Godjul och Gott nytt år..

Jag vet att jag inte har varit världensbästa på att uppdatera min blogg, men har faktiskt haft fullt upp med julfirandet..:P Dagen innan julafton var vi till mina morföräldrar och hade "lilla julafton" Sen på Riktiga julafton började vi firandet i kullen Hos hjärtats syster innan vi begav oss mot sammakko och mina farföräldrar...
Juldagen tillbringade vi hos hjärtats Farmor och även då blev det "lilla julafton" :) såååå jaa... de har blivit ett väldigt massa julaftnande i år... Har fått super fina julisar i år och allra nöjdast blev jag nog över telefonen jag fick av <3:at och ett armband som jag fick av min mor.
Imorgon är det nyårsafton och jag måste ju säga att det faktiskt inte känns så.. Jag brukar alltid ha enorma planer för nyår och förra året firades nyåret rejält! MEN i år... tänker vi bara vara hemma.. tänker inte dricka en enda droppe alkohol, ska laga god middag och planen är att bjuda in hjärtats farmor att komma och käka med oss.
Ska njuta i fulla drag av morgondagen.. tänkte roa mig med att leta fram nått smarrigt recept på vad man kan laga i morgon, några förslag någon?  Har väl egentligen inget mer att skriva, får väl försöka att uppdatera er snart igen och inte dröja lika länge som sist;)
Btw.. Nu så här i slutet av året brukar ju alla göra en sammanfattning om hur året har varit och sådär.. men det tänker jag inte göra.. det här året har varit kaos för mig och de är först nu det egenligen har börjat vända.. så nej ni kommer inte få någon sammafattning av mig.. kanske ett inlägg om vad jag ahr lärt mig i stället ;)

Godmorgon världen...

... vilken otroligt trött dag.
Har kommit hem för ca en timme sen, spolade upp ett varmt bad och mös på en liten stund:)  FUnderar om jag ska lägga mig och vila ögonen en stund i väntan på att Hjärtat eller Anne hör av sig:)
Igår var jag förbi hos moster och kusin A som skulle firas och att hon har charm den tösen de kan jag ju upplysa er om!:D Efter att jag vart där så for jag och hjärtat iväg på julklappsshopping.. Han skulle nämligen handla julisar åt lilla E... Sagt och gjort.. När vi sen kom till byn på kvällen så blev det ju självklart julklappsinslagning och på något underligt vänster så blev jag inblandad även där ;) Kvällen blev rätt så sen men de gör inte så mycket för det var riktigt mysigt!  Idag blire ännu mera julklappsinhandling men denna gång så ska jag handla "åt" farmor och farfar.. dom tyckte att jag skulle kolla något åt E från dom, så bara ut i vimmlet igen;)
Jag måste säga att jag faktiskt inte har några julfeelings alls i år.. Trodde ärligt där ett tag att dom var på G men ack så fel jag tog.. dom bara passerade:/ Igår blev de dock lite Julmys som sagt, vi slog in julisarna, jag värmde glögg och julmusiken strömmade ut ur högtalarna:) Jag hoppas jag får lite julkänlsa till julafton iallafall:)  Fast de är klart, med tanke på att julafton blir hos farmor och farfar så måste jag ju faktiskt säga att de inte är omöjligt den dyker upp.. Jag menar så otroligt mycket tomtar som dom har! Plus att jag får tillbringa den dagen med älskvärda personer!:D
Sen från det ena till det tredje så tänkte jag så här.. genom att antalet bloggläsare ökar hela tiden så kan de ju kanske vara kul för er och lära känna mig lite bättre..  Jag tänkte att om ni ställer några frågor om något ni vill veta så svarar jag så gott jag bara kan...  eller vad tror ni om det?:)
Nej nu vila lite va.. eller kanske man plockar fram stickningen!?
hej så länge

Wiiie..

Idag äre mååååndag, känner mig trött har klivit upp tidigt och inte vilat alls idag! (duktiga jag!)
Har vart på stan och kikat lite julisar till Lilla E, blir inga andra julklappar än åt henne. Har sagt varenda år att jag inte ska köpa en enda julklapp och likförbaskat har det blivit och i år står jag fast vid.. Bara Julisar till E punkt och slut!
Ska strax iväg och fira lillkusinen A som fyller år:) Sen blire iväg till byn med min älskling och mysa järnet hela kvällen!:D
Dagens julklapps inköp är inslagna och vet ni? de var inte ens kul att slå in dom.. Jag som brukar tycka de är skit kul och mysigt om inte annat:) nu iväg...:)

Fyra ljus...

.. och den fjärde advent idag:)  Har just ätit frukost med mina guldhjärtan... Mysigt värre! Tanken var att vi skulle fara till Cilla och Henka nu så att tjejorna skulle få leka men de verkar inte bli något utav det... så ja vi får väl roa oss på bästa sätt här hemma på egen hand då.. :) Undrarns just vad bara?

Helgen har vart toppen bra, igår hade vi hjärtats farmor här på middag och jag och ewwe byggde ihop vårat pepparkakshus... det gick bra.. och jag fick inte ett enda anfall, med andra ord huset  åkte inte ut :) nej nu orkar jag fan inte uppdatera er mer.. nu vet ni att jag lever iaf :P

Hur ska man på bästa sätt förklara...

.... för någon att man är så där tok-jävlar-kär i honom? Hur ska man få honom att förstå att han gör en till den lyckligaste i hela världen?! Hur får man han att inse att jag vill vara och leva med honom i resten av mitt liv?!
Jag vet inte, för jag kan inte hitta orden..
Jag är lyckligare än vad jag någonsin varit känns det som, och vet ni? Det har jag hjärtat och E att tacka för!
Det känns verkligen som att jag börjar låta tjatig här på bloggen om hur lycklig jag är och hur bra han får mig att må, men jag bara MÅSTe få berätta det. (som jag sagt innan är abslout inget lästvång)..
Har haft min första brevidgångs-dag idag och det har vart bra, känns väl egentligen som på alla andra ställen jag varit på, lite slut i huvudet nu bara för att jag fått ta in så otroligt mkt information under dagen:) men de är de värt..
längtar nästan till i morgon. Ja och allra mest längtar jag till fredag em.. då hjärtat plockar upp mig och jag får tillbringa hela helgen med honom och lilla E.
Planen i helg är att nu tusan ska de bli pepparkakshus! Tänkte jag ska gnälla lite på älsklingen också så han får i den där julgransbelysningen innan julen är här! Kan ni mina kära vänner förstå att NÄSTA VECKA ÄR DET JULAFTON!?
Dagen innan självaste julafton är planen att vi åker till mormor och morfar och "firar" jul hela La Família:)
nej nu orkar jag fan inte skriva mer nu är de sängen nästa! Goooodnatt!

Luuuucia..

Sankta Lucia ge mig en tia.. tian var toppen, dra mig i snoppen!
Ja vad säger man? Hoppas ni alla har haft en mysig morron med massa Lussande:) själv nöjer jag mig med att lyssna julsånger så här på morgonen. Hjärtat skulle på dagis och kika Lucia då lilla fröken bus har Lucia idag.
Jag måste säga att för mig har lucia alltid varit super mysigt, Vi har alltid varit i kyrkan och haft vårat luciatåg och efteråt har det varit fika.. Varm Obóy, Lussebulla,Pepparkaka. Vet inte när jag har haft ett ordentligt luciafirande sist... Månne om de inte var i Hakkas...hmm ja jag vet inte.
Hur som hellst, Lucia dagen för med sig en otroligt massa minnen från det förflutna och jag antar att julen överlag gör det, man kommer i dom där tankarna.. Julen är för mig egentligen en ganska jobbig tid, Eller ja den har då varit det nu dom senaste åren... nå nå nu ska vi inte bli djupa här... på återseende mina vänner :)

3:e Advent

Hej mina kära vänner.. Det är visst den tredje Advent idag och vet ni? vi har inte ens tänt det tredje ljuset!
Idag har vart  en sån där dag som gått i mysets tecken, eller ja de har väl egentligen hela helgen gjort :)
Har haft en riktig toppen helg med min älskling och jag kan inte ens förklara med ord hur lyckllig den där människan gör mig, de ni :)
I helg har vi haft en hel helg för oss själva och jag måste säga att det är med blandade känslor, Saknar lilla fröken bus!:) nå nå.. dagen då.. den har varit bra lugn, film och mys hela dagen måste jag säga och sen blev det middag hos mina kära farföräldrar.
Igår for vi ut och värmde bastun och de var riktigt mysigt måste jag säga! ett stort plus i kanten :D
Mysigt va!? <3
I fredags hade vi frugan som var förbi här och med sig hade hon geka, så dom bjöd vi på middag:)
Min älskade fru <3
nu mina vänner tänker jag minsan inte orka skriva nå mer, för jag ska ta min älskling och gosa ner mig i soffan och  kolla en film med honom. Ursch så mysigt! <3
och vet du Älsklingen min? Jag älskar dig ;)
sådär nu vet ni alla att jag lever iaf, ibland hinner jag lixom glömma bort att jag faktiskt har en blogg!

Min...

Fru och jag har haft en riktig myskväll! Å jag vet fan inte när vi har haft de så mysigt tillsammans sist! Jag älskar verkligen den donnan och jag tror inte det spelar någon roll hur många dagar, timmar,år vi är ifrån varandra.. När vi pratar eller träffas har vi ALLTID en massa att prata om! Hon har alltid dom där perfekt sakerna att säga när man behöver höra dom! Hon kan verkligen få en att må så otroligt jävla bra med den där lugna rösten och härliga humorn! Hon är min egen fruga och inte en jävel kan någonsin ta hennes plats! Har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord i kväll, druckit två glas vin och bara myst på:)
Saknar självklart mitt hjärta och jag kan inte för mitt liv förstå hur tusan jag ska kunna somna utan honom! Har verkligen vant mig vid att sova med honom och vet ni? Han är den där människan som jag vill vakna upp brevid varje morgon i resten av mitt liv! Känns ibland som att han helt enkelt är för bra för att vara sann, är livrädd att jag ska vakna upp en dag och inse att allt bara vara en dröm.
Nu tänker jag iaf efter en jätte lång dag krypa ner i min säng med mina gosiga täcken och kuddar och försöka sova för att bara invänta morgondagen så jag får pussas på min underbara karl!

Tänkte jag skulle passa på att lämna en liten kråka här bara för egen del.. Bara för att kunna gå tillbaka och titta hur rätt min känsla var.. Har en liten känsla inom mig.. Känns som om att... nja alltså.. vet inte hur jag ska skriva.
Bara kom ihåg känslan Hanna.. Jag tror att jag kanske kan ha rätt.. känslan jag känner nu,troooor jag att jag har haft förut.. Bara memorera det karlsson..
Enda skrämmande med detta är att jag kan ha så jävla rätt, och har jag det så äre fan kusligt!
Nummer 4 är iallafall värt att memorera.

2:a Advent...

Hej hopp alla glada!
Idag har det vart en riktigt mysig dag, men dock lite seg.. Morronen började med en massa mys så klart och sen ner för lite morronkaffe och här hände de inte så mkt, väntade på cilla och Henka som skulle komma förbi och efter tre timmars väntande så fick vi veta att dom inte skulle komma alls! Kändes som att vi hade kunnat hunnit med en massa annat än att bara sitta och vänta på ingenting! Nå nå vi for iväg på ICA och inhandlade de som behövdes för tillverkning av pepparkakshus.. Hjärtat köpte ett igår, men glömde godisarna som skulle vara på:P
När vi kom från ICA så dök cilla, Mosan och Henka upp iaf, lillebror kom förbi och senare även min kära mor.
Känns som att de vart en väldigt social dag iallafall.. Sen blev det en promenad med lillfröken i pulka och vi hamnade hos Hjärtats farmor en liten stund och nu är vi tillbaka här hos Hjärtat och tänkte få i oss lite middag.
Igår så hade vi Min kära far och mina farföräldrar på middag och de var trevligt värre hörrni.. Var igång ända från morronen, jag och E bakade peppisar och dom blev riktigt tjusiga:) MEdans vi bakade passade Hjärtat på att hämta en julgran och sen drog karusellen för middagsbestyren igång och en jäkla tur var ju det! speciellt med tanke på att när allting var klart och skulle in i ugnen så gick strömmen! så här fick jag mig världens härligaste syn!;)
Hjärtat i T-Shirt, kortkallingar och pannlampa där han stod och skar sallad! de ni! de är inget man ser varje dag;D
Maten blev iaf bra och det var riktigt trevligt, tror farmor,farfar och pappa var lika nöjda som vi när middagen var över..:)  Vi mös ner oss i soffan och lillpigan somnade.. Inte så konstigt iofs med tanke på att det vart fullt ös hela dagen!:) Jag och hjärtat fick oss en RIKTIG myskväll och det var uppskattat till tusen!:)
Nu ska jag passa på att slänga in lite bilder på FB och sen ska jag pussa på mitt underbara hjärta! tjingeling!

1:a December

Hej mina små raringar!
Idag är det den 1:a December och det innebär att det bara är 24 dagar kvar till julafton! Jag har ju egentligen tappat allt vd som heter julstämning, men här om kvällen när jag bakade lussebullar och älsklingen min hängde upp julgardiner så kunde jag känna hur julstämningen började krypa sig på. Igår köpte vi pepparkaksdeg (jag vet, hemmagjord är mkt godare, men de tar sån tid!) hur som hellst så tänkte jag att jag och lilla E skulle roa oss med att baka peppisar någon dag :)  Igår var vi förbi hos farmor och farfar i sammakko och käkade middag, sen förbi hos Cilla och Henka en sväng så tjejjorna fick leka lite. Jag tycker det är jätte kul att dom kommer så bra överens, även om Moa tycks ha gett mig totaldissen nu när jag har M och E i mitt liv.
Bakade som sagt lussebullar i förrgår och dom belv riktigt goda, vilket tyvär Tiger också verkade tycka!
Hjärtat var skogstokig i går morse när han upptäckte att kisse  haft kalas;) Han muttrade nått om att få iväg kattfan... Jag och E kämpar för fulla muggar med den där odågan.. Hon är ju för jävla go!;)
Hur som hellst, bakade lussebullarna på kvällen, och vi packade dom in påsar och på något vis blev påsarna kvar på bänken.. Kisse har alltså någon gång  under kvällen (måste det ha varit) fått för sig att leka med 2 av påsarna, ja de låg lussebullar över hela köksmattan underbordet.. och det saknades flera stycken.. Hjärtat sa något om att hon måste ätit upp iaf 3-4 st.. och ni som känner mig vet att mina lussebullar ALLTID jäser sådär enormt typ till giganter.. Kan inte alls fatta hur kisse har orkat äta så många! Ska bjussa er på en bild!
Lussebullarna som  jag lyckades baka:)
Kisse tyckte de var jätte mumsigt:P och självklart var det en betalbar syn att se när hjärtat släpade fram dammsugarn på morgonen och dammsög upp smulorna;)
Hjärtat var inte alls glad när han gjorde upptäckten på morgonen och kisse verkade inte speciellt brydd..;)
och medans jag bakade lussebullarna så passade hjärtat på att fixa med julgardinerna och lite julkulor, oj vad han glittrade ännu igår;)
här "fållar" han gardiner ;)
här ska de hängas julkulor.. tur han är så duktig:)
Från det ena till det tredje, idag är det ju som sagt den 1:a och det innebär att det är dags att öppna första luckan i kalendern och tror ni inte att vi glömde de i morse!? HUR tusan kan man glömma det? jaja nå men hon får öppna dom senare då :) nu sätta mig med min stickning och surra med frugan i tele! <3

RSS 2.0