massa bokstäver

Bara för att han kan konsten att göra mig så otroligt jävla lycklig! Fick en hel eftermiddag med min älskling idag.. Först käkade vi middag och sen har vi varit och kikat julpynt då han inte hade dessmer.. så idag har han inhandlat en massa julpynt att smycka huset med. Tror de är skitmysigt när allt är på plats:)
Har stannat i stan i dag och jag gör väl egentligen inte dess mer här, har börjat sticka ett par strumpor åt mig själv och jag tror dom kan bli riktigt tjusiga:D  Har just pratat med Älsklingen och sagt godnatt, nu ska jag bara renbädda, sticka lite till, duscha och sen krypa ner i säng jag också.. dock utan mitt hjärta. Känns skit skumt att vara ensam när man är så van att vara med honom och Ewwe.
Var upp på konsum tidigare och gjorde då ett riktigt fynd! Hittade en chokladkalender med Hello Kitty på och gissa vem som ska få den?!:P just de.. Ewwe,har ju minsan fått veta att hon tycker om Hello Kitty:)
Nej nu har jag hunnit med massor här, bloggande, stickande och telefonsurr.. kanske dags att duscha,renbädda och sen krypa i säng! Godnatt mina raringar
Saknar dig Mattias!<3
Kärlek är vad du är för mig

Dom gör mig lycklig..

Nu har lugnet nästan lagt sig,hjärtat och fröken bus är på G in i duschen och jag passar på att uppdatera bloggen lite.
Idag har vart en riktigt mysig dag,Morgonmys i sängen, mysfrukost och sen inväntande av Cilla med familj.
Vi for bort till en liten "stuga" och grillade, stackars Pigo tappade balansen, föll och spräckte läppen så blodet forsade en liten stund.. Vi for tillbaka till Matti, och det dröjde inte länge innan Pigo blev riven av kisse! Sååå.. ett rött fult rivmärke över ögat ner på kinden och en fläskläpp senare var Pigo ännu på bra humör.. hon har verkligen vart en olycksfågel min lilla skit! hon ramlade igen när vi var här och slog upp läppen igen så blodet började rinna och efter en stund sprang hon och lyckades slå pannan i en stol! Flickstackarn hade verklilgen ingen tur alls idag!
Påtal om Pigo har hon verkligen gett mig dissen nu när jag träffat Matti, hon har jätte jobbigt med att behöva dela med sig, i går när hon kom hit så höll hon och ewwe på att leka för fullt, jag stod vid diskbänken och kramades med matti då kom hon och slängde sig runt benet på mig och skulle upp i famnen.. Hon är inte van att dela med sig av mig och det märks.. jag är ju hennes Hanna! Får knappt kramas med henne alls numera..
Hon har det lite jobbigt med att jag faktiskt inte följer med dom hem utan stannar med Mattias och Ewwe, är väl egentligen inte konstigt, hon är ju van att jag alltid följer med dom när dom ska någonstans.. Min lilla Pigo!
Tänkte jag skulle orka bjussa på några bilder också men det kändes då jobbigt, då mååååste jag upp och hämta usb-stickan så jag kan föra över lite bilder från tele.. så ja de får nog minsan vänta.. kanske till i morgon iaf:P
Känner mig helt slut efter denna dag och de är väl egentligen inte så konstigt, då de hela tiden händer saker:)
Nu avveckla de här och vänta tills de blir min tur att hoppa i duschen! sen ska jag krypa ner brevid mitt hjärta och pussa på honom en massa! Jag vet inte om jag sagt detta tidigare.. men.. jag ÄR kär! Riktigt jävla kär, i världens underbaraste människa! och vet ni? Jag är så otroligt lyckligt lottad som får ha både Matti och Ewwe i mitt liv! <3

Första advent 27/11-2011

Idag är det första advent och dagen till ära har jag käkat frukost! Det händer väl egentligen inte allt för ofta måste jag säga. Morronen har varit riktigt mysig och nu håller Matti på att packa en väska och göra sig redo, vi tänkte nämligen pysa ut och Grilla med Familjen Johansson-Törnlind på ett tag och jag ville bara passa på att uppdatera er lite om vad som händer:)
Igår var liten Moa med oss hela dagen då hennes kära föräldrar skulle in till stan och handla, sen hamnade vi där på middag. Hjälpte mammacecilia med lite julpyntande innan vi gav oss av tillbaka hit:)
Helgen har verkligen gått i ett mysigt tecken och det känns toppen bra.. och vad kan möjligen vara bättre än att få vara med dom man tycker om?
Jag vill också tillägga att jag nog är den lyckligaste tjejen i hela världen! För ingen kan väl ha en så underbar pojkvän som jag har?! :O
nu äre tjingeling! kanske bjussar på några bilder från dagen senare :)

bortskänkes...

... nu lovar jag och svär att just i detta nu så finns det inte en jävel som kan vara mer frustrerad än mig!
Jag har världens jävla mensvärk och världens härligaste karl, den kombinationen funkar inte riktigt så jag skulle vilja göra mig av med värken! Någon som vill ha den? BORTSKÄNKES och kan leverera den direkt till din dörr fortast möjligt!
jeje.. drömma går ju iaf, jag vet att jag är SJUKT trött just och egentligen borde jag sova.. MEN jag bara kan inte, har allergi som heter duga och det kan vi tacka alla mina doftljus som jag har eldat hela dagen för.. Visst sen blev det väl inte direkt bättre av att jag kom till byn och fick för mig att gosa med kisse de första jag gör!
jävla skit fredag! inte äre väl den 13:e idag?!:O
Enda positiva med idag är som sagt att jag har världens finaste kille som ligger brevid mig och bara är sådär tokigt underbar! Imorgonfår vi liten Moa hit på besök, har lovat att vara med henne nån timma medan C och H skulle och handla.. vilket iofs kan vara kul för småtjejorna:) i morgon får vi sovmorgon:D lyckliga vi! eller i varjefall lyckliga jag;) Vi kom fram till att vi skulle ta en tidig kväll i kväll och hur tusan tror ni de gick?! JA som vanligt, vi har alltid väldigt intressanta samtalsämnen om kvällarna/nätterna och huxflux är jag inte lika trött nå mer eller så springer klockan iväg! igår var jag inte alls trött och på nå konstigt vänster så lyckades jag ändå somna före Matti! Fattar inte hur de kunde ske:P
nå nå.. nu ska jag gosa ner mig brevid honom här och försöka somna, lite jobbigt bara när allergijäveln täpper igen näsan och tror ni inte jag min dumme fan har plockat ur allergitabletterna ur väskan? hur smart är inte de på en skala lixom?!
godnatt/ Butter!

Fredagkväll...

...även i bloggen och i mitt liv. Har haft en riktigt mysig fredag måste jag säga, har hunnit sticka färdigt B:s sockar och har haft världens Bästigaste Malin på besök, vi käkade värsta goda köttfärssåsen till lunch och sen på em, kom även B och A förbi en vända.. Lilla O dök upp innan jag for till byn så jag han träffa honom en sväng också:) Sen bar det av ut till byn och ni vet väl att att Fredagkväll innebär ett GÄNG fredagsmys? Pratade med mammsen och kom fram till att vi åker förbi där en sväng i morgon, hade blivit så väldans sent om de blitt i kväll!:)
har egentligen inget vettigt att berätta åt er idag så jag orkar inte skriva nå mer nu:P hejs på er:P

Önskemål om att..

..jag ska skriva oftare. Vad kul att de uppskattas även om jag själv många gånger kan tycka att jag mest gnäller och gnölar. Men som sagt skriver blogg när jag har mkt i huvudet eller känner mig lite uttråkad och rastlös:P vilket faktiskt inte händer allt för ofta just nu, håller ju mig sysselsatt med en massa annat:)
Idag har jag som sagt haft mammsen på besök sen tog  jag mig en dusch innan mitt hjärta kom och hämtade upp mig innan vi begav oss;) Var förbi hos mina kära farföräldrar på "trerättersmiddag" haha var bara välja och vraka när vi kom dit, kroppkakor,ärtsoppa eller varmkorv. Jag som inte alls tycker om ärtsoppa valde kroppkakor och åt hela EN stycken sen tog jag mig en varmkorv!:)  Efter att vi ätit så for vi förbi hos världens bästa Cilla,Henka och Moa:) Tänk att det finns människor som kan få en att må så otroligt bra:)
Hjärtat hoppade i duschen så jag passade på att uppdatera lite om vad som händer i mitt liv:)
Från det ena till det tredje, visst är de ganska sjukt att det faktiskt redan på söndag är den första Advent!? Men vad fasen hände med snön och den där vintrigt juliga känslan? Man blir faktiskt lite fundersam.. Inte för att jag tycker om snö direkt men på vintern så ska det FAKTISKT vara snö! Men nu mina rara vänner ska jag faktiskt logga ut här och gosa ner mig  i soffan för lite film och massa mys!:) tjingeling

ökar hela tiden..

.. ja antalet bloggläsare:P kul att så många hittat hit måste jag säga, lite fundersam vad det kan bero på bara?:P
Har haft en toppen dag här hemma igår..:) eller ja hemma och hemma, var förbi hos frugan en sväng, hennes karl fyllde år igår och jag blev bjuden på värsta gomiddan!:) Sen var jag förbi hos min BFF och hennes Big Love och hjälpte till lite med småfix.. efter det kom kusin och hämtade mig och vi begav oss upp hit till min lilla fristad för en helkväll med en maaaassa MYS! gudarns vilka underbara vänner jag har! <3
Idag har jag haft mammsen på besök under sin lunchrast, hon hjälpte mig att fylla i några papper, tur hon är duktig på sånt där:) nej nu duschen nästa.. kanske att de blir ett inlägg senare:)
<3

Det är nu det händer..

I natt bloggar jag via mobilen.. Mitt fina hjärta har redan somnat och jag kunde verkligen inte somna.ligger här i hans varma säng och tankarna bara far runt runt, och nej de är inga negativa tankar alls utan bara sådär allmänt,vi har så mkt att prata om och självklart så sätter det igång tankarna. Cilla och lilla Moa har varit med oss denna eftermiddag/kväll och hjärtat bjöd oss på en otroligt god middag.(han är så duktig) när cilla och mosan for hem så bäddade vi ner oss,självklart stod läsa kvällsbok på schemat och sen en massa mys! Jag kan säga att om du för några månader sedan hade frågat hur jag tror mitt liv skulle sett ut nu så hade jag aldrig kunnat säga att jag skulle träffat världens mest omtänksamma,kärleksfulla killen som allt bara känns så otroligt rätt med. Att jag kan somna med ett leende på läpparna och vakna av att känna fingrar som försiktigt smeker på min axel och helt tokigt underbara läppar som lätt pussar min kind.. Är det för tidigt att säga att jag verkligen har hittat min drömprins? Saker han säger som i vanliga fall hade skrämt mig får mig bara att tycka om honom ännu mera och bara vilja spendera varje sekund av resten av mitt liv med honom! Det känns verkligen som att det blev helt jävla rätt den här gången! Lyckliga jag, nu tänker jag avsluta här,pussa lite på hjärtat och sen sova. Jag är kär!

den där kisse..

.... är inte en lätt liten filur,igår när vi kom in så insåg vi att kisse hade kalasat på Pizza och ja de var ganska mkt pizza för att vara en liten kattunge som ätit! Haha ja jag säger då de, jag tror att den kissen kommer bli en sån där extremt go kisse med skit go personlighet, vilket hon iof redan har.. men tror de kan bli någon sån där "det lilla extra" katt :)
Hade en skit mysig kväll igår.. Film mys i soffan och sen blev det minsan ännu mer film mys i sängen innan tröttheten knackade på.. och vet ni? jag tror att hjärtat var tröttare än vad han ville erkänna!;)  Blev iaf sent, men de gjorde inget för vi skulle ju ta sovmorgon..trodde vi! haha sängen invaderades rätt tidigt.. dock rätt mysigt:)
vi läste bok och mös på innan vi insåg att det faktiskt inte kommer bli någon vidare bra sovmorgon...:/ hjärtat var tvungen att fara på jobbet en sväng och lillfröken hade fotografering såå.. sovmorgonen får väl bli innestående ;)
Hur som hellst känner jag mig riktigt nöjd fick ju tillbringa kvällen i trevligt sällskap och lika så morgonen.. Ni inser väl att jag är sjukt trött just nu? och att jag egentligen bara vill lägga mig och sova en stund? MEN det ska jag minsan inte... Passar på att uppdatera bloggen och funderar starkt på att kila ner och dricka kaffe..
För er som vill veta kan jag berätta att min nacke gör förjävla ont idag.. den är verkligen inte alls att leka med:/
Fick ett sms för en stund sen btw.. och jag blev riktigt glad måste jag säga.. tänk att så små enkla saker kan göra en så där glad!:)
nej nu kila, gissar ni får en update lite senare.. om jag har tid såklart;)
Tjingeling

Hur man ska uttrycka sig..

.. är i bland JÄTTE svårt! Här sitter jag i sammakko hos cilla och henka, har just käkat och planen just nu ser ut som så.. Vara med Pigo en stund medans cilla skulle till hakkas, sen hem duscha och vänta på att en viss Mr ska sluta jobbet så jag får kramas och mysa resten av kvällen!:)  Lyckliga jag va!?

Som sagt sitter hos cilla och Henka, lilla pigo är sjuk och jag tycker synd om den där lillskiten.. Hon är verkligen helt slut när alvedonen inte gör verkan. Vilken den gör nu och hon roar sig med att reta gallfeber på sin kära mor:P


Helgen har vart riktigt toppen och kan inte klaga på något annat än en jobbig baksmälla som håller i sig ännu idag ;)

nej nu gosa ner mig brevid pigo och piraterna en stund! tjingeling

Puss

Besvikelse..

Ja visst är de sjukt egentligen, jag menar du har sms kontakt med en person som du egentligen inte är så där jätte intresserad av och så *poff* när du helt plötsligt inte kan svara på sms så upptäcker du vilken besvikelse som kryper över dig.. Sjukt egentligen! nå nå glöm de..
Idag har mina Farföräldrar börjat julpynta, och tro mig DET var en syn för gudarna! Hahah jag tror fan inte jag skrattat så mycket på länge, Farmor har nämligen slutat röka och har verkligen hållit upp riktigt länge nu, borde vara iaf  1,5 månad sen om inte mer! Hur som hellst, just nu är hon väldigt lätt retlig och VÄLDIGT omotiverad och så fort farfar öppnar munnen säger hon tvärt i mot;)  så där satt jag i köket och farfar började bära upp julsaker, farmor plockade undan lite av dom "vanliga" prydnaderna för att göra plats för alla miljoner tomtar som ska upp..  Idag har inte ens hälften av sakerna kommit upp och fammos ursäkt för det är "jag är så otroligt omotiverad, hade jag haft ciggisarna så hade allt gått mycket fortare" farfar himmlar med ögonen och lägger dövörat till och fammo fortsätter torka av prydnaderna och muttrar för sig själv..  "jag ska skriva en önskelista till tomten.. Kära tomten jag önskar mig ett paket cigaretter eller ja en limpa cigg går också bra" haha gullfammo, jag tror hon vill ha en cigg;) Hon har de inte lätt och jag kan inte göra annat än att fnissa när hon gormar, fick henne på bättre humör iaf och drog igång allsång med julsångerna.. oj så gott hon skrattade, undrar just om hon tycker jag har en hemsk röst ;)
Har idag stickat klart hennes strumpor och hon var jätte nöjd, och har nu påbörjat beccas, snart är första klar:)
Kvällen har jag tillbringat hos CK och vi har spelat kort, nu är jag "hemma" igen och tänkte roa mig med en film innnan jag somnar, är faktiskt riktigt tröt i kväll/natt!
sååå godnatt!:)

Kärlek!

haha ja alltså ni vet när man har den där känslan i kroppen så man inte vet om man ska skratta eller gråta, vad gör man då?  Man sitter och skrattar så mkt så tårarna sprutar? Har verkligen haft flera veckor av dåligt mående och ännu verkar jag stå still på samma plats.. Hade dock serious talk med grannars idag och när jag kom hem kändes de verkligen som en stooor sten hade lossnat från mitt bröst.. och kanske var det de som behövdes.. egentligen sa vi väl inget sånt där jätte viktigt åde men de var tydligen bra för lilla jag..
Nu sitter jag här hemma i min lägga och väntar på att pappaHenka ska sluta jobbet så jag kommer mig till byn!:D
Har pratat med en annan av mina godavänner i kväll btw och de var så otroligt skönt att  höra hennes röst, och jaaa nu sitter jag här och tar emot mms med massa små filmsnuttar och inte fan kan man göra annat än skratta!
Tur man har såna raringar i sitt liv så man har något att glädjas över;D
lyssnar underbar musik i mellan varven och inte kan man ju annat än att bli fylld med kärlek med såna underbara låtar!:D nu packa ihop datorn så jag kan kila när H kommer! Tjingeling

När man står ensam kvar..

.. och alla andra har fullt upp med sina liv, då börjar man fundera vad fan det var som gick fel. Jag har haft en riktig skit dag idag och blev verkligen lycklig när jag tänkte att NU, ÄNTLIGEN finns det tid.. *Poff* de var nått som hände, jag vet inte vad.. Orkar verkligen inte med det här nu också.. Har mått skit nu till och från i flera jävla veckor! Är en riktigt olycklig Hanna just nu..
JA, jag gör isolerar mig, jag gör det, och vet ni, iaf ni som följer min blogg! Det är mitt sätt att hantera det på.. Jag måste få krypa in i mitt skal och få vara för mig själv..Rensa mina tankar och vara ynko tills det lättar..Men dom som verkligen känner mig BORDE veta hur jag fungerar och BORDE märka när allt inte är okej..  Jag tänker absolut inte klandra någon av mina vänner då de är mkt mitt fel, men de är väl inte bara på mig det hänger?
Jag orkar verkligen inte med detta nu också, känner att jag redan har på tok för mkt i mitt huvud just nu.. Vill bara kapa av mig ena foten eller nå för att kunna lägga dessa tankar på något helt annat i stället, för att som ska snurra runt och äta upp mig inifrån..
Har julpyntat idag och efter det så stupade jag i säng, har legat i min säng hela jävla kvällen och kollat film, efter film efter film.. och vet ni? Det var för jävla skönt och ännu ett bevis på vem som egentligen kan en utan och innan uppenbarade sig. Jag är bara så jävla less just nu! Jag orkar inte vara Hanna nå mer, hur gör man för att bli någon annan?  Nu så tänker jag krypa ner i min säng igen men nu för att sova.. Anledningen till att jag egentligen skriver blogg idag efter några dagars uppehåll, är väl egentligen för att det blev på tok för mkt i hjärndjävulen..  Någonstans måste de väl komma ut och bättre de kommer här än när jag lägger mig och ska sova..
Godnatt på er...

gaaah!

Tydligen så är det helt okej att bara låtsas som om ingenting.. det stör mig som fan!

En tår av.. vadå?

Idag är jag i sammakko och skriver.. Har tillbringat min eftermiddag och kväll med underbaraste moa och cilla!
Har lagat mat, då cilla på något underligt vis tycker jag gör bättre än henne.. men frågar du mig så är hon den bättre av oss! Har diggat musik och bara njutit av att vara på ett ställe som ger mig trygghet! visst är det konstigt, just nu finns det bara tre ställen på jorden som jag känner mig riktigt jävla trygg på.. Hos cilla och henka, farmor och farfar eller hemma.. sjukt egentligen, jag vet.  När  jag satt vid datorn hos cilla och skulle slå igång lite musik kom pigo fram till mig där jag satt, hon tittade på min profilbild som jag hade på fb och så säger hon.. "Hanna du är så vacker" haha jag bara log och plockade upp henne i famen och svarade " tack  hjärtat, du vet väl att du också är vacker?!" hon tittar på mig och smilar lite innan hon säger "då är vi vackra tillsammans" haha kan man göra något annat än att älska den där tösen?! Jag älskar verkligen henne så mycket så det känns soom att hjärtat kan gå sönder ibland!
hur som hellst jag slog i gång musiken och tog pigo i famnen igen och där stod vi i vardagsrummet och dansade! jag önskar verkligen att såna där ögonblick som jag hade med henne i kväll kunde finnas kvar i huvudet och på näthinnan resten av livet!  tokjäntan!
Jag och cilla började spela kort och på något vänster halkade vi in på snack om mitt liv och mina känslor, lyckor och sorger..  Där satt jag och kände tårarna bränna bakom ögonlocken, jag blionkade bort dom och klarade mig helskinnad genom det. Hon är allt bra min cilla! <3 Sen ringde cilla till myggan som kom och spelade kort med oss och det blev en riktigt trevlig/mysig kväll som är guldvärd.. Ni skulle bara veta hur mkt jag behöver mina vänner just nu.. förmodligen mer än någonsin, jag behöver framför allt cilla och underbara moa! Cilla för att hon förstår mig på ett sätt ingen annan kan göra och moa för att hon kan få dom tyngsta och svartaste molnen att försvinna från ens himmel!
I kväll när jag promenerade hem till farmor och farfar så gjorde jag en upptäckt.. Visste ni att när sammakko ligger i totalt mörker, fullmånen lyser, stjärnorna lyser som små vackra lampor lååångt låångt bort och frosten har lagt sig över allt så är det verkligen JÄTTE vackert!? Vet ni hur mycket man älskar den här byn då? och vet ni hur mycket man önskar att man hade någon att visa det för?!  eller någon och någon.. jag önskar jag fick visa det för Xxxxx.. nej nu orkar jag inte mer är verkligen trött och jag har miljoner tankar som snurrar! gonatt!

...


Jag orkar inte vara stark längre, jag orkar inte vara jag nå mer.. jag vill bara försvinna bort från allt en liten stund. Varför kan jag inte var den där tjejen som lever efter mina egna råd? VARFÖR kommer tårarna bara hela jävla tiden? Är så less på att vara jag nu.

Jag tror just min trygghet gick upp i rök!
Tell me why all the best laid plans
fall apart in your hands

"Tell me why all the best laid plans
fall apart in my hands"
Tror jag säger godnatt nu...

det är nu det händer.. den här gången blir det rätt..


Jag vaknar jag andas och jag rör mig frammåt, jag räknar minuter och det känns så märkligt att man kan leva ett liv utan att leva, jag sover förlänge och jag äter i tystnad.. undviker speglar och träffar vänner men ingen får se hur jag är inuti, jag trodde aldrig mer att jag kunde känna så här..

Det är nu det händer, den här gången blir de rätt,de är nu allting vänder, gör de på ditt eget sätt.. den här gången blir det rätt...




En helt underbar låt och en helt underbar text, ni som känner mig vet att jag är en sån där som lyssnar på texten när jag hör en låt. Har en lista på några låtar som står mig varmt om hjärtat just nu och texterna får mig verkligen att bara vilja skrika rakt ut!

Idag har jag sovit till typ 12, då ringde farfar och väckte mig, han tyckte jag skulle komma med till byn och baka med honom, men jag kan inte riktigt lämna mitt hem, känns så otroligt jävla skönt här i min lilla lägenhet.. Det är lungt och det enda som hörs här just nu är mina underbara låtar som skränar ut ur mina högtalare!
Nu ska jag koka lite kaffe och sen ska jag minsan ta en rond med mitt hår.. Duschade innan jag gick och la mig, vilket resulterade i att det nu ser ut som att jag kört in fingrarna i ett eluttag! hej så länge!

Nyfiken på er läsare..

Bloggläsarnas antal ökar och det är självklart jätte kul och eftersom de är ni som läser så undrar jag om det finns något speciellt ni vill att jag skriver om? bara fram med önskemål nu när ni har chansen kan vara kul med lite utmaning.. Anne jag vet att du tyckte jag skulle skriva om dig.. men alla vet ju redan att du är min bff och du finns med i dom flesta av mina inlägg på ett eller annat vis så du får tyvär inget helt eget.. inte då ännu iaf ;)

En lista att fördriva tiden med

vad heter din bästavän?- Oj, vem av dom?;) 
vem var du senast med?- Cilla och Frugan
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- Blir någon av mina underbara vänner, oftast becca, för hon är närmast
har du förlorat en vän under 2011?- Det beror på hur man ser som förlorat, ingen som dött, men däremot som jag tappat kontakten med.
är du med någon just nu, isf vem?- Nope, helt ensam här hemma
vad hette din första kompis utanför släkten?- Oj, de kommer jag inte ihåg..
vem snackade du senast i tfn med?- Folktandvården Kista
vem utav dom fick du senast sms av?- Hemligt ;)

 


 


kärlek-

är du kär?- Nej inte de minsta
vad heter han isf?- Det finns som sagt ingen kärlek
har du kille?- Nej
vad hette din första kille?- haha de spelar väl ingen roll egentligen, men han hette Pierre
hur många gånger har du varit riktigt kär?- riktigt riktigt göra ont i hjärtat när man gör slut-kär.. 3
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- Nej
älskar du någon just nu?- Det är klart, mina nära och kära!
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- Nej... de tror jag inte iaf.. har jag?
har du kramat någon?- Haha vad tror du själv?
har du pussat någon?- haha ja herregud.. mer än en gång
har du hållt någon i handen?- Men va e det här för töntiga frågor? :D
har du hånglat med någon?- men jaaaaaaaaaaaaa
har du strulat med någon?- jajajajaja
har en kille tagit på dina bröst utanför dina kläder?- haha hur så?
har en kille tagit på din röv utanför dina kläder?- hur så?
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?- jaa.. tönt frågor...
har en kille sagt face2face att han älskar dig?- ja:)

 


 

mobil-

vem ringde du senast?- Vakansen
vem ringde dig senast?- Cilla
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- de är hemligt ;) 
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- de är minst lika hemligt:P
vad har du för mobil?- LG
vilken färg?- Silvrig
hur många kontakter har du?- inte så värst många, har ju bytt tele och tappat alla nummer typ:/

 


 

familjen-

hur många är ni i din familj?- mamma och hennes karl, mina 2 bröder och sen mammas karls 2 döttrar. Sen har jag min pappa som bor ensam med kissarna:)

vad heter dina syskon?- Oscar, Johan, Emelie och Erika
har du en storasyster?- nej 
har du en lillasyster?- ja 2
har du en storebror?- nee
har du en lillebror?- haha ja 2 st
har du en tvilling?- nopp
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- äldsta

 


 

annat-

vad ska du göra imorgon?- Har inte planerat så långt:) 
vad har du på dig just nu?- Jeans och en t-shirt
har du kul just nu?- nja inte direkt va..
vad ska du göra nu?- hitta en roligare lista :D

 



folktandvården i kista...

.. skickade mig ett sms idag, om att jag inte skulle glömma bort min tid hos tandis i morgon klockan 10.55.. vilken tur att dom skrev, för jag hade inte den blekaste aning om det! Jag ringde lite förvirrad upp och berättade att jag inte kunde komma då jag bor i gällivare och tillhör gällivares folktandvård och att jag aldrig ens vart i kista.  Kvinnan i telefon skrattade så gott och bad om ursäkt, hon förstod att jag inte kunde komma, men sa att jag skulle komma i lagom tid för besöket om jag satte mig i bilen och började åka nu... Hon skrattade lite till och tackade för att jag vart så vänlig och ringt upp angående de felangivna telefon nummret. Det visade sig att patienten anget fel mobil nr.. och ja de var väl tur de.. annars hade jag ju funderat hur fan jag hamnat i kistastandläkar register!;)
Har vart ner till frugan idag med cilla och druckit morron kaffe, sen gjorde dom några snabba ärenden innan vi for upp till mig och fixade lite lunch, sen for dom och jag gjorde ett samtal till vakansen och hoppades på att dom skulle säga att dom har massor med jobb till mig, så nu måste jag bara ner dit och fylla i nå papper, det får bli idag eller i morgon.. Skulle verkligen behöva släpa fram dammsugaren här hemma idag så jag tror det besöket får bli i morgon:)
Ja jag vet inte riktigt vad mer jag ska berätta som hänt idag.. har väl inte hänt dessmer.. Kan upplysa er om att min nacke fortfarande känns, dock inte lika ont som jag har haft och jag vill tro att de är all massage som har gjort sitt..
nej nu dammsuga lite sen ett varmt och gosigt bad.. funderar på att renbädda också.. hur skönt är inte på en skala va?!:) på återseende!

Egentligen den 6 november

But baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking
Baby, you’re glistening
I see it in your eyes that you’re listening
Do you even understand
I have to let go of your hand
Gokväll i stugorna.. Här sitter jag klarvaken, trött, halvt illamående och sjukt sugen på att sova! Har iofs inte sovit så otroligt mycket idag vaknade någongång kring halv tio tror jag den var, och sen har jag sovit en timme på eftermiddagen..  Känns som att denna helg blev rätt hård!  men Kul hade jag iallafall :)  de är tur det bara är halloween engång om året iaf :P
Har såklart en massa funderingar som snurrar runt upp i mitt lilla huvud men de var väl å andra sidan inget nytt?!
Jag kan verkligen bli tokig på mig själv och allt som snurrar runt där uppe..  Inte undrar på man har så ont i nacken när de blir mkt tankar där uppe och huvudet tyngre och tyngre;)
I fredags så vart de vinkväll med världens bästa Angelica(Bulten) och hennes karl. Skit trevligt hade vi måste jag säga;) men å andra sidan säg engång som vi inte har trevligt!?
Lördagen hade jag ont som satan i nacken och misstänker att de kan ha sina anledningar;) men men jag fick ivarjefall skjuts hem av min Hermansson och vi drog en "Lördags-morgon-shopping" på kvantum och de var lite små mys att strosa runt där i lugn och ro.. Sen skjutsade hon hem mig, jag gjorde väl egentligen inte dess mer här hemma, ringde becca och hon å Lizzo kom över till mig och vi hade en riktig mysfrukost! Lizzo for hem och jag slängde mig på sängen och becca på soffan där vi låg typ halv döda och sluddrade fram en massa konstiga ord och läten som skulle föreställa meningar..  Jag presenterade min nya ringsignal för becca och huxflux var vi redo för party! vi blev otroligt peppade och bestämde oss för att gå lös på alkoholen.. sagt och gjort jag kikade igång musik och sprättade en cider och sen blev de duschen innan vi pös över till B för att starta upp på riktigt.. Kvällen blev grymt lyckad! eller ja för mig iaf;) var hemma efter ett någongång och var just på G i säng när jag fick ett väldigt intressant samtal, inväntade min sovkompis och kunde somna riktigt gott!:)
Idag har de vart en lite seg dag, dagen började ju nästan perfekt och den var bra ända tills jag fick i mig lite mat och de kom upp lika fort igen, var hos B och käkade middag och någon har spytt i hennes trapphus!:/ han bara komma ut genom porten innan det var min tur att spy..  kom hem och rusade in på toa där kom resten av middagen upp :/  har druckit lite te med kusin nu på kvällen och skvallrat lite sådär kusiner i mellan så otroligt mysigt! nu är jag helt slut som artist och bara väntar tills tröttheten kryper sig på..
Gonatt mina raringar! <3
But baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking
Baby, you’re glistening
I see it in your eyes that you’re listening
Do you even understand
I have to let go of your hand
Gokväll i stugorna.. Här sitter jag klarvaken, trött, halvt illamående och sjukt sugen på att sova! Har iofs inte sovit så otroligt mycket idag vaknade någongång kring halv tio tror jag den var, och sen har jag sovit en timme på eftermiddagen..  Känns som att denna helg blev rätt hård!  men Kul hade jag iallafall :)  de är tur det bara är halloween engång om året iaf :P
Har såklart en massa funderingar som snurrar runt upp i mitt lilla huvud men de var väl å andra sidan inget nytt?!
Jag kan verkligen bli tokig på mig själv och allt som snurrar runt där uppe..  Inte undrar på man har så ont i nacken när de blir mkt tankar där uppe och huvudet tyngre och tyngre;)
I fredags så vart de vinkväll med världens bästa Angelica(Bulten) och hennes karl. Skit trevligt hade vi måste jag säga;) men å andra sidan säg engång som vi inte har trevligt!?
Lördagen hade jag ont som satan i nacken och misstänker att de kan ha sina anledningar;) men men jag fick ivarjefall skjuts hem av min Hermansson och vi drog en "Lördags-morgon-shopping" på kvantum och de var lite små mys att strosa runt där i lugn och ro.. Sen skjutsade hon hem mig, jag gjorde väl egentligen inte dess mer här hemma, ringde becca och hon å Lizzo kom över till mig och vi hade en riktig mysfrukost! Lizzo for hem och jag slängde mig på sängen och becca på soffan där vi låg typ halv döda och sluddrade fram en massa konstiga ord och läten som skulle föreställa meningar..  Jag presenterade min nya ringsignal för becca och huxflux var vi redo för party! vi blev otroligt peppade och bestämde oss för att gå lös på alkoholen.. sagt och gjort jag kikade igång musik och sprättade en cider och sen blev de duschen innan vi pös över till B för att starta upp på riktigt.. Kvällen blev grymt lyckad! eller ja för mig iaf;) var hemma efter ett någongång och var just på G i säng när jag fick ett väldigt intressant samtal, inväntade min sovkompis och kunde somna riktigt gott!:)
Idag har de vart en lite seg dag, dagen började ju nästan perfekt och den var bra ända tills jag fick i mig lite mat och de kom upp lika fort igen, var hos B och käkade middag och någon har spytt i hennes trapphus!:/ han bara komma ut genom porten innan det var min tur att spy..  kom hem och rusade in på toa där kom resten av middagen upp :/  har druckit lite te med kusin nu på kvällen och skvallrat lite sådär kusiner i mellan så otroligt mysigt! nu är jag helt slut som artist och bara väntar tills tröttheten kryper sig på..
Gonatt mina raringar! <3

Bilen bara gleeeeed...

Okej.. igår var det alltså Torsdag.. hela dagen var skit bra ända fram till kvällen ungefär vid 19 tiden blev jag på dåligt humör... på fm hämtade Mamma Eriksson upp mig och vi for ner till frugan... Väntade på att hon skulle bli klar och sen begav vi oss ut på stan:) Skiit mysigt! Sen blev det en fika på nyfiket och Bästigaste Bulten kom och mötte upp oss, Frugan och Mamma Eriksson gick hem med barnen och jag följde med bulten på stan en vända till. Denna gången handlade jag faktiskt och jag gjorde värsta fynden och då menar jag verkligen FYND! Vi gick på lindex och där vid kassan så ser jag, en ställning med kläder för 20 kr/plagget.. och vad tror ni de första jag hittar är? jo den där jävla skjortan som kostat 300 och jag har haft ångest över hela sommaren/hösten! sen hittade jag en skjorta till och en tröja.. jag tänkte va fan 60 spänn för alla tre dom tar jag.. ställer mig och provar kläderna och alla sitter PERFEKT.. nu bara MÅSTE jag ju köpa dom! kommer till kassan och ska betala.. till min stora lycka så är det dessutom halva reapriset så jag fick mina tröjor för 30 kr!  kändes bra när jag visste att skjortan jag ville ha kostade 300 från början! haha ibland har man tur!  efter min sväng på stan med bulten så for jag, cilla och moa upp och hämtade becca, for på jysk och becca köpte en hylla:) jätte tjusigt! vi for så cilla fick käka och efter det så tyckte vi att vi skulle åka till kullen, humöret var på topp och vi var jätte glada.. just då hade jag en sån där känsla i kroppen av att jag var skit lycklig!
MEN mitt i allt när vi ska svänga av mot kullen får inte cilla stopp på bilen vi bara kanar ut i korsningen och vips sitter vi i diket.. Ambulansen ringdes då pigo hade ont i magen och vi var rädda de hade blivit något allvarligare med henne... Det slutade med att vi alla fyra åkte in till akuten med ambulans och när vi satt där i ambulansen kände jag att de gjorde ondare och ondare i nacken, innan vi klev ut ur ambulansen fick jag på mig en jävla nackkrage! Kul.. kände mig som värsta ufot! Vi undersöktes och fick sen vänta på röntgen.. efter 3 timmar på akuten och beskedet om att alla var utan skelettskador fick jag äntligen ta av mig kragjäveln.. och åka hem..
Mosan hade inte en skråma och mår prima! hon var så duktig lilltjejen. Jag cilla och becca mår bra lite ömma och möra i kroppen bara.. Kan inte tala dess mer för dom, men ni behöver inte oroa er :) Min nacke tog nog mest stryk och bulan i huvudet känns lite öm men de är nog inget lite alkohol kan bedöva;) Tacka fan för att de är halloween firande  i helg ;)  nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen dammsuga och diska lite! hej så länge! <3

RSS 2.0