mig när det behövs och genom att jag gått igenom de som jag gjort har jag byggt upp min egen styrka något enormt! Det finns inte en enda jävel som kan köra över mig, människor som behandlar mig illa har jag ingen nytta av och dom kan jag stänga ute ur mitt liv på engång. Jag klarar mig  riktigt bra ensam och självständig på många punkter. Jag anser att det jag har gått igenom och det jag har fått känna på har format mig till de jag är idag:) och vare sig ni gillar det eller inte  så är jag starkare än någonsin om inte annat deen där egoisten som jag strävade mot att bli. de ni!




sitter just nu nere i eskilstuna, vi har åkte ner för att "hämta hem" min underbara cilla, här packar dom för fullt, cilla ville ha min hjälp att packa men jag känner mig bara ivägen och sådär virrig, det är saker som ska gås igenom och jag kan ju inte direkt börja slänga saker som jag tycker ska slängas :P

nej nu åter till min stickning;) har ju fått för mig att jag ska lära mig att sticcka sockar!;D haha

Dag 7 – Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet

För er som inte vet så är jag född i kräftans stjärntecken.. 18 juli 1988 föddes jag :)

Enligt stjärnorn så är detta jag!*pekar på texten nedanför*



Kräftan är känslig och mottagliga för intryck. Deras mottaglighet gör att deras sinnestämningar kan växla snabbt. De är samtidigt reserverade och ibland rädda för att vissa upp sitt stora känsloregister. De har ett stort behov av att ta hand om andra, de bryr sig och fäster sig lätt vid andra, är försiktiga och mjuka. De är ofta beroende av bekräftelse på att de duger och de har ibland problem med självförtroendet eller att de tar sig själva på ett lite för stort allvar.

Kräftor behöver trygghet och skaffar sig det genom att ha ett ombonat hem, omger sig med mycket saker eller håller fast vid gamla minnen. De älskar god mat, är oerhört fantasifulla och de är fulla med idéer och inre bilder. De har mycket gott minne och har svårt att släppa ifrån sig vare sig vänner, älskade, saker eller en idé.

Kräftan kan ofta visa sig upp ett kallt och hårt yttre men detta är bara ett skal och innerst inne flödar känslorna, den känsliga kräftan är bara rädd för att bli sårad eller för att känna sig otrygg. De tar sällan första steget utan avvaktar och väntar på att den andre skall ta initiativet. Trots reservation och blyghet så gillar kräftan att stå i centrum. Om den får rätt uppmärksamhet kan kräftan då krypa ut ur sitt skal och blomma upp, skratta och visa upp en mycket spontan sida.

Kräftan är mycket romantisk, godhjärtad och oftast en väldigt bra förälder. Kräftan är försiktig i kärlek för att inte bli sårad. Kräftan söker efter ett varaktigt förhållande och när de väl inlett ett förhållande gör den allt för att hålla fast vid sin partner.

Lämpliga yrkesval: Allt där de får sköta andra, ex. sjuksköterska, lärare, kurator, eller yrken som har anknytning till sjön, ex. fiskare.

Känsligaste kroppsdel: Bröstkorg.

Kräftans bra egenskaper

Starka föräldrainstinkter
Vänlig och omtänksam
Mycket romantisk och sexig
huslig
Har en livlig fantasi
Är tillgiven, trogen och beskyddande som partner

Kräftans mindre bra egenskaper

Hyperkänslig och lättstött
Ganska ombytlig och lynnig
Osäker och slarvig
Hemlighetsfull och sluten
Kan vältra sig i självömkan















Ja jag måste väl säga att jag kan hålla med, jag är en kräfta ut i fingertopparna;)

Skruvar i massor åsså lite stjärnfall...

Idag har vart en riktig toppen dag!:) Har verkligen inte känts som söndag!:)
I morse vaknade jag lite innan elva av att min älskade Farmor kom och väckte mig(bad henne väcka mig vid elva ifall jag sov ännu), hon satte sig här i sängen och pratade med mig en stund, gudarns vad jag saknar "fammoväckningarna" vi har ALLTID så mysigt på mornarna.. Förut brukade hon väcka mig med frukost på sängen.. Inte alltid men nångång då och då sen satt vi där i sängen och myste och pratade om allt mellan himmel och jord.. är det inte ganska otroligt att hur mycket vi än umgås tar våra samtalsämnen aaaaaldrig slut?! Jag älskar verkligen min fammotid.. idag när jag kom från Cilla så slog jag mig ner brevid fammo i soffan och kröp upp i hennes famn, visserligen är fammo  liten nu mera om man jämnför med mig, men hennes famn är lixom nått extra och den kommer jag aaaldrig att bli för stor för <3  Hon strök mig över håret och kittlades lite som hon alltid har gjort.. De är min fammo de. inget slår dom där fammokramarna..
Hur som hellst min dag startade med lite tvättning av kläder som jag ska ha med mig på mitt lilla måndag till fredag äventyr!:D  Sen gick jag till Cilla och Henka där dom var i garaget, henka donade med nått till bilen och cilla byggde vinterhus till sina kaniner :) Jag och cilla lyckades konstruera dom riktigt tjusiga:)  Sen var det mys och häng inne en stund innan de blev dags att säga hejdå till underbaraste mosan som skulle åka iväg till fammo:) Vi vinkade hejdå och sen hoppade vi i lite kläder och gicck ut. Fortsatte på kaninhusen och sen satte vi kaninerna i uteburen så dom fick skutta runt lite och jag säger.. vilka jävla racerkaniner cilla har:P efter den lilla utestunden hamnade vi inne, jag skrev blogg.. mina 30 intressanta saker och cilla kikade tv innan vi gick till min fammo <3 när vi väl kom hit insåg jag att jag ville prova sticka yllesockar, så jag letade fram strumpstickor och några garnsnuttar och påbörjade ett "sockprojket" kom riktigt långt då jag tog med stickningen till cilla igen och sen när jag kom hem och visade för fammo så bad hon mig sticka både räta och aviga bara för att strumpan ska sitta kvar på foten.. sagt och gjort jag provade och de gick åt skogen vilket resulterade i att jag var tvungen att repa upp ALLTING som jag redan stickat.. *suck* men jag gav inte upp utan började om, så nu har jag börjat om och har en braaaa bit kvar innan jag är ikapp där jag var innan..:P
Nu mina kära vänner tänker jag minsan ta itu med min lilla stickning av strumpan och sen sova så de blir imorgon fort.. för jag ska nämligen inhandla garn( om de nu finns på ica) så jag kan sticka sockar hela bil resan ner till södern;) fast innan jag åker så får nog farmor visa hur man stickar en häl, annars blire låååånga strumpor ;) haha gooodnatt!
Btw.. ikväll när jag gick från Cilla så beundrade jag den sjukt vackra stjärnhimlen.. och vet ni jag såg ett stjärnfall.. och vad jag önskade, de får ingen veta..;)

Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dig själv.

okej ja då mina kära vänner...då ska vi se vad jagh kan komma på för 30 intressanta fakta om mig, tyvär tror jag inte ni tycker dom är så jätte intressanta:P

1,Jag är född i kräftans stjärntecken(ska jagh skriva mer om i morgon)
2,Jag har tappat tilliten för dom flesta personer..
3,Jag är en kattmänniska
4,avskyr folk som ljuger och snackar bakom ens rygg. var för fan ÄRLIG mot mig.
5,Min mobiltelefon är min bästa vän:P den är med typ överallt
6, Jag är barnkär:)
7,är ganska huslig av mig när jag mår bra:) brukar kallas "bullmamma"
8,Jag är uppvuxen i sammakko och yrttivaara
9,jag har två yngre bröder
10,min skostorlek är 37-38
11,Jag är tror att jag kommer bli en riktig hönsmamma den dagen jag får egna barn.
12,jag drömmer om ett eget hus med en liten kryddträdgård:)
13, Jag är allergisk mot Gräs,och pälsdjur(ska ändå skaffa mig en katt)
14, Det finns enligt mig inget värre än jobbigt tröga personer!
15,jag älskar äventyr!:D
16,jag tror på kärlek vid första ögonkastet
17, min familj betyder allt för mig
18,I mitt toaskåp har jag.. allt mellan himel och jord, mest mina parfymer,hudkrämer och liknande.. samt lillebrors tomma axeflaskor som jag inte får slänga!
19, jag har fått dille på knästrumpor jag tycker dom är sååååå mysiga
20,Jag älskar hösten, enda negativa är att de då snart är vinter :(
21,Julen är bland det mysigaste som finns.
22,Jag läser gärna en bra bok
23,måla är något som jag värdesätter högt
24, jag har två recceptböcker.. enligt kusin så är det min bibel;)
25,Jag har en dröm om att bosätta mig i sammakko en vacker dag
26,Jag har helt underbara vänner som jag hade kunnat göra i princip vad som hellst för.
27,Jag sjunger i duschen
28,snusar gör jag också men de visste ni väl redan:P
29,Sammakko är den plats på jorden som får mig att vilja leva upp!
30, Jag är en riktig slarvmaja:P

Fredag den 23:e September..

och Hanna Sofia Karlsson sitter här i ullatti hos mammsen och sjunger och skränar med till ljuvlig musik. Har hängt upp tvätten mamma har tvättat och även slängt igång en maskin med mina kläder :) Tänkte plocka ur diskmasinen som hon även bad mig att göra :)  Tänkte sen ta mitt skissblock och försöka få någon fason på en bild eller tre.. haha har just insett att jag har förjävla dåligt tålamod!;D nå nå kila nu sen kanske ni får en uppdatering, tappade lixom blogglusten!:P tjingeling mina raringar

Dag 5 – En tid då du tänkte på att avsluta ditt liv.

Jag vet det låter hemskt, men det fanns faktiskt en tid och den har jag skrivit om i tidigare inlägg..
När mitt liv var som allra mörkast och allt var som mest skit, när jag trodde att det inte kunde bli värre men ändå gång på gång vart värre och värre så satt jag där och tänkte tanken på att faktiskt avsluta mitt liv... 
Jag vet det är tunga ord jag skriver men som sagt inget jag har tankarna på nu, så ingen panik!

Jag är idag glad att jag kämpade vidare och inte gjorde som många andra ungdomar.. Får väl kanske tacka min lyckliga stjärna för att inte ge upp mig.. Idag har jag ett liv som visserligen hade kunnat vara bättre, men det blir väl vad man gör det till?  Ibland undrar jag verkligen hur otroligrt mycket man ska behöva gå igenom innan man får tiden att vara lycklig.. Jag själv anser att jag har gått igenom en förbannat tung period och jag hoppas verkligen att jag slipper uppleva den igen! Nu mina hjärtan ska jag ta och bjussa på ett riktigt inlägg utan uppgifter;)
Ser ni livsglädjen?

Dag 4 – Din syn på religion.

Jag ogillar verkligen detta ämne och tänker faktiskt inte skriva något  om det.:)  tyvär!

Det kommer stunder i livet...

.. som man verkligen undrar vilka som är ens vänner. Vad man gör för att förtjäna vissa saker. Just nu undrar jag om jag verkligen varit så hemsk mot någon så jag förtjänar detta.. Egentligen är de väl mest smickrande.. men ändå.. Jag blev jätte ledsen. Tankarna snurrar runt runt i huvudet och jag kan liksom inte komma på någon vettig förklaring. Har inte jag haft nog med lögner och trassel redan? När ska det vara min tur att vara lycklig på riktigt?
Lite komiskt ändå, satt och skrev i går eller i förrgår om att de snart borde vara dags för nästa bakslag och i morse kom de som ett brev på posten! Har jobbat eftermiddag idag och hela dagen på jobbet har flytit förbi fort som tusan och då börjar man ju fundera.. har jag så mycket i mitt huvud så jag inte ens märker att tiden försvinner? nå nå ska försöka sluta grubbla över detta och egentligen borde jag väl bara glömma det här..
Har som sagt haft eftermiddag idag och dagen bara försvann, har kommit hem för ett tag sen.. käkat lite och nu sitter jag här.. lyssnar lite musik och känner lugnet.. funderar att lägga korten.. la i morse för en specifik fråga och svaret jag fick, ville jag bara skratta åt.. helt sjukt ibland alltså.. stämde verkligen in!  nå nå på återseende, tjingeling

Helt dagvild faktiskt...

Ja ja de är väl sånt som händer.. Har jobbat min sista dag på dagis igår, kändes faktiskt riktigt tråkigt. Jag som trivs så otroligt bra där.. Idag har jag eftermiddag på Bergsgläntan och de ska faktiskt bli riktigt nice, saknar raringarna där uppe:)  Har sovit till typ halv elva idag, var riktigt skönt att sooooova, visserligen blev de ju inte så sjukt länge med tanke på att jag har somnat först kring tre. Har nämligen vart hos en vän och lagt lite Tarotkort :) Sen blev det ju naturligtvis en massa prat om livet och allt som hör till...
Har haft en ruskigt intressant morgon och ändå har jag bara hunnit vara vaken i 50 min ungefär.. tänk att man alltid ska förvånas! :O
Tror jag måste plockaa fram mina kort bara av ren nyfikenhet.. ;)
Tjingeling alla mina hjärtan! <3

Jag är bara jag...

Jag har mina fel och brister, jag är inte bättre eller sämre än någon annan.. Idag kom de en sån där känslanär jag stod på jobbet.. En sån där obehagskänsla.. Jag kände mig så fruktansvärt sviken.. Men frågan är VARFÖR?  Jag släppte känslan och fortsatte leka med barnen och glömde snabbt av den känslan.. sen helt plötsligt dök en viss Mr upp i mitt huvud, från ingenstans.. jag kunde inte släppa honom ur tankarna fast jag försökte..  och vet ni? i samma veva som jag satt där på golvet och lekte så hörde jag att det plingade till i min telefon.. Gissa vem de var?!:D  Jag log lite för mig själv när jag kollade vem de var ifrån, jag blev verkligen JÄTTE glad.. Har inte känt sån där uppriktig glädje på länge. Nu kändes de ärligt talat som att regnet upphörde och solen sken upp allting.. HUR kunde han veta att jag behövde bara några få ord av honom? Skummt eller hur?!:) men nu ska jag öppna upp mig på ett ovanligt sätt för  er mina kära läsare.. :P Men gör det inte till en vanesak.. ibland glimtar jag till jag vet ;)
Hur som hellst.. denna kille då. Han är som jag försökte förklara innan lite utöver det vanliga.. Jag tycker om honom,men jag bara måste våga erkänna det för mig själv först.. Fick en fråga här för någon dag sen om jag var kär.. eller iaf förälskad, jag bara tittade på personen som undrade och skrattade.. till svar kom det: "KÄR?! haha nej verkligen inte, de pirrar inte ens liite i magen! de här är inte likt mig.. jag orkar inte ens förvänta mig något!" Och nej de är så jävla sant.. Jag orkar inte förvänta mignågot det som händer det händer.. mitt största frågentecken just nu är väl egenligen.. VAD har han som jag behöver? Jag menar jag har vant mig vid att vara ensam. VARFÖR ska han finnas i mitt liv, jag har ju mina vänner.. så jag kom fram till en väldigt förnuftig sak.. haha jaaaa... jag har börjat resonera väääldigt mycket med mig själv numera. Han har ingenting jag behöver mer än möjligtvis den där starka trygga axeln jag kan luta mig mot när allt känns tungt. Och varför han bör finnas i mitt liv är just för att jag behöver någon som håller mig i schakt..  Den stora frågan är nu bara OM jag är beredd på att släppa efter och släppa in honom i mitt liv OCH är verkligen HAN beredd på att fånga upp mig när jag faller för honom?  Som jag läste för inte så länge sen.. " få aldrig en tjej att falla för dig om du inte är beredd på att fånga henne" och de är så jävla sant..  Jag önskar bara att jag hade kommit på något bra sätt att säga allt detta till honom på.. men på ett lite smidigare sätt.. och utan nå dubbla budskap... haha jag har ju alltid en förmåga att tjorva till allt jag säger och gör.. så nån måtta får de allt bra vara.
nu när vi ändå är inne på deeptalk.. Vill ni kanske höra om mitt måeende? har ju inte direkt prata om de som senaste månaderna..
Jag måste börja med att säga.. Jag tror de vände rejält i Juni.. Slutet av Maj månad var en fruktansvärt jobbig tid för mig på alla plan.. även om jag började få rät sida på mitt liv så fanns de en helmassa annat som gjorde allting lite mer komplicerat. Två personen som betyder allt för mig var med om en olycka som jag tog väldigt hårt! ( ingen fara dom mår bra och nej jag tänker inte gå in mer på de). I samma veva med deras olycka så ringde en annan godvän till mig och bad mig packa min väska för vi skulle resa genom landet. NEr till hennes familj, då hennes mormor hamnade på sjukhus, Vistelsen där nere var verkligen toppen bra förutom all oro som fanns i kroppen genom alla sjukhusvistelser och liknande.. Hur som hellst.. jag hann bara komma hem från den trippen  och o princip packa om.. sen bar det av ner till uppsala och mina farbröder med familjer. Min Lillkusin Linus skulle ta studenten och vi for ner, där var jag nästan 2 veckor och vet ni vad dom två veckorna gjorde med mig?! Dom fick mig att må super! Det var verkligen som att komma hem!:D  När jag sen for upp igen till vårat kära norrland så var jag som en helt ny människa.. Jag till och med kände de själv. Att lite upplandsluft kan vara så bra för själen! Jag jan vara hemma ca en och en halv månad innan nästa bakslag drabbade mig..
Vad som hände vet jag inte om jag törs berätta för er.. En dag kommer det.. jag bara måste få samla ihop det och skriva ner de på bästa sätt, för att inte uttrycka mig allt för klumpigt och ja ni vet.. men tro mig det kommer, jag bearbetar det fortfarande.. hur som hellst, efter den händelsen fick jag veta att en av mina bästa vänner mist sin pappa.. det var sjukt hemskt och jag önskar jag hade kunnat bära iaf hälften av hennes smärta.Jag beklagar verkligen min älskade skatt! Efter hans begravning, har det *peppar peppar* varit lugnt och det hoppas jag förblir lugnt  ett bra tag framöver!
Slutsattsen vi kan dra av mitt mående.. Jag mår så bra man kan må med tanke på alla omständigheter, men de är första gången på riiiiiktigt länge som jag ärligt kan säga att jag ändå MÅR BRA!:D
nu en film.. blev mycket skriva nu! tjing

Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.

Jaha ja.. Droger är för mig något som bör poffa upp i tomma intet och bara försvinna, Många anser att nikotinet är en sorts drog och de kan jag väl hålla med om till en vissdel.. de är beroendeframkallande men jag skulle inte gärna kalla en rökare för drogmissbrukare!
Droger är något som man ser förstöra för så många olika personer i alla åldrar och jag har aldrig fattat vitsen med att dra en lina, köra en spruta i armen eller röka en joint. Jag menar de finns ju så mycket annat som kan göra dig lycklig som dettutom inte skadar dig!
Alkoholen är väl iofs inte bättre och jag dricker alkohol... Går vi ut en kväll så dricks det alkohol.. men jag har alltid varit den att jag dricker det jag tycker om.. jag menar om du nu ska supa dig knall, varför inte då dricka något som du gillar? varför super man sig knall? Ja antingen för att dina vänner gör de och du vill ha en hel sjuk kväll.. (mestadels den anledningen) eller för att de dövar sorgen eller det dåliga måendet( har testat det också).. Så man kan väl lika gärna säga att de också är en drog? ja jag vet inte..  MEN skulle alkoholet kommit idag så skulle de klassats som en drog, lika så kaffet, snuset, sockret ja gud vet allt!? nå nå jag ska inte köra någon föreläsning, jag anser att vi alla är vuxna nog att ta våra egna beslut :)

Från de ena och andra till det tredje :)
Jag har kommit hem för ett tag sen och tänkte passa på att blogga lite innan jag sätter mig och börjar skissa lite :) har känt hela dagen hur kreativiteten har velat komma ut, men har haft fullt upp med annat:P HAr vart en hel kul dag på dagis idag, vi har läst, ritat lite, lunchat och sen lekt i gympan.. Under hökens alla vingar och ett,två,tre ost! Jag hade helt glömt hur kul de var!:D haha blev som barn på nytt:P  Jobbar två skift på boendet nu innan de bär av hem till mampatown och min underbara lägga:) gudarns vad jag längtar! Nå nå nu en sväng på kiosken innan jag tar itu med skissandet!:D

Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.

Hmm... om 10år vill jag vara någonstans i sverige där jag trivs riktigt bra, bo i ett mysigt litet hus med min familj.. iaf med en del av den tilltänka familjen:) Gärna "ute på landet" Jag har förhoppningsvis ett jobb som jag älskar att gå till:) Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva på den här.. kanske får återkomma istället... om jag nu kommer på nått vettigt :)
Om vi hoppar från listan till mitt verkliga liv just nu så kan jag börja med att säga Hej :)
Har kommit hem från jobbet för ett tag sen och jag kan berätta för er att jag har ruskigt ont i nacken!:/ Fråga mig inte vad jag har gjort för de vet jag inte... Tänk er Gubbesne framför er.. så ser jag ut typ nu:P nå nå nu slå igång en film och lägga mig ner så nacken kanske får slappna av lite :P tjing!

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.

Hmm... Ja eftersom jag inte har någon relation så får jag väl berätta om mitt liv som singel... Vet inte riktigt hur jag ska börja.. Kan väl egentligen inte säga dessmer, jag menar ni följer ju mitt liv som singel varje dag :P
Hur som hellst.. Jag måste säga att jag ändå trivs riktigt bra:) Självklart saknar man någon ibland,men jag har ju så många underbara vänner att umgås med när dom stunderna kommer.. Det jag saknar mest när jag är singel är den där personen som har det där lilla extra. Tex någon som du kan ringa vilken tid på dygnet som hellst och någon du kan dela alla dina innersta tankar med. Någon att ringa när du känner dig så där extremt lycklig så du bara håller på att spricka, eller någon som kramar om dig när du är ledsen och stannar vid din sida.
Haha nu när jag sitter och skriver det här så tänker jag på Anne, Hon fungerar som den personen för mig! Men jag kan liksom känna ibland att jag hade velat ha den där andra personen som kn ge mig den där "lilla extra" tryggheten. Inget Fel på min Hermansson! Absolut inte men ja ni förstår kanske hur jag menar?
Annars fungerar väl mitt singelliv som alla andras? Jag menar de finns perioder då de dyker upp någon i ens liv och får hjärtat att ta ett extra slag.. jag gissar att dom flesta undrar om de finns någon sån nu:P och ska jag vara ärlig?
JA, de finns en viss Mr i mitt liv, jag har inte bestämt mig ännu för vad jag ska tycka om honom, jag menar visst han är jätte go, mysig, omtänksam och riktigt riktigt toppen, MEN.. för första gången på evigheter så har jag stannat upp och funderar fruktansvärt mycket på honom. Jag känner att det bara skulle kännas jobbigt att bli involverad nu,och då undrar ni..VA DÅ JOBBIGT? Ja men alltså.. Jag är tjej, han är kille.. vi har uppenbarligen ömsesidigt intresse... men Han gör som inget så de känns sådär WOW, han är verkligen min drömkille! Han får mig att grubbla väldigt mycket och alla vet väl hur mkt jag hatar att gå runt och grubbla? Man kan jämnföra mina kännslor för honom som gångarna i en labyrint.. "plötsligt känns det som att du är på rättväg och sen är du i en återvändsgränd utan någon större förvarning.." Jag har väl helt kommit till den punkten i mitt liv då jag vill att allt ska vara enkelt, utan krussiduller.. "antingen äre så här... eller så här.." Hahahaha! Fattar ni en ett skit av mitt dravel?  Hur ska jag göra de här lättare för er? hmm.. jag vill liksom inte slänga ut våran "relation" i cyperspace så alla kan läsa och tränga sig in i VÅRAN lilla värld.
ÄSCH... stryk alltihop! Jag börjar om! OKEJ!
JA, Det finns en viss Mr i mitt liv just nu, han är en riktigt toppen kille.. Det finns uppenbart intresse från båda hållen och jag är kanske lite sådär "extra" intresserad. Jag vet inte vad han vill och om han ens vill ha något mer än det vi har.. MEN jag vet inte heller vad jag vill...?!  Ni som känner mig vet att jag brukar veta vad jag vill ganska så på engång.. Antingen ON eller OFF.. just nu så känns de som att jag står med fingret på lysknappen och bara väntar på att de ska klicka till åt ett av hållen.. Något som skiljer sig i den här "relationen" från alla andra kortvariga.. nyförälskelser, träffar eller vad man nu ska kalla de är.. Att våran början nu... påminner om en relation som startade 2005... Alltså inte relationen i sig, utan känslan.. Allting upprepas på något vis? Han påminner lite om mitt ex till beteendet.. och med beteende så menar jag, bemötande och ja ni kanske förstår.. Mitt och exets tid började under juli-05 och nu i juli-11 kommer Mr * in i mitt liv och sätter igång varenda liten cell av min kropp.. Han visar tydligt att han är intresserad men får mig ändå att tveka.... MEN GUDARNS så Fruktansvärt dålig jag är på att förklara!

Stryk de där med...


Det finns en kille i mitt liv, han betyder något för mig.. jag vet bara inte vad ännu.. att de är ömsedigt kan jag väl påstå.. jag menar annars hade vi ju inte träffats?! Han är en riktigt tio poängare så jag fattar inte varför jag ens grubblar och inte bara kör järnet?  Det kan ju inte gå mer än åt skogen iaf.. men de finns något som hindrar mig.. (vet inte vad, men de känns så iaf)  och jag hoppas att jag bara skulle vakna upp och sluta grubbla/fundera över vad de är som händer med mitt liv..

MEN VAD I SATAN! Ja de finns en kille som jag träffar.. Han Heter ******** är skit go!!! och jag vet inte vart detta bär..Jag trivs iaf bra som de är just nu.. inga krav eller beslut som måste fattas.. jag är den jag är och tycker de jag tycker.. kan inte han acceptera de så kan de ju bli svårt och som de ser ut nu har han accepterat alla sidor han har sett av mig.
haha klart bästa hittils! snart har jag ju för tusan nött bort alla bokstäver från tangenterna!:P nu kila på kiosken ännu en vända, blev sugen på karra!:D

30 dagar...

Hejsanhoppsan mina darlings! :) Tänkte överraska er med ännu en sån där 30dagars lista:D så vi kör väl kanske igång igen!?:) Är ett tag sen sist nu :) kanske borde dra den andra också, då den förra listan är kvar i gammla bloggen? eller vad tycker ni?
Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.
Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.
Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.
Dag 4 – Din syn på religion.
Dag 5 – En tid då du tänkte på att avsluta ditt liv.
Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dig själv.
Dag 7 – Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet.
Dag 8 – En tidpunkt då du kände dig mest nöjd med ditt liv.
Dag 9 – Hur du hoppas din framtid kommer att se ut.
Dag 10 – Diskutera din första kärlek och första kyss.
Dag 11 – Sätt din iPod på shuffle och skriv 10 låtar som dyker upp.
Dag 12 – Lista upp hela din dag.
Dag 13 – Någonstans du vill flytta eller besöka.
Dag 14 – Ditt tidigaste minne.
Dag 15 – Dina favoritbloggar.
Dag 16 – Din syn på mainstream musik.
Dag 17 – Dina toppar och dalar det senaste året.
Dag 18 – Din tro.
Dag 19 – Respektlöshet mot dina föräldrar.
Dag 20 – Hur viktigt du tycker att utbildningen är.
Dag 21 – Ett av dina favoritprogram.
Dag 22 – Hur har du förändrats under de senaste två åren.
Dag 23 – Bilder på 5 killar som är kända och som du finner attraktiva.
Dag 24 – Din favoritfilm och vad den handlar om.
Dag 25 – Någon som fascinerar dig och varför.
Dag 26 – Vilken typ av person attraherar dig.
Dag 27 – Ett problem som du har haft.
Dag 28 – Något som du saknar.
Dag 29 – Mål för de närmaste 30 dagarna.
Dag 30 – Dina toppar och dalar denna månad.

En sorgsen känsla som faller sig på...

.... har verkligen vart på toppen bra humör idag och nu när jag sitter här i min lilla lght och lyssnar musik och myser så fick jag en sån där ruskigt sorgsen känsla som kröp sig på.. Fråga mig inte varför, för jag har ingen jävla aning.
Har iofs massor som rör sig runt i mitt huvud och ju fler dagar som går dessto mer förvirrad blir jag.. :/ Jag gillar verkligen inte detta som händer mig just nu. Jag Önskar att allt bara var som förut och jag slapp såna här bekymmer som snurrar runt.. Tänk om man var 5 på nytt och hade fått göra om en massa? Gudarns vad jag hade förändrat massor! Mitt liv hade absolut inte sett ut så här då. Frågan är om jag ens hade varit kvar i denna kommunen då... Ja ja man kan grubbla hur otroligt mycket som hellst.. gjort är gjort och man kan bara göra det bästa av situationen!
Jag tänker göra det bästa av min situation och ska helt enkelt lämna alla jävla jobbiga och störiga tankar/bekymmer bakom mig.. Hmpf! haha önska kan man ju iaf! Ni VET ju att jag är en jävla grubblare av desslike! hur som hellst... Jag vet inte hur man ska göra för att skaka av sig alla dom där jobbiga tankarna.. några förslag någon?

Har en bild....

.... som jag måste sätta färg på, är lite osäker på färgerna men funderar starkt på att sätta den i gråskala.. Tror de blir najsigast:D

.... av min lunch, skulle ha otrolig lust att göra plättar, bara de att de känns så fruktansvärt jobbigt :P

... av mitt liv men vet inte hur man ska göra för att uppnå allt jag vill..

.... av en viss person, men hur får man den bilden att glänsa lite extra?

.... av min höst, kommer den bli något av slaget "lite extra"?

Jaha ja mina kära vänner, hur har eran lördagkväll varit? min blev fruktansvärt rastlös med lite städ, skissande, och bad:)  hade väl egentligen kunnat roa mig med party, men jag samlar ju vuxen poäng ;)
Har sovit till typ halv ett idag:D härligt som fan, men har drömt en massa, kommer dock inte ihåg allt.. lite halv läskiga drömmar  faktiskt.. mins att jag var otroligt glad när jag slog upp ögonen och insåg att de bara vara drömmar. Tänkte faktiskt koka mig lite kaffe och funderar starkt på att göra plättar! Hur gott hade inte de varit liksom?! Men vafan jag göre!:) ska fota mitt hem åt er också ;) orkade fan inte igår! så nu kilar jag.. tjingeling alla raringar och oraringar!

kanske till och med sakna mig trots allt de jag gjort...

En dag ska jag ligga sex fot under marken
Höra regnet som droppar och fåglarna i parken
Inga skulder att reglera, ingen sorg att bära på
Bara en sten med mitt namn och folk som kommer och går

Kanske kommer du att sörja, kanske lägga ner en ros
Kanske till och med sakna mig trots allt jag gjort

Kanske kommer du att tänka, han var ingen dålig man
Han hade mål och ambition men drev ur sikte och försvann

en dag ska jag ligga sex fot under marken
Höra regnet som droppar och fåglarna i parken

Ja dom känns som fem minuter hörde jag någon som sa
Alla åren i ens liv på räkenskapens dag
Så hälsa hyresvärden och alla nere på krogen
Det går en godsvagn till himlen, jag hoppar nog ombord den

Kanske kommer du att tänka, han var ingen dålig man
Han hade mål och ambition men drev ur sikte och försvann

en dag ska jag ligga sex fot under marken
Höra regnet som droppar och fåglarna i parken
Inga skulder att reglera, ingen sorg att bära på
Bara en sten med mitt namn och folk som kommer och går

Kanske kommer du att sörja, kanske lägga ner en ros
Kanske till och med sakna mig trots allt jag gjort

Tänkte bjussa på lite bilder :)

Mosan älskar att leka:) visst e hon väl underbar den lilla solstrålen!?
Melissa var också med i lekparken, sötnöten!:)
Haha snacka om soffhäng med ett gäng sötnosar!
Kräftor åts det förra lörda´n!:D mumma!
Har börjat lägga kort igen lite smått :D
Upptäckte att mina kläder börjar bli förstora så de betyder att jag har tappat i vikt... blandade känslor!:/
Snacka om lite att göra på jobbet!?;)
Har skaffat mig ett nytt intresse/hobby.. HOCKEY!
Har blivit problemlösare till STORA problem ;)
Jag och världensbästa Hermansson har börjat samla vuxenpoäng!
Även om de inte syns så äre sant! Vuxenpoängen bara rasslar in!
Fjortispoäng bara för att jag fotar egobilder;)
Men köttbullarna jag rullade idag väger upp de igen ;)

Lördag hela dagen...

... jepps, lördagen har bara rusat förbi känns de som. Har tillbringat i princip hela dagen hos frugan! <3 Hon bakade en kladdkaka och jag åkte på att göra köttbullar!:) Blev köttbullar för över ett kilo köttfärs.. Fy fan vad jag är bra.. Nu har jag just precis kommit hem:) Tänkte att jag måste hem så jag får städa lite ser ut som en rövarkula här hemma. Kan lägga upp en bild sen när jag städat så får ni se hur jag bor ;) för de har ni väl inte fått göra ännu?
Gårdagen blev toppen bra, blev en heldag på stan med becca inkl lunch:) Sen blev det middag med A och hennes hjärtevän:) Trevligt som tusan.. och så klart några glas rött;)  Vi samlade vuxenpoäng igår, nästan så man kunde höra hur dom rasslade in under kvällen.. Middags lagning med röttvin och skitsnack innan vi begav oss till soffan för Idol och ännu mera rödvin.. kändes "vuxet" på nå vis att inte supa sig full och dra på krogen utan att bara sitta hemma och mysa:)
Idag då som sagt var jag förbi hos frugan och de var så otroligt kul att träffa henne! Familjen Landell/Saada har ju vart på semester och dom var bruna allihopa, tänk om man själv hade dragit iväg någon gång! hur som hellst.. Fick se liten T också och han bara växer så de knakar, och bestämd är han den lilla krabaten ;) världens charmtroll med sina mörka ögon och bruna lockar!:) kommer bli en riktig tjejtjusare de där :)  Ti var hos sin Farmor och hälsade på när jag kom dit men henne såg jag också, hon kom hem innan jag for :P Det är otroligt vad dom blir stora fort! Känns som att de är evigheter sen jag och frugan fått så här mkt tid med varandra, även om vi inte gör dessmer så rinner tiden bara iväg! :)  Hon fick en "present" av mig när jag kom dit, en bukett blommor och en keramikbit;) haha nej men en nånting med text på:) det stod något i stil med " om jag fick välja igen så skulle jag fortfarande välja dig"  och de är sant, skulle aaaaldrig någonsin vilja byta bort min fru! <3
nå nog om min dag.. hur har eran dag varit?
Nu tänkte jag minsan ta och plocka lite här hemma, sen dammsuga och vaska innan jag slänger mig i duschenoch myser ner mig framför en film efter det! På återseende!
BTW haha jag och en kompis (nämner inga namn) kom på att vi ska skaffa oss ett nytt intresse/hobby såååå de gjorde vi och gissa vad?! HOCKEY!!! hahaha ja herregud, vi drog på olearys i torsdags käkade och kollade hockey. kan ju upplysa er om att hocky egentligen inte är något för mig för mina nerver är på helspänn hela tiden, men fan så intressant de är när man väl börjar kolla!:D haha ja inte var de då sista gången jag kollade hockey!;)
tjingeling nu!

Ojsan hoppsan...

... verkar som att många av mina läsare har hittat tillbaka, får väl hälsa er välkommna igen då :)
tänker då inte alls bjussa på något långt inlägg ikväll.. har egentligen värsta blogglusten men jag ORKAR verkligen INTE i kväll.. jag lovar att ni får en uppdatering om min fredag i morgon;) låter de bra?
Nu tänker fröken Karlsson krypa ner under gosigaste täcket i världen och mysa järnet tills jag slocknar vilket iofs inte lär blir speciellt svårt med tanke på vinet som har gjort sitt... kan iaf säga att jag samlat ett GÄNG vuxenpoäng i kväll!;D
Goooodnatt sötjävlarna mina och ja ni andra ickesötjävlar också!

Så lär du känna mig bättre?

Satt och kikade runt på massa bloggar och vips så hittade jag denna lista.. En lista med lite mer personliga saker, är väl bra? jag menar då kan ni ju lära känna mig lite bättre?!:P

1. Berätta 2 saker om dig själv som inte många vet. Svar: hmmm..
två saker om mig själv.. klurigt. Jag avskyr vintern, och var ett öronbarn när jag var liten...? duger det?

2. Din högsta dröm? Svar: Min högsta dröm är att få ett välbetalt jobb som jag trivs med.

3. Om du fick ha en superkraft vilken skulle det vara? Svar: Tankeläsning, och att kunna göra mig osynlig!:)

4. Är du singel? Svar: Jepps, de är jag :P

5. Träffar  du någon för tillfället, typ dejtar? Svar: haha typ...?  nej men jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på den frågan. Jag brukar träffa en kille, men jag skulle väl inte direkt kalla de att dejta..

6.Om du svarade ja på fråga 5, hur mycket betyder han/hon för dig? Svar: haha ja alltså de är väl klart jag tycker om och bryr mig om honom..  han betyder väl lika mycket som mina andra vänner?!

7. Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Svar: oj, ärlighet naturligtvis, omtanke, kärlek och att han kan kyssas!;)

8. vad har du för ringsignal på din telefon?  Svar: ATC- All around the world

9. Har din mamma någon speciell ringsignal när hon ringer? Svar: Nej, har bara en signal:)

10. Det värsta du vet? Svar: Lögner, falskhet, otrohet och bråk!

11. Någon artist som du vill se och höra live? Svar: Svårt val... NOT Lars Winnerbäck så klart!:D

12. Något som gör dig glad? Svar: liten moa och mina vänner/familj så klart!

13. Om du får en present, vad ser du då hellst att det är? Svar: Haha.. faktiskt så anser jag att presenter är personligt, OM du tex ger en present åt mig så ska de ju vara något som DU vill ge åt mig, något som du tycker att jag ska ha. Inte för att jag har valt den:)  hajjar ni?:P

14.Vad lyssnar du på just nu? Svar: musik så klart :P just nu strömmar "just a dream" ut ur mina högtalare men då med  sam Tsui och Christina Grimmie:) Den är underbar!:D

15. Om du fick ändra något i ditt liv, vad skulle det vara? Svara: ooj.. ja säg det! Det finns väl egentligen massor man skulle vilja ändra..  Men som det ser ut nu kan jag inte ändra på så mycket mer så det är väl bara att gilla läget skulle jag tro:P

16. Vad stör du dig på just nu? Svar: hahaha! ja de skulle ni bra gärna vilja veta va?!;P

17. Kan du sjunga?`Svar: haha ja alla kan väl sjunga även om det är få som har sångrösten;) men Jag gissar de var den det frågades om.. så NEJ jag kan inte sjunga, jag sjunger hellre än bra;)

18. Vad har du för favoritplagg? Svar: mina mysbyxor såklart!;D haha vad vore mysbyxan karlsson utan dom?!


19. Vad har du för hårfärg? Svar: mörkbrunt :)  (de är liksom min färg)

20. Okej sista frågan, Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Svar: Ohhhja!

Jag vet inte om man verkligen lär känna mig bättre via dom där.. men du kan ju alltid fråga?! ;)

ingen rubrik...

Tjohej gott folk!:) Sitter här hemma i läggan och känner lugnet, funderar starkt på att spola upp ett bad och krypa ner i, skulle förbi becca en sväng i kväll kom jag på men känner att jag verkligen inte orkar. Har ont i huvudet och öronen, samt febern som inte ger sig.. Den har gått ner iaf och de är positivt, jag känner mig bara lite död när jag rör mig, kanske är de så att jag har hittat min botare!?:P
Middagen idag bestod av Tonfiskrulle från Manuella med min Anne och hennes kärlek...:) Trevligt som tusan, när jag kom hem tvingade jag med mig becca på konsum och inhandlade lite gottis, var jätte sugen på godis. Är länge sen jag vart det. Hur som hellst, hade som sagt funderingar på ett härligt bad och sen blire fiiiiiilmtajm! Gudarns vad jag älskar min säng och speciellt just nu!
Fick besök av världens bästigaste Simon idag också och gudarns så kul de var att se honom, har inte sett han på evigheter!:)  Den människan kommer nog alltid att betyda sådär lite extra för mig han är verkligen en av dom människor som förstår mig bäst!:) Älskade vännen min.
Gjorde även ett tappert försök till att rita med kol idag, och jag kan ju upplysa er om att de var betydligt klurigare än jag trott på Akvarellpapper :P nå nå men då lärde jag mig de iaf:) Tänkte jag skulle testa skissa upp en bild på en av taveldukarna jag köpt eller kanske göra en skiss åt min hermansson.. hon villeju ha en berömdhannabild ;) frågan är bara vad jag ska måla åt henne.. måste verkligen klura på det!;D Har jag tur kan jag få till en riktigt super bild åt henne;)
nej nu kila och starta upp badvattnet innan jag tar tag i skissen, ska skissa så pennan glöder!:D
godnatt darlingarna mina! <3

Snacka om lökar!

JA! här sitter jag med lök fulla öronen.. har så satans ont så de finns inte. Tanken är att jag ska jobba i morgon på dagis, men som de känns nu kommer jag då fan inte palla det, vill bara lägga mig ner och dra täcket över huvudet.. Har min buff på mig när jag sover bara för att öronen ska hållas varma. Har ringt och sagt bort mitt skift i morgon och på fredag. känner mig så less.. som jag sa åt lilla O, hade verkligen inte behövt bli sjuk nu,skulle behövt klara mig till den 23:e, synd att man inte får välja när man ska vara sjuk..! nå nå nu tror jag ett varmt bad skulle sitta fint. tjingeling!

julgranar och katter..

Är inge höjdare.. haha satt och kikade ett klipp på youtube och skrattade så otroligt gott när jag såg katten i videon. Jag tänkte på mina egna små busfrön Hampus och Wilma så klart;)
Första julen som vi hade dom båda och vi bestämde oss för att ta in en julgran var julen mardrömmslik! Wilma som bara var en liten unge då hade skit lajban med granen...(trodde vi) Vi satte upp granen ganska tidigt de året och såklart på kvällen.. Hampus som självklart var med överallt där jag var låg under granen och granskade mitt arbete. Han nosade lite på julgranskulorna som åkte fram och provsmakade lite på glittret, men de var egentligen ingen big deal för hans del. Wilma for runt som en vettvilling i hela huset och terroriserade tomtarna som var uppsatta lite här och där, jag tror inte ens hon uppmärksammade att grannen var på plats. Kvällen gick och granen fick stå orörd *peppar peppar!* Hampus svansade runt där hemma efter mig som vanligt och vi kokade oss te och gick upp på vindan. Medans vi myser i soffan så här jag världens smäll och självklart är första tanken: "jaha, där for granen" MEN jag gick ner och nej de var inte granen..Det var Wilma som hade sett till att veva ner en tomtejävel från fönsterbrädan:)  jag satte tillbaka tomten och tog med mig wilma under armen och gickupp till Hampus igen. Kvällen flöt på och katterna lät bli granen. minns att jag tänkte något i stil med  "förvånansvärt att katterna låtit bli granen då kan vi ju faktiskt ha den uppe" kvällen gick och jag gick och la mig, pappa donade väl på i källaren som vanligt. Jag minns bara smällen/braket/kaoset som uppstod någongång under natten.. yrvaken flög jag upp för att kolla vad de var, trodde pappsen var i källaren ännu och gick ner.. men när jag kommit ner för vindstrappan så är min första syn... mmm.. just de WILMA som hänger i granenstopp medans den står tippad mot köksbordet. jag går fram för att ta ner henne och gormar på henne att hon ärotroligt fjantig som bara måååååste klättra i granen.. Men till min stor förvåning när jag ställt upp granen igen och sätter tillbaka kulorna som ramlat av så ser jag även HAMPUS! inlindad i granens julbelysning.. Jag trodde ärligt talat han skulle ge fan i granen, jag menar han var en utekatt och såg träd hela tiden, han borde väl ändå fatta att den där plastgranen inte är nått att hänga i.. men icket! där låg han.. intrasslad och grinig. Tog lös honom och schasade i väg dom innan ja gick upp och la mig.. på morgonen när jag kom ner igen.. vad tror ni jag såg? en gran som var totalt demolerad.. inte en enda julkula var hel. glittret låg i hela köket och hallen och hampus låg nöjd mitt i granröran.. Snacka om att kattskrället var nöjd över att ha dödat granen. Från den julen hade vi ingen julgran nå mer... nu kan vi, för hampus inte finns kvar, wilma ger blanka tusan i trädet, kan väl boxa på nån kula då och då men de är väl helt okej..
Här har ni Hampus i egen hög person:) älskade lilla varelse! <3
och här har ni lilla Wilma:) fy tusan så goo hon är! <3

ont i öronen... :(

Åter i stan igen,har lyckats dra på mig feber och öroninflammation :( öronen gör super ont och har verkligen lust att bara gå hem till min tysta lilla lägenhet.. Sitter hos grannen just nu och väntar på att lillebror ska sluta så han får komma och öppna åt mig och kanske lämna nyckeln så man törs gå i väg och handla lite om de behövs. Egentligen skulle jag nog klara mig utan nyckeln när jag väl är hemma men ifall att!

Antar att jag glömde i nyckeln i byn pga all stress iväg till bussen.. nå nå nu är de som de är.

När C och H har käkat  så ska H sätta upp nån hylla åt B och sen blire coop och handla lite, får middagssällskap idag :) trevligt värre  måste jag säga. Men just nu... vill jag bara hem!

Vad mer vill du veta?

Hej.. Jag heter Hanna, är 23 år gammal bor i en liten etta i malmberget. Ibland har jag min lillebror boende hos mig, då han går skola i Malmberget. Har två bröder.. Jag är allergisk mot katter men vill gärna ha en ändå Jag har varit singel i två års tid nu, har inga barn. Jag hatar lever, men äter gärna de mesta andra. Jag målar rätt mycket, tycker om att tända ljus under mörka höstkvällar.. dejtade en kille fram till nyss men vi bröt pga personliga skäl..och FRAMFÖR ALLT jag tror på karma!
hmm.. vad ska jag mer berätta om mig? Att jag började prata med en kille ganska nyss.. uppenbarligen din kompis? Kul att du tyckte jag verkade så intressant.. Det jag tycker verkar ännu mer intressant är att just jag var så intressant i dina ögon..

Gudarns vad jag saknar...

Min Anne, Malin, Kusin T,Becca, Frugan, Cilla och ja alla mina kära! <3 Jag saknar mitt hem! Jag saknar att få vara hemma och bada i mitt badkar, jag vill ringa världens bästa för en film och krypa upp i en mysig famn! Gaaaah.... nu är jag less på mina pensionärer! Visst dom är väl rara men inte lika rara som mina vänner och mitt badkar!
Imorgon är jag superdupermega ledig!:D och vet ni hur skönt det känns!? Planen i morgon är att göra så lite som möjligt på så kort tid som möjligt:D tror ni jag lyckas?;)  haha ja sen har vi ju CK back in town så henne är de tänkt jag ska träffa i morgon! och vet ni hur otroligt mkt jag saknar den donnan!? Jag vill typ krama sönder hela henne och sen låsa in henne på kallvindan bara för att ha henne kvar här uppe!
Ni som stalkat mig på FB, har ju sett att min rygg är typ massa sönder och de känns faktiskt inte alls nått vidare.. tack och lov har jag en massage innestående som jag väntar på att ta ut vid tillfälle!;D (tro inte att jag glömmer!)
Nå nå nu kila och borsta tänderna sen gosa ner mig under täcket och MSN:a med en riktig goding! tjingeling
btw... idag på jobbet har jag dödat en så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär stor spindel!

Du får inte knacka på min dörr...

... för jag behöver min skönhetssömn!;) haha ja herre min gud i london vilket dygn.
har jobbat 2 korta fm skift nu under helgen och idag känns de som att någon kört över mig, inte för att jag har jobbat utan för att jag är trött.. skulle väl egentligen ha stannat hemma igår kväll så hade jag vart utvilad i morse, men vi drog till Tärendö och pejlade läget, M och J drack några öl och jag vart för jävla sugen jag med, hade jag inte haft fm idag så hade jag också tagit en öl eller två:)
igår blev de färgning av håret, är mörk igen:) samt fick tippar stoppade av min mamma:) tjusigt värre måste jag säga:) nästan som en helt ny människa;)
jag funderar faktiskt på att lägga mig och kika NCIS men hade liksom vart mysigt med lite sällskap, enda nackdelen är att jag är i byn just nu och den jag vill ha sällskap av råkar minsan vara hemma i stan:/ sååå jag nöjer mig med att gosa ner mig under täcket och vila ögonen en liten stund...  hojja orkar inte skriva kan ge er en bättre uppdatering senare.. tjing

Ett stycke trygghet...

... dom säger att man faktiskt en dag hittar han den där rätta.. och jag har sagt det jag vill hitta honom, min Mr.Right, om jag inte vore så satans trög så kanske jag skulle inse att han faktiskt finns? Att han faktiskt senast i dag berättade för mig såna där saker som man bara säger till någon som man faktiskt tycker om.. Han kan konsten att säga varenda litet ord rätt, så där så man blir helt till sig och smälter så där jäääätte mycket.  Jag har suttit i en situation just där jag har visat mig svag, där jag sagt vad jag tycker, vad jag känner och vad jag tänker.. vet ni hur fruktansvärt det är för att vara en jag?! Det är sånt jag absolut INTE gör! Jag menar jag är inte den som direkt kör med ett erkännande förens jag vet vad personen i fråga egentligen känner, men på nå konstigt vänster så bara hände det.. och jag vill inte falla dit igen.. eller alltså känslan är ju underbar men jag vill verkligen inte visa mig svag! och jag vill verkligen inte blir krossad i tusen bitar.. alla ni som känner mig vet ju hur jag fungerar.. tyvär..
Men inte att förglömma.. den där famnen som jag skriver om i rubriken.. kan de vara så att jag kanske har hittat den på riktigt nu? hur vet man att det är på riktigt förresten?
Idag är en sån där dag då jag vaknade upp med världens jobbigaste känsla i bröstet, men de jag inte visste var att innan den här dagen var slut så skulle den känslan övergå till ett smile som satt som fast klistrat..
Idag blev det inget jävla lingon plockande.. mamma tyckte att det skulle städas här i stället.. så hon städade och jag tittade på:D haha jaaa okej jag bakade en kladdkaka.. mammas beställning och sen surrade vi ju en heeeel del också, men mysigt var det helt klart!
nu tänkte jag minsan vara social med en av dom bästa på MSN och sen kika en film och bara njuta och vara nöjd med mitt liv för idag :)

hej mina stjärnor!

Idag har jag jobbat, 7 till 17 och det kändes som att dagens skift var ute efter att mörda mig! men!.. tji på de skiftet jag tog mig levandes genom det!:)  Nu sitter jag här hemma hos mammsen och Jögga och känner lugnet och njuter av tystnaden som förmodligen snart kommer att brytas när hemmet stormas av bröderna..

Idag kände jag en sån där plötslig lust att fara ut i skogen och plocka lite Lingon så att jag får koka mig min egen sylt hemma sen och kanske göra klappgröt ;) vi får se om jag fortfarande känner mig lika pigg på det när mamma kommer hem och har lagat mat och ja ni vet allt de där.. såå de återstår att se faktiskt.. känner jag mig själv rätt har jag hunnit komma ner rejält i varv då och vill förmodligen inte lämna hemmets trygga vrå ;)

nu rullade la familia in på gården så jag avslutar här och låter mig själv svepas med i den härliga familjeandan;) hejsvejs i lingonskogen!


RSS 2.0