Jag lovade mig själv...

... att jag skulle skriva ner ett blogginlägg åt er, då det är för länge sen;)
Just nu så sitter jag faktiskt ute i ullatti.. har vart hem över dagen, men bara för att ta mig ett hett bad, hämta min vetekudde och bunkra upp med ibumetin! Jepps, för er som kan lägga ihop ett och tre så kan ni nog gissa på att jag har en mensvärk som heter duga! Inte vidare kul men inget jag kan göra dessmer åt.. bara bunkra upp som sagt.
I morgon har jag fm.. jobbar 7-17 ser väl inte direkt fram emot morgondagen, men kan inte direkt säga att de är nått jag fasar för heller :)  Idag har jag kikat på Pretty little liars och jag kan upplysa er om att den är FÖRJÄVLA BRA! Gaaah... blir tokig på att jag inte har några fler avsnitt av den nu utan MÅSTE vänta på fler.. kan ni förstå hur man kan bli så förälskad i en serie? Först G.A och nu P.L.L?  de är ju helt jävla sjukt!
nå nå tänkte iaf ta och fortsätta skriva lite nu, kände bara hur inspirationen kom smygandes i det sista avsnitten!:P
För visst har jag väl berättat att jag börjat skriva lite smått?:)
på återseende!

helgen bara försvinnde!

ja och vart fan tog den vägen?! inte en jävla aning! i dag bär det av ut till ullatti igen, ska ut och jobba blir där ca 3-4 veckor.. är med blandade känslor måste jag säga.. skönt att komma ut till mammsen och få umgås med henne men just de där med att inte vara hemma i mitt hem med mina saker, mina sängkläder och ja ni vet allt som hör hemmet till då blir man lite små stressad.. nå nå de går nog bra, har ju gjort det förr.. har verkligen kommit in i en sån där period då jag får separationsångest från mitt hem! Nå nå har iaf packat ner mitt skissblock och självfallet ska datorn också med så vi får väl se om jag överlever därute.. vilket jag förmodligen gör utan några större men för livet ;)
Just nu har jag kommit in i en sån där period då jag vill att något drastiskt ska hända i mitt liv, tex att tacka ja till en lght ner över och försöka hitta mig ett jobb och bara fara och börja om ett helt nytt liv! men jaaa vi får väl se.. än så länge ligger de bara på känsloplanet.. är livrädd att det ska bli som när jag for ner till umeå.. men som sagt.. på den resan såg mitt liv helt annorlunda ut än vad det gör nu, och jag som person mår nog bättre också.. tror jag iaf..
nå nå de är inte lätt alla ggr:P
har i varjefall sökt ett jobb ner över nu ;)
nu mot buuuun!:D

Vilken jävla lycka..

.. det är när man inser hur jävla bäst man är helt enkelt! Haha..:)  Godmorgon förresten!;)
Idag är de Lööööördag hela långa dagen faktiskt:) Känner mig nästan lite sugen på utgång idag men det borde egentligen inte ens locka.. Funderar vad jag ska göra av min dag.. Städa gjorde jag ju igår och även berget av disk tog jag itu med igår så de finns inte heller kvar.. Så nu sitter jag här i min ensamhet och har kokat mig en kopp kaffe:)  Funderar om jag ska plocka fram mitt skissblock och försöka få ner nån kladd av nått slag :) hade kanske vart något så de gör jag.. jag tar min kaffe kopp och flyttar mig till soffan :) tjingeling!

Orken bara tog slut!

Är så sjukt trött och slut i både kropp och huvud just nu! Har städat hela dagen, har dammsugit,vaskat,plockat, dammtorkat lite, städat toaletten och nu sitter jag här har just käkatmiddag som bestod av kyckling och ris:)
Gjorde egen marinad och det ble sjukt gott! Länge sen jag ätit sådär ruskigt stark mat och jag kan upplysa er om att denna middag kommer göras fler ggr!:D
Nå nå medans jag idag har städat så har jag dunkat musik och sjungit (läs skränat) så högt jag kunde.. Tankarna snurrar ut och in ur huvudet heeeela tiden och vet ni? Jag blir då fan inget klokare för det. Tänkte att jag skulle slänga mig i badet en stund och tvätta av mig, var ju riktigt ansträngande med storstäd!;)
Sen tänkte jag hoppa i min onepice och mysa till en film här i ensamheten.. Tanken var att jag skulle förbi hos Älskade Malin, kusin och lilla Nellie men jag tror fan inte att jag orkar! Väntar tills A.H slutar och vill komma förbi hos mig och dricka kaffe alt Te jag tror jag hade behövt henne mer än någosin just nu! Känner mig fruktansvärt less..
Nej kanske hopp ner i badet då så får vi höras!

Den svenska björnstammen..

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet
Har alltid kunnat tappa min skalle till marken
Har alltid varit säker på att jag kan göra fel
Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig



Den här låten har verkligen fastnat i mitt huvud, jag bara älskar den!:D

Fredag ljuva fredag:)

Läste just på Facebook(såklart) flera som skriver att dom är ledsna för att dom förlorat en vän :( Jag är verkligen ledsna för deras skull och framför allt dom närstående som förlorat någon. Jag blev helst skräckslagen och kände hur paniken steg i gradvis i kroppen, men jag vet fortfarande inte vem det handlar om och jag antar därför att det inte är någon av "mina" för då hade jag väl redan vetat om det? eller?? ja jag vet inte, om jag får vara så fruktansvärt egoistisk så måste jag säga att jag verkligen hoppas att det INTE är någon som jag känner!
Idag tänkte jag minsan ta itu med mitt hem på allvar.. var ju så jävla trött i onsdags så jag somnade.. min powernap på 30 min övergick till 6 timmar och sen lek och stoj med min Hermansson <3
Planen är idag att dammsuga, vaska och städning av toaletten! Imorgon fm har jag bokat tvättstugan och jag undrar ju just hur optimistisk jag var! haha vad i hela världen fick mig att tro att jag ska orka upp klockan 7 en LÖRDAG morgon och TVÄTTA!? ja tur att de inte alltid är kortslutning i hjärnkontoret! nå nå nu koka en kopp kaffe och sen kicka igång min städning!
så mina vänner jag gissar att vi hörs igen :)

Torsdag..

.. bara en dag kvar till fredag!:) Gudarns vad jag längtar till helgen! Idag blire äventyr på högnivå och det känns faktiskt rätt bra :) när jag vaknade tjugo över sex i morse så var jag på ett utomståeende bra humör och hur ofta händer det på en skala..? typ aldrig! hur som hellst, iförrgår hittade jag en massa skivor med både musik och filmer och jag undrar om de inte var nån av filmerna som herr wester efterlyste där ett tag.. hmm ja jag kommer då inte ihåg vilka filmer de var.. nå nå.. nu tänkte jag iaf ta en dusch innan det bär av på äventyr med världens bästa A.H även kallad pigan!:D  vi hörs!

Sol..sol.... strålande sooool... skin över gröna äääängaaaar...!

(När ni läser rubriken kan ni väl tänka melodin till "jul jul strålande jul"...?)
Nu ni var jag finurlig allt va?!;)  äsch då bara för att jag råkar vara på bra humör!?:)
Idag är det Ooooonsdag!:D och vad innebär det?! jooo de innebär att de snart är freeeedag!:)
Och vad är så speciellt med fredag? jo de ska jag tala om för er att då är de helg och är det helg så betyder det att jag kommer att njuta i fulla drag!:) okej inte fulla som i packad, eller berusad.. för NEJ jag kör ju på nykterhet numera... och då undrar ni säkert vad de tagit åt mig? ja.. spekulationer kommer.. någon som vågar sig på att gissa VARFÖR jag INTE dricker?:)  inte?.... någon.....? ja vi lämnar väl de så ni har en chans att gissa:) MEN som sagt, snart fredag och helg för den delen.. jag ska nämligen få tillbringa lite kvalitets tid med en person som tillhör dom bääästa av dom bästigaste!:)
Idag tänkte jag köra på stort och när lilla O har lämnat läggan för att besöka sin skola och ha lektioner.. så tänkte jag springa ner och boka tvättis sen öppna alla persiener.. vädringsluckorna.. slå igång lite dunka dunka musik.. plocka ihop lite saker.. sortera tvätt..diska lite.. dammsuga, vaska OCH städa min toalett.. Funderade om jag skulle kila ner i källaren med lite kartonger... rota fram mitt andra duschdraperi(så mitt nuvarande kan tvättas) och sen om jag får tvättis idag.. kanske till och med renbädda:) ja jag vet inte vad som har hänt med mig.. kan de vara alla monsterdrycker jag hällt i mig i natt på mitt hemliga mission? jaaa.. vem vet.. kanske de kanske.. nej nu kila så jag får något gjort! OCH inte att förglömma.. KAFFE.. massor med KAFFE måste kokas!:D
Tjipptjopp gummisnopp!

Tisdag

Jag sitter här hemma i min ensamhet och kan verkligen inte få iväg tankarna på annat, även om jag skulle behöva! Tack och lov ringde älskade Kusin och gav mig ett mission!:) Har just duschat och jag kan upplysa er om att de var förjävla skönt!
Har verkligen inte kunnat sova i natt har legat och vridit och vänt på mig och de slutade med ett långt samtal med en godvän på msn,och sen 5 avsnitt av min serie! Jag känner mig nervös mest hela tiden och jag kan verkligen inte förstå till vilken nytta!?
Jag känner mig verkligen ynklig nu, och jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta just nu.. haha ni som känner mig vet ju att jag är en riktigt grubblare och kan verkligen inte släppa allt på två sekunder även om jag önskade att det gick!
Varför ska jag hela tiden utsätta mig själv för sånt här? Allra hellst hade jag samlat mod till mig och tagit tag i saken men jag FÖRSÖKER verkligen! på sant! jag vet inte hur fan jag ska göra bara..
Hur som hellst, smsade några få sms med han den där som får mitt hjärta att slå lite extra igår.. blev väl egentligen inget vettigare utav det.. det enda jag kunde konstatera var att jag saknade honom massor och han tycktes sakna mig..
Jag hatar de här med avstånd och jag hade verkligen inte räknat med alla dessa känslor och speciellt inte nu! Men vad ska man göra? som en kär vän brukar säga.. känslor går inte att styra över.. och nej de är väl sant, ibland ploppar dom liksom bara upp vare sig man vill eller inte.. jag kan bara konstatera ATT jag helt enkelt håller på att bli ordentligt kär! Ja.. jag erkänner... här i bloggen.. för alla mina vänner och inte vänner som läser... den grabben har fått mig på fall.. jag vet inte när den här känslan infann sig i min kropp sist? när jag träffade mitt EX kanske? ja jag tror det.. och jag vill verkligen att de här ska vara någonting bra! fan vad jag hatar att känna!
Jag sitter här hemma i min ensamhet och kan verkligen inte få iväg tankarna på annat, även om jag skulle behöva! Tack och lov ringde älskade Kusin och gav mig ett mission!:) Har just duschat och jag kan upplysa er om att de var förjävla skönt!
Har verkligen inte kunnat sova i natt har legat och vridit och vänt på mig och de slutade med ett långt samtal med en godvän på msn,och sen 5 avsnitt av min serie! Jag känner mig nervös mest hela tiden och jag kan verkligen inte förstå till vilken nytta!?
Jag känner mig verkligen ynklig nu, och jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta just nu.. haha ni som känner mig vet ju att jag är en riktigt grubblare och kan verkligen inte släppa allt på två sekunder även om jag önskade att det gick!
Varför ska jag hela tiden utsätta mig själv för sånt här? Allra hellst hade jag samlat mod till mig och tagit tag i saken men jag FÖRSÖKER verkligen! på sant! jag vet inte hur fan jag ska göra bara..
Hur som hellst, smsade några få sms med han den där som får mitt hjärta att slå lite extra igår.. blev väl egentligen inget vettigare utav det.. det enda jag kunde konstatera var att jag saknade honom massor och han tycktes sakna mig..
Jag hatar de här med avstånd och jag hade verkligen inte räknat med alla dessa känslor och speciellt inte nu! Men vad ska man göra? som en kär vän brukar säga.. känslor går inte att styra över.. och nej de är väl sant, ibland ploppar dom liksom bara upp vare sig man vill eller inte.. jag kan bara konstatera ATT jag helt enkelt håller på att bli ordentligt kär! Ja.. jag erkänner... här i bloggen.. för alla mina vänner och inte vänner som läser... den grabben har fått mig på fall.. jag vet inte när den här känslan infann sig i min kropp sist? när jag träffade mitt EX kanske? ja jag tror det.. och jag vill verkligen att de här ska vara någonting bra! fan vad jag hatar att känna!

Ni ger mitt liv en mening...

Japps.. så är det! Ni ger mitt liv en mening till att orka upp varje dag och kämpa mig igenom allt..
De är ni som lyser starkast på min himmel!

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl åtminstone snubbla lite...

jaha.. ja jag trodde ju faktiskt aldrig att jag av alla människor skulle säga det här.. men jag hatar verkligen allt som har med känslor att göra! Jag vill inte känna nå mer.. jag önskar att allt vore så jävla mycket enklare än vad det faktiskt är just nu.. Jag är mig evigt tacksam att jag faktiskt inte sa något.. men nu har jag i stället ångest att jag inte sagt mer.. Jag sitter i en situation som jag verkligen inte vill sitta i.. Jag älskar den där känsla av välbefinnande och den där känslan när man känner speciell, törs jag säga att jag kanske håller på att falla dit? Tänk om det är helt och hållet för sent? Fan att man aldrig ska veta vad man själv vill.. jag både vill en massa och inte vill... Frågan är bara vad tusan är det rätta?!



FAN!!! Jag HATAR att känna så här.. borde jag inte  stället var typ världens lyckligaste?!

En sak är då konstaterat.. jag är en skör typ som verkligen behöver växa upp och lära mig att lägga band på mig själv!

Morgonmys...

.. med en kopp kaffe och lite under bara musiiiiik:) Lilla O har prommat iväg till skolan för en halvtimme sen ungefär..Första skoldagen:) Nästan så man saknar det lite, tänk vad enkelt allt var när man gick skola!? som ni vet så är jag ju för jävla sugen på att börja plugga igen! men frågan är bara om jag verkligen är redo.. ångrar nästan att jag tackade nej till platsen jag fick i luleå nu i höst :/ nå nå de finns väl en mening med allt skulle jag tro.. och vet ni? jag har nästan kommit till den insikten att det kanske är dags att dra trotts allt!? ja kanske de vore något.. pysa från norrland och denna jävla kallhåla!? voi voi nej nu kolla på nätet liiite till.. har kikat nu hela sommaren  och kanske de är dags att göra verklighet av sina drömmar?

När sängen skakar...

.. då vaknade jag! huvva inte alls kul! undrar just hur de hade känts om jag hade vart vaken! då hade jag väl dött!
Jag vet att jag har var osynlig nu några dagar, men jag har helt enkelt inte känt för att uppdatera er om mitt liv:P
Min hhelg har vart riktigt lugn, kan jag upplysa er om.. Fredag :började med Begravning av min bästa vänns kära pappa. Det var verkligen super fin begravning och dom hade gjort ett toppen bra jobb! Jag är verkligen ledsen för henne och hennes förlust! Sen efter begravningen blev det fika hemma hos henne. och sen for jag med en annan bästa vänner till hennes föräldrars stuga där vi käkade surströmming ( mumma).. efter våran middag bar det av till stan.. vi brände en skiva som vi skulle kunna digga i bilen:)  Fick besök på kvällen av en riktigt mysig typ,vi kikade en film och sen for jag ut Med A och snurrade på stan.. mysigt som bara den, var hemma först vid tre tiden?
alltså.. jag ahr vart nykter fredag... :)  Lördagen hände väl inte dess mer. sov i princip hela dagen, varförbi hos becca en sväng och sen hem igen.. skulle börja kolla film, då skrev Robbe.. så han kikade förbi, vi slog igång en film och satt här och surrade.. Anne ringde och jag och Robbe följde med henne ut och snurrar och skjutsa folk.. vi kikade i nunis och utanför nex.. var mkt folk ut:) alltså kan vi dra slutsatsen om att jag var nykter lördagen också.. Det mina vänner betyder att det blev ännu en nykter helg :) jag börjar känna mig duktig på de här med nykter helg.. förra helgen var jag ut lördan visserligen.. men dock BARA lördagen!
Nu sitter jag här hemma, tänkte ta en dusch, sen kanske diska lite.. och självklart invänta lillebror som kommer till stan idag! nu ska jag kila känner att jag behöver en ritkigt varmdusch! tjingeling

Min Framtid..

.. jag har ju sagt att jag ALDRIG ska gifta mig.. men sen har jag ju sagt att jag visst ska gifta mig. MEN bara när jag känner att de är den rätta.. Nyss när jag satt och lyssnade musik så hittade jag en sjukt härlig låt och vet ni? kanske att den underbara låten spelas den dagen då jag gifter mig och den som lever får se:P och är ni dessutom mina vänner så kanske ni rent ut sagt är där och delar den dagen med mig?! vem vet :P haha och nej jag ska INTE gifta mig nu inom dom närmaste åren.. men den lixom kändes såååå otroligt rätt.. vissa låtar fastnar helt enkelt bara :D
Vet ni? Att musik påverkar mig sjukt mkt och jag kan bli JÄTTE LYCKLIG av vissa låtar.. Det känns helt sjukt bra ibland och så klart har dom ju en avigsida också så jag blir JÄTTE LEDSEN när jag hör en del... Men idag är en dag med massa BRA, GLADA och POSITIVA låtar!:)
Har roat mig med att sitta och fnissa den senaste timmen,lättroad kanske?! Öööh... låt mig se... JA haha:)
Kanske är bra att ha såna där små lyckorus då och då?:)  lyckliga jag :D haha nej nu åter till skissblocket.. var bara tvungen att berätta om den där låten och så klart kan jag ju säga att den är med Marie Fredriksson, vem annars!?

Min Fru och jag... :)

Idag har jag haft värdens bästigaste Fruga här, vi har surrat en massa skit,druckit kaffe och fikat sockerkaka.. Lovade henne en sockerkaka bara för att jag vet att hon tycker om det och den blev faktiskt riktigt god. Är länge sen jag suttit och myst så här med henne på bara två ens och jag kan säga att det var välbehövligt!:)
Idag har lilla J kommit till storstan och ska mysa med sin storasyster:) mysigt värre hörrni!:) fast han är visserligen ute och ränner med nån polare nu:P så kvällen lär bli hyffsat lugn för min del:) är ju dock onsdag och de hade ju vart lite kul att kika vad som händer på onsdagspuben på alla tiders.. men men.. blir hemma kväll med bror i stället! rätt mysigt det med :) Hade planer på att försöka få bort den där jävla disken nu också.. är väl egentligen inte så mkt, men de KÄNNS mkt..  hur jag än gör blir de på något konstigt vis alltid massor med disk..
Igår kväll kände jag inspirationen till att måla också men de blev aldrig av.. funderar om jag kanske ska ta mitt skissblock och sätta mig ner en stund nu när S for..? eller ska jag göra färdigt mitt "bildkollage"?  hade behövt göra den så jag får upp den någon gång.. måste säga att jag trivs så förjävla bra här i lghten nu.. Jag vet inte alls vad det kan bero på..kanske att jag börjar må så mkt jävla bättre?:)
Ni skulle bara veta hur allting känns just nu, egentligen toppen bra, men klart visa orosmoln eller snarare bekymmersmoln finns på min himmel..
"ingen har evigt liv.. de spelar ingen roll vilken tid eller hur gammla vi blir blir.. det som spelar roll är vad vi.. gjorde när vi var vid liv..." en låt som becca fått mig att lyssna på.. och just dom orden har fått mig att se det positiva och orka kämpa för det jag vill!
Har verkligen starka funderingar på att lämna stan och söka lyckan på annat håll.. och kanske hade de också varit en super bra ide? ja vem vet.. de får framtiden minsan utvisa.. nu tänker jag slänga mig på sängen och kika film;)  innan jag tar itu med disken och kanske drar en rond med snabeldraken! tjingeling

Soon it´s over time to fly...

Passa på att uppdatera bloggen lite medans filmen jag ska se i kväll laddas :P Idag är det söndag och för mig en riktigt jävla bakisdag! har ännu inte blivit som folk, jag misstänker att det kan ha med gårdagens glögg och vin drickande att göra?! huvva...  brukar inte bli så här jävla dålig :/
Hur som hellst vaknade upp i en riktigt mysig famn i morse och de gjorde väl egentligen allt liiiite lättare.. Smsade åt Rååbin och frågade om han vill vara så snäll och skjutsa hem mig, vilken han gjorde så de är jag tacksam över.. Skulle hem och tvätta och gissa om jag har tvättat idag? öööhh näää..! ska jag vara ärlig så orkade jag fan inte.. skakade som ett jävla asplöv.. vi for och hämtade upp bästis och sen skjutsade han oss hem till mig.. Bästis som bara osade sprit totaldäcka i sängen så fort vi kom innanför dörren typ.. jag däremot kunde inte somna då jag sovit väldigt bra och väldigt länge.. jag spolade upp ett bad, tvättade bort gårdagens smink och tvättade håret som såg ut som att jag tagit en rond med en ilsken katt eller nått... det stod åt alla håll och kanter..
kände mig verkligen utstirrad när jag gick walk of shame till bilen.. mötte ett äldre par som tittade på mig och i ögonvrån såg jag att stackars tanten var tvungen att vända sig om och kika lite till när jag passerat.. undrar just vad hon tänkte?.. hmm.. ja jag vet inte.. som tur var så var rååbin redan på plats så de var i princip bara hoppa in i bilen och sen bar de av..
Gårdagen var riktigt riktigt lyckad.. Satt här hemma med Anne och mös med vin, sen dök kusin J,Fanny och Alvina upp och då blev det liv i hönshuset som att man aldrig träffat folk!:P haha
Vi satt här, gjorde oss i ordning och jag min klantskalle stod i köket under fläkten och rökte och vips.. hanna tappar ciggen MEN är snabb nog att fånga den med vänsterhanden.. jag brände två fingrar och spolade direkt under kranen.. tur de annars hade jag nog fått värre blåsor än vd jag har.. är väl egentligen inga direkt blåsor nu men de känns iaf! kanske ett tecken på att man ska sluta tjuvröka?!

nå nå.. kvällen var riktigt nice, vi for ner på nexan.. träffade massor med underbara människor där och så kom jag ju på att jag var tvungen att gå på toa.. tralalalalaaa... hanna och Anne knatar i väg på toa, nån bankar och drar i toa dörren, jag blir FÖRBANNAD för att dom stressar oss.. fan att fok inte kan ha tålamod att vänta! hur som hellst.. jag i ren ilska svarar dom med en spark i dörren och de skulle jag ju inte ha gjort... nu jävlar har jag ont i foten, eller egentligen mer i stortån.. är blå på foten just vars stortån börjar.. där ett tag fick jag fan för mig att jag brytit den :/ men jag tror inte den är av iaf.. jag kan inte riktigt gå ordentligt, de tar lite tid att komma dit jag ska men fram kommer jag :D
nu ligger jag här hemma i sängen och myser för fulla muggar!:) har renbäddat sängen och ska slå igång en film! så ja jag avrundar väl här så får vi höras en annan dag!

Ett lyckar experiment!

Slängde i lite fläskfile i en egenexperimenterad marinad i förrgår och jag var verkligen skeptisk varenda gång jag öppnade kylen och såg den där jävla påsen med mitt experiment.. Lite orolig och fundersam över hur fan jag kunde vara så korkad.. Hur som hellst lagade den idag pga att jag inte hade kunnat låta den bli dålig.. och tur var ju det för den smakade verkligen RUSKIGT`GOTT! vart supernöjd :D Middagsgäst idag vars Sandra och även hon var nöjd.. så de tar jag som ett bra resultat :)
Min Fredag kväll ser ut som den brukar för en som brukar vara en riktig toffel.. bad,mys och renbäddad säng! dock ser det ut som att det blir ensamt :( men vad gör det.. jag är lycklig som jag är och vet ni? jag får behålla täcket helt för mig själv;P
nej nu ta itu med middagsdisken sen en dusch eller ett bad :) tjingeling och trevlig fredagkväll på er alla!

Välkommen Fredag!

Jaha mina kära vänner, idag har vi fredag igen och här sitter jag och degar, vaknade  tio över sju av att lillebror for runt här som en dåre! Dom hade visst försovit sig.. Jag kunde inte somna om och slog igång en film som jag sett klart för en liten stund sen. Nu funderar jag på att kanske spola upp ett bad och tvätta mig :P
Hade behövt släpa mig upp på affären och köpa mjölk också så jag kan koka mig en kopp kaffe.. kära bror hade visst druckit upp den sista! *morr* Genom att de är fredag idag betyder de att lillebror pyser till byn och jag har läggan heeeelt för mig själv.. de bertyder att jag kan köra nakentid NÄR jag vill:D *na na nanaaaa*
Känner mig pigg och alert idag, frågan är bara vad mans ka roa sig med? kanske diska?.. är inte så farligt mkt disk bara lite men de blir fort mer! skulle behöva dammsuga också.. blir skräpigt här ta mig fan på engång.. kan inte förstå varför!? voi voi .. nej om jag kanske slänger mig i badet nu.. hade vart ruskigt skönt.. tror jag.. om inte annat så en dusch iaf :)
vi höres garanterat under dagen!:)

Regnet öser ner...

... och jag kan tala om för er att hade de inte varit för att jag behövde köpa snus hade jag aaaaaldrig gett mig ut i de här skitvädret! Just nu känns de som att jag bara vill lägga mig ner och kika en film.. är trött, men ändå inte trött.. Känns som att jag hade behövt en varm och go filmkompis att somna brevid.. någon som känner sig generös att dela med sig av sin famn en stund?:) nej nu föra över lite bilder till datorn och sen musik till telefonen.. på återseende!

The burning heart..

Ni som känner mig vet att jag älskar tAKiDA! och gissa hur mkt jag älskar det nya albumet!
Låten -you learn är gudomlig! jag känner sån otrolig lycka när jag hör den låten!

there's no one likes the other 
it's in your hands 
it lies in all our hands 
listen to your mother 
break free from the fence 
it's when you cry it all ends

and you learn like a shadow flows in the rain 
like a foreign flame in the dark 
showing you the way

bringing you the fire 
i will love you 
i will hurt you too 
all we need is cover 
from the no lovers 
from the cold others 

and you learn like a shadow flows in the rain 
like a foreign flame in the dark 
showing you the way
and you learn
what we fell now isn't pain 
just a scent of it is enought 
blinding me with grace

there's no have to do it your way
like a shadow flows in the rain

and you learn
and you learn
and you learn
and you learn
and you learn, and you learn, and you learn, learn

like a shadow flows in the rain 
like a foreign flame in the dark 
showing you the way

and you learn
what we fell now isn't pain 
just a scent of it is enought 
blinding me with grace

and you learn like a shadow flows in the rain 
like a foreign flame in the dark 
showing you the way
and you learn

Sitter just nu här hemma och känner lugnet har just stekt parisare åt mig och lillebror.. de var ruskigt gott måste jag säga.. :)  Kusin och M skulle kika förbi på ett tag, pratade med dom nyss :)
Jag känner att jag hade behövt hoppa i duschen också.. skulle ju verkligen inte skada..  Känns som om att mitt hår står rätt ut åt alla håll:P
Har svurit här hemma idag också... eller idag och idag snarare i eftermiddag.. Har sovit bort hela dagen och undrar hur fan jag ska kunna sova i natt!?  nå nå har ju ett gäng filmer att kika i värsta fall :)
nu kanske diska lite och njuta av den underbara musiken som strömmar ut ur mina högtalare :D
Vi hörs!

vad är lycka?

När man träffar någon som ger en otroligt lugn i hela kroppen, någon som får en att må bra..
När man sitter och stryker handen genom de där ruffsiga mjuka håret och varje andetag du tar luktar lika underbart som personen i fråga.. då mår man bra.. Att känna hur en hand fammlar efter din och fingrarna flätas samman och du kan höra hjärtslagen som lugnar dig till tusen.. Att höra någon som skrattar lika gott som du åt det där otroligt fjantiga som just hände på tv och får dig att skratta ännu mer bara för att ni båda skrattar.. de är lycka..

Det finns folk också finns det vi...

Jaa.. de är som dom brukar säga.. de finns folk också finns det folk.. men i de här fallet är det folk och vi..
Det finns så otroligt många människor i mitt liv som jag hade kunnat göra allt för!
Att se hur fort allting kan gå och man funderar när man sist pratade med varandra och det visar sig att man inte kommer ihåg det.. Tänk att på 2 sekunder kan du förlora en vän för resten av ditt liv... Tack och lov gick det bra DEN HÄR GÅNGEN! Jag är glad att det gick bra för dig vännen och jag hopppas du vet att du betyder massor för mig! jag tror du vet vem du är, jag vill inte blotta ut dig här i bloggen!
Jag känner mig trotts allt lycklig, jag mår hyffsat bra, har tak över huvudet och mat på bordet..jag har människor som jag kan vända mig till när jag är ledsen eller glad.
Men på 2 sekunder kan ditt liv bli slaget i spillror... du tappar då allt du någonsin trott på.. känner hur du bara vill sjunka ner i en värld av drömmar, för där är allting så otroligt mycket bättre.. Det är ungefär den sitsen jag sitter i idag.. jag vill inget hellre än att bara dra täcket över huvudet och somna och bara sova bort den här dagen..  Jag vet att det finns folk att vända sig till..men som jag skrivit redan i tidigare inlägg.. jag har tappat tilliten till dom flesta, jag vet inte längre som är mina RIKTIGA vänner.. frågan är VARFÖR en del ska ha så svårt och knipa igen och låta det man vill berätta stanna hos dom!? HAde jag velat berätta allting hade jag väl för fan skrivit ut det på FB eller i bloggen så alla kan se det.. ?
nej nu krypa ner under täcket en stund.. eller kanske ett bad!? ja vi får väl se...

Soul asylum- runaway train <3

Why you're up in the middle of the night?
Like a firefly without a light
You were there like a blowtorch burning
I was a key that could use a little turning

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
I promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now,
I'm in too deep; there's no way out
This time I have really led myself astray

Runaway train, never going back
Wrong way on a one-way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here nor there

Can you help me remember how to smile?
Make it somehow all seem worthwhile
How on earth did I get so jaded?
Life's mystery seems so faded

I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just a-drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

And everything seems cut and dried,
Day and night, earth and sky,
Somehow I just don't believe it

Runaway train, never going back
Wrong way on a one-way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here nor there

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughing at the rain
A little out of touch, a little insane
It's just easier than dealing with the pain

Runaway train, never going back
Wrong way on a one-way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here nor there

Runaway train, never coming back
Runaway train, tearing up the track
Runaway train, burning in my veins
I run away but it always seems the same

irriterande

jag kan inte bara slappna av, jag går liksom på nålar idag.. fråga mig inte varför.. jag gissar att de kan bero på magkänslan? tänk om den bara ville säga mig vad de gäller också!? jag känner mig nervös.. så jag skulle tro att det är en bra känsla? ja jag vet inte..  har plockat här hemma och har ännu inte dragit fram snabeldraken.. men jag SKA! jag looovar! skulle ha lust att prova lägga lite kort också.. är länge sen jag har gjort det nu... hmm.. skulle vilja måla också.. finns mkt jag hade velat göra nu måste jag säga.. frågan är bara vad ska jag göra först?!
jag har ingen ro i kroppen alls!!!!!!!

En konstig känsla i magen...

.. har ännu inte kunnat av göra om den där pirriga känslan i magen är bra eller dålig!:/
Hatar när de smyger sig på så här.. voi voi ..
hur som hellst, har vart ner till kusin T och Bästigaste M idag och vi har spelat guitar hero, kul som fan! dom har också fått tillökning i familjen en underbar liten vovvsing, hon är så otroligt jävla söt! Grattis till eran tillökning;)
efter jag vart där for jag hem och rullade köttbullar, så middagen är avklarad här.. men jag blev ruskigt besviken.. dom blev inte alls så goda som dom brukar bli! nå nå hur som hellst nu rota fram dammsugarn! tjignelign

.....

Ett tomrum, en saknad en vän som inte är här....

ibland...

... känns det som att man kämpar och kämpar, men för vadå? just de för INGENTING... Idag har jag  tvättstuga och det var väl inte direkt mkt tvätt nu, men de tar ju sin lilla tid.. Vet ni hur gärna jag hade velat ha ett hus? Att slippa gå ner för trapporna, över gården, in igen, ner för trappan, låsa upp förrådsdörren, in i tvättstugan, iväg ut till själv förrådet hämta tvättmedlet och sen börja tvätta! bara de är ju ett projekt.. nå hur som hellst, nu äre snart dags att kila ner igen och hämta upp resterande tvätt som hänger på tork..
Har sovit till ungefär halv ett kvart i ett idag, vaknade av att kära mor ringde och väckte mig<3 sen hopp i kläder och iväg till becca som behövde hjälp sen bar det av till konsum och sen hem igen.. Vi surrade här och jag började vika ihop lite kläder och kolla vad som skulle tvättas sen bar de av ner till tvättis medan underbara becca började diska!:)  sen gjorde vi varmisar bara för att vi skulle orka hålla oss till middagen, gjorde fläskpannkaka som lillebror verkade tycka om också! ett plus i kanten:) nu sitter jag här och skulle eeegentligen dammsuga men kokade mig en kopp kaffe och känner fem i stället, måste plocka lite till innan jag kan dammsuga.. inte vidare mkt men sånt där som ligger ivägen. Väskorna från sammakko tex.. Hur som hellst.. känner mig lite halv seg trotts att jag sovit så länge idag.. funderar på att kila ner i tvättis hämta upp och vika tvätten och sen spola upp ett härligt bad.. tända lite ljus och bara mysa!:D
Min helg har vart gudomligt underbar måste jag säga.. från det ena till det tredje :P
For ju till sammakko i Torsdags och fredagen spelade vi minigolf och pappsen hoppade till och med i sjön:P
Jag är ju inte den som är den och jag var inte långt efter ;)  ska se om jag orkar vara så ambitös så jag bjussar på bilder också;)
Sen på fredag kvällen kom Min Anne ut <3 vi drog en ragg med kusin E till hakkas och bara surrade lite skit och sen bar det av in till stan :) vi pejlade läget och sjöng som aldrig förr, sen hem och sussa!
Lördagen blev riktigt nice den med, tillbringade hela dagen med becca och sen på kvällen for vi till lisso, spelade markoolio spelet och surrade fram tills att Lisso och hennes polare (kommer inte ihåg vad hon hette )skulle på krogen, då for jag och becca upp till mbgt och vi kom just innanför dörren så ringde anne.. vi for ut på stan och raggade som dom tuffa pinglorna vi är :) och JAAA!!! jag jar inte druckit en droppe alkohol i helg:)
hur som hellst.. klockan rinner iväg när man sitter här vid datorn, nu ska jag skörda mina växter hos mitt monster och sen kila till tvättis! tjingeling!

och så undrar man varför man är singel!? ;)

Haha.. sitter här hemma med becca och saker hon säger får mig hela tiden att inse att vi kanske trotts allt är lite lika varandra :P hon är ju dock lite virrigare och spontanare än mig, men visst kommer det tillfällen då man önskar att man aldrig sagt eller gjort vissa saker.. hon satt och berättade om en pinsam händelse igår och jag skrattade rätt gott.. men de får ju mig att börja fundera på hur jag själv är ibland..  Jag menar jag har samma förmåga som henne att allt för ofta säga eller göra innan jag riktigt tänker efter..  Inte för inte mina vänner måste gilla att vara med mig, för dom vet hur jag kan vara, att förklara en sak kan ibland ta hundra år, för jag kan förmågan att göra allting så invecklat..
Jag menar jag är inte den vassaste kniven i lådan alla gånger, men fan så jävla bäst jag är iaf! :)
nå nå lämna de nu..  idag har jag läst ut min bok!:D den var skit bra, och nu funderar jag på att bara bädda ner mig och glo en film? ja de kanske skulle vara något vad vet jag.. hmm.. ja jag vet inte.. nu kila nu kom lisso också förbi! tjigneling!

En "lite att göra lista"

1. Tre namn jag lyssnar till: Hanna,Smulan och Karlsson
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är förjävla smart!;) 
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag alltid har en förmåga att hamna i trubbel :/
4. Detta är jag rädd för: Björnar och karlar som lever om..
5. Tre saker jag vill ha varje dag: God vänner, pengar och snus!:P
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Ljuga en människa rätt upp i ansiktet, trolla, låta mig själv vara lycklig
7. Detta tycker jag om att göra: mysa med dom jag tycker om, laga mat!  och måla
8. Detta vill jag göra just nu: Ringa ett samtal och pysa till stan:P
9. Bästa känslan: när man känner att man gjort helt rätt eller tagit rätt beslut:) 
10. Värsta känslan: rädsla/oro
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Charmig, go och snäll
12. Är jag kär just nu? nej, kär vore helt fel ord att använda.. intresserad kanske?
13. Jag vill flytta utomlands: Nej men dra åt skogen inte en chans!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: oj.. hur mycket är de inte man vill hinna göra?! jag ska då tälta i en rondell iaf!;D
15. Min käraste ägodel: mobilen och datorn
16. Något jag vill ha i present: en fin hylla och kanske en kaffebryggare!;) annars klarar jag mig fint utan presenter.
17. Detta har jag på mig just nu: Linne,och min zipperall:)
18. Favoritkläder: Mysbyxorna så klart :D
19. Favorit djur: kissekatter:P
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: oj, jag som lyssnar på typ de mesta!
21. Favoritlåt just nu: Adele- set fire to the rain och nästan alla mes sopie Zelmani
22. Roligaste ämne i skolan: haha behöver ni ens fråga?;) bild så klart!:P
23. Tråkigaste ämne i skolan: Matte!
24. En bok jag gillar: hmm.. harry potter böckerna
25. En film jag älskar: oj den var svår men taken är rätt bra:)  och titanic såklart!
26. Favorit tv-program? Greys Anatomy!
27. Favoritdoft: nyklippt gräs,nybakat och lavendel
28. Detta äter jag gärna: surströmming och hemmagjordaköttbullar (inte kombinerat dock;) )
29. Dricker helst:Vatten, trocadero eller cola
30. Favoritgodis: hmm.. dom där melongodisarna.. antingen dom gröna med såndär gele grejs i eller dom där rosa små sakerna med typ socker på?
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Gotland
32. Färg på mina ögon: Grön/bruna.
33. Min längd: hela 168 OCH en halv:D
34. Jag tror på: att allting har en mening
35. Jag spelar: musik;) 
36. Person jag beundrar: Min Farmor och Sandra(frugan)
37. Så här bor jag: I en liten etta, ibland med en lillebror:P
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Inga, enda anledningen till de är just för att jag inte har några;)
39. Det här tänder mig: Mörka ögon,ett härligt leende och god lukt.
40. Det här gör mig avtänd: HÅR!!! och hemska dofter
41. Favoritfärg: Lila,svart,vit,grön och guld/silver
42. Favoritcitat: "när du hittar den rätta så faller du som en säl"
43. En hemlighet jag vet: jag vet massor och jag delar inte med mig av dom! punktslut
44. Bästa present jag fått: hmmm.. min allra bästa present.. det var ppc-skylten helt klart men näst efter den så måste det vara min "ljuslykta" som man hänger på vägen
45. Senast köpta skiva: oj.. de var nog en sån där skiva som man kan föra över bilder till eller bränna över musik på:P
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon!:) dom gillar jag
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: just nu håret! och iofs gillar jag väl inte direkt min näsa heller.. men den sitter där den sitter så de är bara att gilla läget ;) 
48. Udda förmåga/egenskap: jag har en förmåga att alltid säga fel sakvid heeeelt fel tidpunkt
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En ekorre eller en liten apa
50. Vad lyssnar du på just nu? sophie zelmani och min kusin som klagar på att de är varmt:P
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Har haft en lugn och skön dag, det kan ni läsa om i förra inlägget.Har vart hos läkaren, sen åkt ut till byn igen.
52. Var är dina föräldrar födda? Gällivare.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg
54. Vilken är din favoritrestaurang? Manuella
55. När badade du i en pool senast? oj minns inte, kanske inte så länge sen
56. Har du varit med i någon skolpjäs? jepps:P som den teaterapa jag kan vara så;) 
57. Hur många barn vill du ha? 2 st
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Opera och Jazz sen är ju inte skrikmusik någo jag föredrar!
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Jnej nu får ni väl ge er..
60. Vad har du för TV-kanaler? Comhems grundutbud.
61. Har du åkt moped någon gång? jooo.. och kört har jag också gjort
62. Har du busringt någon gång? haha jaaa! har inte du?
63. Har du fått felparkeringsböter? nepps
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? inte ens chans att du hade fått se mig göra det!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet
66. Har du en egen trädgård? nej men den dagen jag bor i hus kommer jag ha en JÄTTE STOR:)
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? tittar inte på sånt
68. Kan du alla orden i nationalsången? kan jag säkert, bara man börjar sjunga
69. Badkar eller duschkabin? baaaadkaaar!:D <3
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? "beastley" eller hur de nu stavas
71. Favoritpizza? Rocky eller tonfiskrulle
72. Chips eller popcorn? Popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? haha nej verkligen inte..
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Haha nå nää!
76. Apelsin- eller äppeljuice? äppel
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Farmor,farfar,micke,roger,petra,emelie,robin,carro och tilda.. vi åt hammis:) 
78. Favoritchoklad? vanlig mjölkchoklad
79. När röstade du senast? hmm.. när jag fyllde 18, röstade inte i höstas
80. När åt du en hemodlad tomat sist? oj de minns jag inte alls
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? jepps
82. Är du bra på matlagning? haha nja det beror på vad för mat :P
83. Klarar du att tanka själv? behöver inte tanka, men ja jag har gjort det
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Nej.
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej, eller ja inte direkt uniform, men följa "klädkod"
87. Vad var det senaste du handlade? en cola
88. Har du kräkts offentligt? vet inte faktiskt, inte vad jag kan komma på
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Hitta den sanna kärleken!
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: JA!
91. Har du ringt något betalnummer: Nej
92. Kan man vara vän med sitt ex: ja de kan man väl?
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Min kusin
94. Hade du mycket hår som liten bebis: haha nej 
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: "Välkommen till röstbrevlådan..."
96. Vad har du i din väska: använder typ aldrig väska
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: tar en sista snus just efter jag borstat tänderna! finns ingensnus som smakar så gott som just efter du borstat tänderna!:D
98. Vad är du tacksam för idag: Att mitt liv flyter på hyffsat smärtfritt:) 
99. Var hittade du den här listan: i Annes blogg! <3
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Tänker inte be någon, den som vill och känner för det kan ju kopiera den:)

jag tänker alltså finns jag..?

Sitter ute i byn igen:) myser med kusin E på vindan och här sitter vi som två nördar vid varsin dator.. jag har redan hemlängtan till stan, inte för att jag inte trivs med familjen utan bara för att jag vet hur skönt de är att dona på hemma, måla,klippa,klistra,bada,mysa och bara vara.. har fikat för en liten stund sen och efter det så härjade jag och tilda lös lite :) gudarns så otroligt rar hon är den tösen!
Funderar om jag ska dra med emmsan och carro och pysa bort till badstranden och försöka få några fina bilder!:)
tror jag lirkar lite?;) tjingeling så länge..

fjärde dagen i Augusti...

Jepps.. de är vad de är idag!:P Idag bär det va till byn igen, men först ett besök hos läkaren klockan fyra.. Sen ska jag umgås och mysa med la familia där ute i buuuun;)
Har haft toppen dagar här inne i stan sen i tisdags, kan verkligen inte klaga alls.. Fast ja hade väl kanske kunnat göra gårdagen lite bättre;)
Från det ena till det tredje, har satt igång tankar och funderingar igen och har lovat mig själv att inte ta allting så jävla seriöst jämnt. nå nå de är inte lätt att vara en hanna alla gånger. men nu mina kära vänner tänkte jag slänga mig på sängen igen och gosa in mig under täcket, hade lite hoppats på att en viss mr skulle höra av sig så han kan komma och göra mig sällskap en stund;)  nu äre tjingeling

Ville bara säga goodnatt=)

har haft en sjukt härlig dag idag måste jag säga, vaknade kring halv tio i morse, eller rättare sagt blev väckt:P
sen bar det av till stan med la familia och vi "shoppade" på dollar innan vi for upp till kåkstan och kikade(mina farbröder ville ju gärna kika) sen blev det en senare lunch på md´s innan dom skjutsade hem mig och jag tog itu med disken.. jag hamnade hos annes föräldrar med henne och Sandra innan jag for hem och slängde mig i badet.. hääärligt(har köpt badsalt idag!<3) sen blev de att börja plocka med min "tavla" som jag vill få i ordning och sen mitt i allt fick jag grymt trevligt och välkommet besök ;) vi kikade en film och surrade lite innan de blev dags för min gäst att pysa och sen kära ni fick jag hit min anne för lite kvällsfika!:) gudarns så trevligt! jag kan inte riktigt minnas sist vi hade våra sitta uppe och surra kvällar:)  nnej nu är jag trött som en gnu och tänker minsan gosa ner mig bland mina kuddar och jäääätte mysiga täcken;) tjingeling

En otroligt lång dag!

Ja faktiskt så måste jag säga att denna dag har varit RUSKIGT lång! Inte för att den inte har vart trevlig, den har snarare vart riktigt underbar:)  I morse blev jag väckt av Petra, min farbror Rogers fru:)  Jag kan säga att de är inte ofta de händer så det var riktigt nice:)
Det här är Petra, dock lite svår att få på bild;)
Vi tillbringade en massa tid ute på gården men en massa trevligt snack,och en jäkla massa sol:D härligt värre
Älskade Farfar och Tilda, samt en Farbror Roger med på ett hörn:) <3
Farfar,Farbror Micke och Kusin Robin:)
Kusin Emmsan och min Älskade Farmor! <3
Kusin Carro! <3
självklart var jag med på ett hörn;P
Pappsen var med på ett hörn också,han har vart eld och lågor sen igåroch har väckt farbror micke halv fem i morse bara för att han var så ivrig när Roger med familj skulle dyka upp:P Sen när alla var uppe och i gång, roger och dom landat lite med en hel pigg och lycklig liten Tilda, nej dåååå går pappsen och sover!
Farfar har också bara strålat idag, så kul att se hur bra han mår.. Synd bara att Linus inte är med,det är bara han som saknas annars hade vi vart  allihopa!
Idag har jag,carro,robin och emmsan vart iväg stranden och badat! kan säga att vattnet inte var direkt i dröm temperatur, men det fungerade bra iaf :) Jag som är värre en lite snoris dök i plurret direkt tätt följd av carro!:) Robin fegade en stund men gjorde oss sen sällskap.. Emmsan däremot var inte lång varig i vattnet hon gick inte allt för långt ut, fattar inte att hon blev sån badkruka när resten av oss mår som kungar i vattnet!;)
Efter badet så vart det hemgång,duschning och bara en massa skitsnack.. Kan säga att jag känner mig riktigt nöjd med min dag..
Jag kan ju upplysa er om att Farmor och Farfar tog sig en välförkänt vilostund på dagen, det är tröttsamt att ha barn och barnbarn på besök och speciellt alla samtidigt ;)
nu kila.. vi hörs!!!

jag kommer inte på någon rubrik!

Jag befinner mig just nu i sammakko medans jag önskar att jag hade vart i stan! Jag vet att det är lite dålig tajming men faktiskt så hade jag mycket mycket hellre vart i stan, de betyder att jag hade fått somna på en jätte mysig arm, jag har försökt sova nu sen klockan 23 men jag bara vrider och vänder på mig och får lixom ingen ro i kroppen, jag vet inte om de beror på att jag vill skicka iväg ett riktigt jävla sms eller om det är för att farbror roger och hans familj just nu sitter i bilen och är påväg hit upp till oss!:D kanske båda?
så fort jag blundar så börjar tankarna snurra och jag kan lixom känna miljontals fjärilar röra sig runt där inne och jag blir helt så där fnittrig i kroppen..
...jag vet jag MÅÅÅSTE sova nu men de går inte.... jag gör ett till försök... nu!
gooodnatt

RSS 2.0