för den som inte läst på fb..

... eller helt enkelt inte är vän med mig där så kan jag berätta att det blev en ny blogg ;-) och det betyder att det här är sista inlägget i denna blogg. ni är välkommna till andra bloggen i stället.



www.HannaSofiaKarlsson.blogg.se

Nyblogg..?

Alltså.. jag är ju så otroligt sugen på en nyblogg design men när jag börjar strula med det så brukar det sluta med att jag får göra en helt ny blogg innan jag är färdig!;D haha jaaaa så teknisk är jag!
 
Såå frågan är.. ska jag.. eller ska jag inte...?
 
 

...

rakt ut i luften for en snorbacill som gick och hämtade en dagiskompis till.. den snutten hörde jag på radio.. Gissa vad jag går och nynnar på nu!;D

naglar

testade ju att sätta akrylnaglar igår och visst det är en konst för sig.. men det känns mer som lösnaglar.. föredrar helt klart gelé. har klippt ner dom jag satte igår och ska börja fila ner dessa och sen acetona bort dom och om orken och dottern tillåter sätter jag gelénaglar i kväll:-)

akryl är kul,men inget för mig

Hela jävla veckan..

... gick åt helvete! jag verkligen ser framemot morgondagen då jag och Helen drar till Jokkmokk för att kika marknaden! är så otroligt less på att inte kunna göra något utan dom där miljoner frågorna eller fröken missnöjd som hela sin vakna tid hellst skulle sitta i famnen och titta på allt.. och jag kan upplysa om att idag är INGEN bra dag för varken stalking,miljoner frågor,tjat eller gnällande. som att det inte vore nog med att hela jag är ur balans,nä då ska jag bli ännu mer ur balans.. Alva vaknade vid 1? åt och skulle INTE somna om.. vi gick ner så Mattias iaf fick sova.. sååå.. klockan 4 är sista gången jag kollade på klockan och sen vaknade jag vid 5? när hon åt igen men då matade Mattias henne.. hon somnade om och vaknade sedan kl 07.23! då var jag less.. då kom nästa donna och skulle äta lördagsgodis! ja men dra åt.. jag trodde jag skulle få en lättare hjärnblödning! nu vila ögonen.. men gissar Alva slår upp sina bruna så fort jag stänger mina

Mongo Måndag!

Vaknade upp och var på ett jävla humör, Alva fick sin flaska och sen vägrade jag kliva upp så hon somnade om och jag lika så .. När vi sen vaknade så gick vi ner, alva fick gröt och evelina flingor och mjölk.. jag gick ut,skulle kika i förrådet efter en grej, var tvungen och gå igenom garaget och vad hittar jag där?! Jo min FAVORIT LAMPA, där stod den på arbetsbänken och jävlar vad ilskan bubblade upp. då har jag frågat fanskapet bara för några dagar sen om han har sett den, men nääää... inte det inte... Fatta jag höll på att få ett spel där ute.
 
gick morrande in och mötes av en Alva som var trött... INTE KUL!  bäddade ner henne,dög inte, hade henne i famnen och vaggade, dög inte. INGENTING var bra tillsist la jag henne i vagnen igen måttligt less och irriterad och vad gör hon? Skriker ännu högre! Famnen en stund och då skriker hon ännu ännu högre, trode inte ungen kunde skrika så högt. Lägger henne i vagnen ännu en gång och dit tvär däckade hon.. snacka om skum!
 
Är lite lur på att det kan vara en tredje tand på G..? Ja det vette fan,hade god lust att pälsa på barnen och gå ut så jag får promma en stund och känna lite friskluft men det tänker jag inte det kommer sluta med att jag är ännu mer irriterad och frustrerad innan vi ens hunnit till brevlådorna då 5 åringen i huset garanterat hunnit ställa tusen frågor och beundrat utsikten minst 40ggr.. så nej tack jag stannar hellre inne och surar.

Bildbomb

Mitt lilla hjätegull! <3
 
 
Gåstolen är en latjo grej!
 
 
Gröt ätande är ingenting för amatörer;)
 
 
En glad 5 åring :) 
 
 
Presentöppning pågår för fullt:)
 
 
Måste fylla på reserverna för att orka med ännu mera disco.. 
 
 
Fjärilstårtan var en succe bland kidsen:)

ljuva söndag

godmorgon mina vänner,hoppas helgen varit till belåtenhet. här har vi haft fullt upp i varjefall. i fredags blev det en vända till sammakko för att fira pappaHenka som fyllt 25,sen hem och ställa i ordning samt görs tårtorna till gårdagens 5 års kalas.

pigan var nöjd med firandet, hon fick en ny säng,kläder,filmer,nagellack,pärlor i mängder,en onepice med öron! en massa smått och gott och framförallt cd-skivor.. hon fick ju en cd-spelare i julklapp så gissa om hon har diggat igår!? ooohja! dom har haft disco igår och dom har dansat (läs hoppat) så taklampan i vardagsrummet höll på att komma ner! tillåmed vardagsrummetsprydnader höll på att ta sig en svängom.. ljuva barnkalas! till fikat bjöds det på fjärilstårta som 5 åringen själv hade beställt( och vad gör man inte för att försöka hålla dom rara små liven nöjda?) och en massa annat småfika:-)

efter dagens kalasande begav vi oss till ullatti för lite mer kalasande hos min kusin Tobias som fyllde hela 24 år,ännu en gång har han hunnit ikapp mig,meeen snart brassar jag om honom igen;-)

efter att vi varit där åkte vi hem igen,gosade ner oss i soffan och kikade mello innan vi gick upp och la oss. gudarns så skönt det var när huvudet landade på kudden!


vaknade halv nio i morse, Alva fick lite gröt ,tror att det mesta egentligen hamnade överallt annat än just i Alvas lilla mun/mage.. kändes som att vi var täckta i gröt båda två.. lite fika för oss övriga och nyss lunch,för vi tänkte nämligen ta en tur med skojtran till hakkas och familjen singström-larsson/Vikman:-) nu klä på mig och mini! hej så länge







en glad liten skit!:-)

RSS 2.0