Annandagjul

hejdär! och god fortsättning allihopa,hoppas ni har haft en lika trevlig och mysig jul som jag. är super nöjd med vårat julfirande och dom fina julisarna jag fick:-) kommer lite bilder sen också men de när jag loggar in från datorn. Äntligen börjar kylan ge med sig och kanske om vi har tur så blir nyårsafton inte lika kall som julen!:-)

idag tänkte jag väl egentligen inte göra dessmer,tvätta lite.. är ju otroligt hur fort tvättberget växer när man inte tvättat på några dagar! kanske roar mig med att dona med det praktiska här på hemma plan,känns som att man plockar och plockar men det syns ALDRIG! Nånå är väl bara att gilla läget och fortsätta för annars ser det väl ut som guds förstörelse snart.. på återseende mina vänner:-)

om man ska..

Gå efter dagarna så år det måndag nu och då betyder det att det är en vecka kvar till julafton!:-) wiie! har julkänsla i kroppen,älskar min familj så otroligt mycket och lyckan jag känner nu känns total.. en enda liten sak som fattas mig och det är en mysdag/kväll med frugan.

idag blev det sparktur ToR till Kerstin med tjejerna,ewwe på sparken och Alva på magen i bärselen. fick träffa Pia och Johanna som kommit upp. riktigt trevligt om ni frågar mig,sen var min kära mor förbi.. också det trevligt!
hjärtat var hemma vid åtta och vi avrundade kvällen med lite glögg och vin mys,har surrat om allt mellan himmel och jord,tror vi behövde lite tid för oss så här i vardagen. har saknat honom så otroligt mycket och varenda gång jag ser honom le kan jag inte undgå att minnas tillbaka och se varför jag föll för honom! min fina älskade skatt <3 nu gooonatt

en lång dag..

hejdär! idag har det vart en lång dag och jag fasar för hur kvällen ska bli,Alva har nämligen vart på bvc och fått sin första vaccination..hon är aningens gnällig men ingen feber iaf!
sprutorna gick bra,hon grät bara lite.


sen bar det av till mvc och efterkontroll för mig,även där gick det bra.

sen har vi varit hemma bara och vi har haft besök av Cilla,Moa och Charlie.. tjejerna lekte för fullt och sen bjöd jag dom på middag:-) nu är Evelina just lagd då hon var så trött och ville gå i säng redan när Moa for vid sextiden och Alva äter. kanske vi tar en tidig kväll vi också?

min surrkopp..

..gör mig verkligen hel! att något så litet kan stråla av så mycket kärlek! <3 älskade lilla barn!


sen gör det ju inte saken värre att älsklingen kommer hem i kväll/natt.. <3 saknar verkligen honom så otroligt mycket!







Det kokar över..

.. ja alltså det känns verkligen som att mitt vackra lilla huvud håller på att koka över och explodera snart!
Har massor som rör sig här inne men ingen aning om vars jag ska släppa ut allt!?  Bloggen känns faktiskt inte som någon vidare bra ide om jag ska vara ärlig.. nå nå..
 
Onsdag och jag känner mig näst intill död.. Saknar hjärtat, Alva har ÄNTLIGEN somnat efter att ha tjorvat och bökat på som bara den nu under kvällen.. Har ännu fammo här <3 lovely.. idag har hon lagat maten här och hur underbart är inte det?! Älskade älskade Farmor,hon är verkligen en klippa!
 
Har slagit in lite julisar idag och bara myst på här hemma, funderar på att prova på det där med att baka bröd i morgon när jag har fammo här som kan titta och tipsa mig om vad jag gör för fel! 
 
Saknar Mattias något så otroligt mkt just nu, sa  jag det?
Jag längtar verkligen tills han kommer hem och jag får krypa upp i hans famn och bara mysa, mina underbara trygghet! Jag känner mig ynklig idag :-/ Har ju tack och lov Alva som får mig att le massa extra om dagarna!:) 
Hon är verkligen en riktig surrkopp den damen.. Varje vaken stund hör man ljud från henne, hon har en hel massa att berätta. Synd bara att man inte förstår henne.
 
Nu gosa ner mig brevid min lill bejsa och snosa lite på henne så sover jag nog gott sen <3 
 
Godnatt!
 
 

Måndag heeeela dagen

Känns som en fruktansvärt seg dag idag, har så mkt jag vill göra men ingen motivation för något utav det...:/ 
 
Tänkte jag skulle orkat baka peppisar med Evve men det kändes också sådär motigt,tänkte jag skulle klä granen men det känns också motigt, tänkte jag skulle göra handavtryck av Alvas små händer men det känns också motigt.. Tänkte jag skulle orka städa hemmet men det känns definitivt JÄTTE motigt:/
 
Tror jag går på soffan en stund..

06 – 5 saker ni inte visste om mig

hmm.. jaa vad kan det vara för något.. dom flesta läsare här vet ju vem jag är och känner mig allt för bra redan men jag gör ett tappert försök och utgår från att ni inte känner mig så bra som jag tror att ni gör.
 
1- Jag är utbildad barnskötare
2- Jag har skostorlek 38
3- Jag hatar känslan när fingertopparna rör vid ett nydiskat makindiskat glas
4- Jag är en stor simsfantast
5- Städning är det värsta jag vet

05- Mitt hem

jaa.. mitt hem, jag bor med min familj i ett gammalt mysigt 2 våningshus. ett liite för litet kök och 3 rum:-) men jag trivs verkligen jätte bra här!

Första Advent och pigans dopdag <3

Känns som att denna dag inte kan bli annat än lyckad, igår kände jag stressen som flåsade mig i nacken men idag känns allting helt toppen bra!
 
Fick allt i ordning i bygdegården igår tackvare min äldsta och trognaste vän även kallad Frugan<3  vet inte vad jag hade gjort utan den damen alltså!
 
Nu på fm så finns det en heeel del att stå i och jag mjukstartar morronen med att blogga lite medans jag för över bilder från kameran och gör plats för ett gäng nya från Alvas dop <3
 
Nej nu göra lite nytta här, ska stryka Alvas klänning så inte mommo för spunk när hon ser den sen ;) hejsvejs kommer förmodligen uppdatering och bilder från dopet senare i dag eller i dagarna:) 

ha en bra första advent mina vänner!

RSS 2.0