yrttivaara 30/11-12

hejhopp mina vänner!
idag är det fredag och jag mår oförskämt bra. började ju spy igår morse och paniken kom smygande.. inte nu!!!! var min enda tanke. inte magsjuka till dopet,och mina böner verkar ha blivit hörda för jag har inte spytt mer,misstänkta magsjukan blev alltså misstänkt matförgiftning :-/ idag

Bilder ur det förflutna..

Hittade igen några gammla skivor där jag sparat lite bilder.. Tänkte jag skulle dela med mig av dom :)
 
 
Behöver jag säga att temat för den kvällen var pirater!?:)
 
 
 
 
jag och älskade moa <3
 
 
 
 
 
 
 

04 – Vad bjuder jag på för mat?

beror ju helt på sammanhanget..:) kom igen med en bättre va!:)

03 – Min Familj

hmm.. det här blev ju lite splittrat.. i vanliga fall hade jag dragit hela ramsan om mamma,pappa,syskonen.. ja ni vet... men nu har jag ju faktiskt en EGEN familj.. vad räknas då till familj? Vi som bor här i huset eller hela familjen som är utspridd? Jag väljer kanske min egna familj som vi har byggt upp?
 
MIN FAMILJ: den består av 4 personer och en hund.
 
Pappan i huset heter Mattias,Mamman i huset heter Hanna,Döttrarna i huset heter Evelina och Alva och Hunden heter Donna.
 
Jag tycker om min familj,vi är ett glatt och rätt så mysigt gäng skulle jag vilja säga.
Evelina är Mattias  4 åriga dotter sen ett tidigare förhållande men jag måste säga att jag tycker inte mindre om henne för det, hon är en av dom goaste töser jag någonsin har träffat. Jag trivs med henne. 
Alva är min och Mattias gemensamma dotter som föddes nu i September i år <3 
 
Och ja.. donna är en jämthund som bara är..? Hon för väl med sig en stor del av glädje hit till huset, jag hade dock klarat mig utan henne då jag är allergisk.

lussekissar

idag bakas det lussekatter på 57:an :-) ska bli gott som tusan,kanske inte dom vackraste men det är ju inte det viktigaste ;-) funderar om jag ska leta fram något annat spännande recept.. ja ja vi får väl se




02 – Min syn på kärlek, samt min första kärlek

Hmm.. min syn på kärlek.. Kärleken är bland det bästa och värsta som finns. vet inte vad jag ska skriva om kärleken direkt.. min kärlek stavas med 7 bokstäver.. MATTIAS.. sen finns ju en annan sorts kärlek till min dotter <3 och ännu en annan sort till min familj och mina närmaste vänner.
 
Min första kärlek..  minns väl inte dessmer själv utav det men det har mina föräldrar berättat..
Jag var väl sisådär 3 år kanske? Och min största kärlek i livet då var Krille.
Mammas och pappas polare:) 

det kommer stunder i livet...

som du älskar otroligt mycket och vill uppleva flera gånger om,det kommer stunder i livet som du inte ens önskar din värsta fiende...

idag har jag en såndär stund som man bara älskar och vill uppleva flera gånger om.


jag måste säga att jag förmodligen har världens mest underbara karl,han är allt jag kan önska. han är mannen som jag vill dela resten av mitt liv med. han får mig verkligen att må bra,känna obeskrivlig lycka och ingen kan få mig att känna mig tryggare än han! att krypa upp i hans famn och känna närheten och doften av honom kan få mig knäsvag,att se honom le med hela ansiktet får mig att le..lyckliga jag som har turen att få älskas utav honom.

för ingen kan älska som vi..

hejdär alla rara.. idag har det varit en lång dag,stan typ hela dagen. var förbi mommo och moffa en sväng,kul att träffa dom också.sen bar det av till svärföräldrarna där svärmor och Ida bokat en living and Room visning kl 18.. trevligt att tillbringa lite tid med dom :-) klockan var då närmare 20 när vi begav oss hem till byn igen,trötta hela högen... imorgon tänkte jag bjussa på några härliga bilder från våran prommis idag :-) nu.. godnatt

har ni sett senseless?

innan han lär sig kontrollera sina nya starkare sinnen.. när han sitter där med solbrillor,öronmuffar ja you name it..sååå känner jag mig iaf idag.. har så otroligt ont i hela kroppen,skinnet ömmar och kläderna känns som rakblad på kroppen,huvudet känns som att det svullnat upp och blivit 10 storlekar större.. ja jag har blivit sjuk :-( IGEN!!!

och till alla nära och kära som fått för sig att vi ska gifta oss, lugn i bussen! det handlar bara om lite julklappar. vi ska alltså INTE gifta oss!:-)

bildbomb på alva

mammas fina lilla hjärta!
 
 
 
 

RSS 2.0