Förkylningen från helvetet...

Är täppt som bara den i näsan och jag är verkligen skit less på att inte kunna andas ordentligt:/ Idag har inte hänt speciellt mycket här hemma måste jag väl säga, har haft cilla på besök och det var riktigt trevligt. Sen dök Fammo K och  Pia upp på en snabb visit. Pigis har kommit hem igen och nu inväntar vi bara pappan i huset så är allt som det ska vara och ordningen är återställd igen :)
 
 
Har kört igång en tvättmaskin också, har äntligen fått fingrarna ur det berömda hålet och tvättat upp sista gänget med kläderna till bebis.. Släpade in vagnen idag också och mixtrade lite med den så man fick i liggdelen istället och det var betydligt lättare än vad jag hade trott.. Hade ju iofs cilla som visade mig hur det skulle se ut och tur var väl det, jag hade väl fått psykbryt om jag skulle ha börjat med det ensam här ;)
 
Pigis hämtade ner dockan och nu kör hon premiären på babyleksakerna, hon måste ju kolla så våran bebis har leksaker som håller måttet.. ;) 

 
nej nu kika till middagen så det inte blir kaos av det, kyckling och ris idag... mumma!

Lugnet lägger sig på 44:an

Och jag är verkligen helt slut som artist! Gaaah.. är ruskigt jävla trött idag, antar att det är förkylningen som tar ut sin rätt och bebis i magen gör väl sitt också skulle jag tro. Det börjar verkligen kännas nu. Har haft jobbigt jävla ont i förrgår kväll och igår, är först idag det har gett med sig, visst gör det ännu lite ont till och från men är verkligen inte i närheten av det som har varit, och förmodligen inte i närheten av det som komma skall;)  
 
Har ju sagt redan från början att jag tror bebis kommer före beräknat datum och dom här dagarna som har varit får mig bara att bli ännu mer inställd på det :P 
 
hur som helst, idag har det gått i lugnets tecken här hemma, har bara gjort dom där dagliga måstena och sen tvättat lite, tänkte att mitt hjärta ska få bära ut tvättkorgen åt mig så jag får hänga det sista och sen hoppas vi på lika blåsigt väder i morgon så jag får hänga ut dom sista bebiskläderna så dom får torka där ute.
 
Tänkte även bjussa er på lite mer bilder av mina nagelarbeten :) Har ju haft mina rara kusiner Emelie och Carro här idag och fick den äran att göra naglar och måla dom på carro, jag hoppas hon blev lika nöjd som jag ;)
 
 
 
 
 före och efter bild, carro som fick ställa upp :)
 
 
Kusin Emelie, fick med vita tippar ( franskmanikyr)
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyckorus!

Tjena hejsan mina raringar!
 
Jag vet att jag varit fruktansvärt dålig på uppdateringar nu den senaste tiden, men jag har ta mig tusan haft fullt upp hela tiden.. och fråga inte vad jag har gjort för det vet jag inte! Är så otroligt trött nu mest hela tiden och jag antar att det har med graviditeten att göra... Idag har vart en riktig racer dag, liksom igår och typ halva förrgår.. I förrgår och igår har jag bakat så det har stått härliga till.. Det vankas ju nämligen 24års kalas här i morgon ;) 
 
Frugan, hennes goa mamma, syster,Tindra och Texas var förbi igår också, riktigt trevligt! Tänk att man kan bli så lycklig av människor som man tycker om.
 
Sen på kvällen var hjärtat och hämtade hem pigis, så nu har vi henne hemma igen och gudarns så skönt det känns! Det blir så tomt när hon inte är hemma, har saknat henne rekord mycket! Antar att hon är i sandlådan och leker, tog in henne nyss så vi fick smörja in henne med lite solskydd och hälla i henne lite vätska, är sjukt vad man nojjar sig! Men är så tråkigt om dom bränner sig dom små sötsakerna:) Just nu sitter jag här hemma och känner lugnet efter att ha tagit en rond med vindan.. har bytt sängkläder,dammtorkat lite där och plockat undan.. har en förmåga att ligga kläder i en gigantisk hög brevid min sida av sängen, förstår inte varför!?;)  nå nå nu är det gjort iaf, och nedervåningen fick sig en omgång med snabeldraken... Nu stänga ner och och ladda igång kaffet, snart dyker Lina upp och sen även Anne :) på återseende !

Gelénaglarna! :)

Hej alla mina rara vänner.. :) 
 
Nu har jag som sagt fått mina grejer så jag kan göra Gelénaglar och ni som känner mig vet ju att jag även Dekorationsmålar dom för den som vill.. 
 
För att göra Gelé naglar tar jag 200:- Tills vidare iaf och har fått bli lite varm i kläderna.
Kommer att höja priset så småning om.
Vill man  dekorationsmåla dom så tar jag 200:- även där.
Om du hellre vill förstärka din egen nagel så gör jag det också och då till en kostnad av 200:-
 
Tänkte bjussa på lite fakta om Naglarna och självklart lägga upp en del bilder som jag har fotat på mitt arbete.
 
 
 
När du gör dina naglar hos mig är det viktigt att ha i åtanke att jag INTE är utbildad, utan gör detta av eget intresse och utvecklas hela tiden. Jag gör som sagt bara Gelénaglar då de är det matrialet jag tycker verkar smidigast och framför allt roligast,Sen blir det ju snyggt också! Som tack för att du gör dina naglar hos mig så ger jag dig 1 veckas garanti, vilket innebär att om du t.ex skulle tappa en nagel eller att det blir något knas så är du välkommen att höra av dig,då fixar vi naturligtvis till det (utan kostnad naturligtvis!).
 
 
Naglarna håller ca 2-5 veckor( beroende på hur fort din egen nagel växer) sen måste dom fyllas på/göras om,
och för att få bort gelénageln måste dom filas bort. Fördelen med dessa naglar är att dom är flexibla, dvs att dom rör sig med den naturliga nageln. Dom är inte lika känsliga för removers och är doftfria.
 
Nackdelen är att dom inte är lika starka som en akrylnagel.
 
 
För att bevara dina gelénaglar fina så länge som möjligt, tänk på att:
 
-  Använd handskar vid disk,städ eller trädgårdsarbete (skurmedel och liknande medel har en förmåga att försvaga/förstöra nageln).
 
-  Välj en längd som passar din livsstil och arbete.(Jobbigt med för långa naglar när man inte är van)
-  Använd inte naglarna för att öppna läskburkar,skrapa smuts eller liknande sysslor som bör undvikas.
   (Naglarna är inga verktyg.)
-  Undvik att lacka om naglarna för ofta efter behandlingen.
- Använd endast nagellacks remover för lösnaglar, INTE aceton.
 
Intresserad av att sätta lösnaglar eller att få dom målade? Hör av dig antingen på Facebook eller min mail...
[email protected]
 

 
 
Körsbärsblommor
 
Härliga sommaren fick ge mig inspirationen här
 
 
Temat var rosa!:)
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom två nedersta bilderna är målade på mina egna fingrar och det är betydligt svårare att måla på sig själv så ni får ha lite överseende med kvallan ;)
 
 
 
Gelénaglar med naturella tippar
 
 
 Gelénaglar med vita tippar
 
 
Gjorde förstärkning med franskmanikyr

Soliga Söndag... <3

Har verkligen haft en riktig toppen dag idag och den har bara varit med nära och kära kan man säga.
 
Startade dagen med världens mysmorgon i sängen en lååång stund med hjärtat (inte ofta han har ro att ligga kvar i sängen). Sen kom Stina förbi och lämnade en nyckel och henne har jag verkligen inte sett på flera år! Var skit kul att träffa henne igen. Sen bar det av till stan för att hinna träffa underbaraste Malin.F och henne har jag inte träffat sen februari förra året! Men innan det så blev det lunch med frugan och hennes kids, som sen följde med hit till yrttis för premiärdoppet i poolen!:) Evelina som var eld och lågor över att få bada var knappt ner i vattnet och den enda som faktiskt badade var jag och Tindra. Sen blev det lite grillning och alla tre juniorer roade sig med vattenspridaren( betydligt mer uppskattat av Evelina och Texas då de inte var lika kallt). Fick också måla Både Sandra och Angelicas naglar, jag blev verkligen super nöjd med resultatet och även dom verkade nöjda, kul!
 
När vi kom hem från stan så var förresten Fammo och Faffa på plats här, dom var och lämnade gräsklipparen som dom lånat av oss, han dock inte surra med dom så jätte mycket då det farten var uppskruvad till max här på 44:an.. 
 
Var vattning av kaninerna här i värmen och ungar som ville bada och ja ni kan ju tänka er själv hur det kan se ut ibland :)  Nej nu socialisera lite med min kärlek <3 
 
 
hej så länge

Från noll till hundra och tillbaka till noll...

Hej!
 
Blir bara ett snabbt inlägg,vi ska just till att kika en film:P
 
Idag har det vart en dag som gått i dom resandes täcken, vi har nämligen vart till pajala på marknad.
Fick med oss farmor och farfar (mycket trevligt) blev ingen direkt shopping bara marknadsnougaten såklart ;)
Efter våran lilla tripp, blev det middag på 57:an, grillat!:)  Så nu har vi just kommit hem och bäddar ner oss med en film såå... tjingeling!

Åter i min egen lilla bloggvärld!

Ja alltså jag kan ju konstatera som så att blogg.se är betydligt mycket roligare att skriva på än nattstad.. Kanske mindre läsare men vad bryr jag mig om det, jag menar.. jag bloggar ju för min egen skull och inte för någon annan.
 
 
Idag har vart en lång dag känns det som, hjärtat for upp till stugan och hämtade pigis och jag donade på lite här hemma med "testa-nagelmålning" sen kom kära mor hit och jag fick nöjet att måla hennes naglar, blev ruskigt fint! vi vart sjukt nöjda båda två :)  Körsbärsblommor blev motivet. Sen när vi var färdiga med det ( toga ca 2 timmar) så var det middagsdags och sen kalas hos liten Moa som hade sitt 4-års kalas idag, hon fyller ju år först den 11:e men som sagt.. kalas idag. Efter kalasandet for vi till 57:an (farmor och farfar) Fick måla fammos naglar blev leopardmönster på henne, även hon riktigt nöjd :)  Känns riktigt kul!
 
Så nu inväntar jag att det ska komma fler som vill ställa upp och testmålas på innan jag börjar på allvar.. hade velat testa några naglar till faktiskt. Har beställt hem ett sånt där nagelkit så jag kan börja göra Gelenaglar också, så nu mina vänner är det bara börja boka in tider för att få naglarna förlängda och dekorerade/målade till ett billigt pris. Dock får ni ha i åtanke att jag inte är utbildad utan gör det för att jag tycker det är kul, ni som känner mig vet ju att jag är en riktig pysselmaja!:P
 
 
Nej vet ni va kära vänner nu tänker jag gå och borsta tänderna och sen ska jag krypa ner under mitt täcke och gosa kudde! Godnatt allihopa!:)

RSS 2.0