Sammakko<3

Sitter ute i byn och myser, har kommit hit i morse.. Har tillbringat dagen en stund ute i solen med familjen.. vart förbi Henka, vart på ica.. sen som den absoluta höjdpunkten blevdet surströmming idag!! <3(dock blir man ju lite törstig!) Ni som känner mig vet ju hur otroligt mycket jag tycker om det!:D
Har legat ute på gården på en madrass och kikat medans Farbror M har tvättat farfars bil,blev riktigt tjusigt. Sen fick vi finbesök av världens bästa Piga och hennes syster.Riktigt uppskattat måste jag säga. Vi tog en schväng till badstranden och jag fick bada fötterna:D hade sån otroligt stor lust att bara hoppa i sjön och bada som aldrig förr!
Dock var inte pigan speciellt sugen på att bada och inte S heller så det blev inget bada för min del! (inge kul att bada ensam ju!) nå nå  vi gick förbi hos henka en vända och kikade på kattungarna och dom var ju för jävla gulliga, blir så otroligt sugen på att skaffa mig en kissekatt men de är ju bara de att jag inte tål dom.. så tyvärr.. ingen kisse för min del!:(  men men så kan de gå.. Skrev till Kusin Emelie och frågade om dom var påväg, och det var dom!:) så i morgon bitti när jag vaknar hoppas jag att dom är här:D och sen hoppas jag självklart på att vädret är toppen bra och att emmsan och carro vill bada med mig då!:D
Har lovat pappahenka att jag ska ta moa nån timme i morgon em, då han hade lite skrot att föra till återvinningen:)
men nu tänker jag kila ut och passa på att mysa lite i det fina vädret medans de ännu finns kvar!:D
kanske måste bjussa på lite bilder också:P
Mys ute på gården!:)
Farbror Micke tvättar biiilen:)
Farfar tog upp färskpotatis till surströmmingen:) *mumma*
Mitt paradis!<3

peeronsoda.blogg.se

Jepps de är min blogg det, jag har just tagit en dusch här hemma.. myser för fulla drag i bara handduken nu:D funderar om jag ska gosa ner mig under täcket och kika lite film... dock hade de ju vart lite mysigare med sällskap.. eller iaf göra nått roligt i kväll och då något roligt som inte inefattar alkohol..fråganär bara vad?! ja de vet jag ju inte ens själv..
på tal om ingenting, så var det tänkt att jag skulle åka till byn idag, men riktigt så blev det inte, jag missade bussen som gick från mbgt till gve och det innebär att jag missar bussen som går från gällivare till hakkas :/ sååå.. jag får helt enkelt åka i morgon i stället. Nu tänker jag laga något att äta är faktiskt lite hungrig:P

Om du lämnade mig nu...

Jaha ja här sitter jag ensam mitt i natten.. Har tankarna på helt annat håll än vad man borde ha om man tillbringat en kväll ute med tjejjorna. I morgon hade jag en plan om att åka ut till byn till farmor och farfar, hjälpa farmor och baka bullar och förbereda innan farbröderna och kusinerna kommer, farbror M kommer ju iof i morgon men R med familj kommer på Måndag :) Ser verkligen fram emot det måste jag säga, saknar som allihopa som bara den!
min kväll idag blev först middag med becca och sen kom lizzo förbi och vi drack några glas vin, pappsens kusin Janne var förbi med ett jätte tjusigt rumsbord som jag redan älskar :D
sen blev det nexan  en sväng och det var väl trevligt.. tappade som suget när vi kom dit och det har vi ett visst RP att tacka för! men nu sitter jag hemma, surrar med en riktig mysig typ och bara nynnar på härlig musik:)
ibland är de det skönt att bara uggla uppe om nätterna..

Inte rakt ut..

... men så där mellan raderna.. nu känner jag mig mest less och irriterad..
Jag brottas med milljoner tankar och känslor varje dag, det sista jag behöver höra nu är vilken värdelös vän jag är.
kanske är det så? Jag bryr mig inte tillräckligt? jag bryr mig kanske bara om mig själv?jag kanske ska sluta känna saker så behöver jag inga vänner eller bry mig om någon?
Life sucks!

kom ihåg mig då..

När du står ensam kvar på tå 
och ytan inte går o nå 
När du träffat botten 
Kom ihåg mig då 

När du tagit första bästa tåg 
och gör vad som helst för en dialog 
När du står sist i kön 
Kom ihåg mig då 

När vintern gömmer dina spår 
så att du inte hittar hem 
När du är vilsen i en vinternatt igen 
Kom ihåg mig då 

När det blir varma sommardar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 

När vinterisen ligger klar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 
Här finns du kvar 

O när du står på toppen och tittar ner 
och det är ljust vart än du ser 
När du har vunnit 
Kom ihåg mig då 

När du får spring i dina ben 
och jordens dragningskraft är klen 
När du är i luften 
Kom ihåg mig då 

När våren öppnar sina dörrar 
och du tar den långa vägen hem 
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen 

När det blir varma sommardar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 

När vinterisen ligger klar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 
Här finns du kvar 

När varje dag känns likadan 
och när det skymmer över stan 
och när du drömmer 
Kom ihåg mig då 

När du har varit i alla vrår 
och du har testat allt som går och 
när du tröttnat 
Kom ihåg mig då 

När det blir varma sommardar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 

När vinterisen ligger klar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 

När det blir varma sommardar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 

När vinterisen ligger klar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 

Så finns du kvar 
Här finns du kvar 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 
Kom ihåg mig då 

När det blir varma sommardar 
Så finns du kvar 
Så finns du kvar 

När vinterisen ligger klar 
Så finns du kvar 
Så finns du kvar 
Kom ihåg mig då 


Toooorsdag hela daaaagen...

Hejsan hoppsan gott folk!
Ni får ursäkta mig om jag vart dålig på att skriva nu ett tag, men jag har ju massor att hinna med, är för trött eller också rent ut sagt bara slö i mellan åt. Hur som hellst idag är de Torsdag och en heeelt vanlig seg dag. Jag är egentligen jätte trött just nu och hade lätt kunnat slänga mig på sängen och somna dit under täcket.
Jag har kommit hem för en stund sen, har vart ner på stan och käkat med A,B och L.. Förstblev de rulle på manuella och sen blev det en milkshake från gojjans:) mumsigt hörrni!
Sitter här och fnissar lite i min ensamhet, gårdagens onsdagspub blev nog rätt lyckad.. inte allt för mkt ångest över gårdagen. Tänkte inte idas skriva utan bjussar på några av dom få bilderna som blev tagna innan jag dyker ner pland prickarna och somnar!;)
Äsch nu får ni inga fler!;P tar ju sån jävla tid att lägga upp dom! tjingeling prickarna lockar!

Vad gör mig lycklig?

"Du förtjänar att vara lycklig" TACK! men frågan är hur vet jag att jag är lycklig?
Jag menar, jag har underbara vänner och en ännu underbarare familj, jag är frisk och det borde väl jag vara lycklig över? Fick idag ett samtal som satte igång min tanke verksamhet massor, fick lite smått panik faktiskt om jag ska vara ärlig! Dom ringde mig från skolan jag sökt in på..Min första spontana tanke var JAAAAA!!!!
Sen kom mitt störta bekymmer,BOENDE:/ lätt att hitta de till i morgon,NOT!
Nånå har iaf suttit och tänkt igenom allt, och en sak harj ag konstaterat.Går inte utbildningen att ta på distans så blir det inngen utbildning, jag har kommit fram till att nu när allt är som det är så kanske de inteär nån höjdare att pysa iväg och börja plugga igen då kanske det blir som sist:/ och de kan jag ju säga att jag verkligen inte vill..
Dessutom trivs jag så jävla bra här hemma i läggan så ni förstår inte!
hur som hellst.. massor händer i mitt liv och jag vet väl egentligen inte hur jag ska hantera allt men jag gör mitt bästa,mest hela tiden.
Idag har jag kikat harry potter 2an you know och den var väl bra men hade faktiskt förväntat mig lite mer utav den med tanke på att man fått vänta så länge!
"vem av vännerna där ute är äkta?vem bryr sig var du hamnar eller gör?"
Så jag följer ändå den väg jag valt och lämnar inga spår. 
För blodet där jag gått är inte mitt. 

Ja det är ungefär så det känns, jag stångar mig fram och kämpar mot precis ALLT! När allting börjar bli bättre så händer saker som jag allra hellst hade velat vara utan!
Ensam är stark mina vänner men jag är helt klart starkast!

All by myself...

Ja.. vad säger man? Godmorgon kanske är en bra början,så GODMORGON! :P
Som ni kanske redan räknat ut har jag inte sovit något alls i natt, har haft sena middagsgäster igår och vi blev sittandes här fram till närmare halv fem i morse, så jag då som inte kunde lägga mig och slappna av satte mig vid datorn och sjunger med till massa såna där kärlekslåtar och underbara sånger man lyssnade på "förut" blev lite nostalgisk. Vilket iof inte gör så mkt, men de satte igång lite tankar och funderingar, och nej nu behöver ni inte bli rädda och förskräckta över att jag ska explodera hit och falla tillbaka i gammla tankar och mönster. Dom tankarna jag har nu rör sig mer kring mitt liv idag och de jag engång levde, reflekterar lite över ord som mina nära gett mig och hur dom upplever mig. En sak kan jag själv till och med konstatera och det är ju att inte är det gammla vanliga Hanna som sitter och skriver, jag har förändrats något otroligt. Min mamma och jag satt och surrade en kväll och malene var med, mamma frågade malene om hon hade träffat "bajbjo" vilket hon naturligtvis inte hade gjort och min mamma sa "Hanna har blivit mer tystlåten och bjuder inte lika mycket på sig själv nå mer". Jag har dock inte avgjort om jag verkligen har blivit mer tystlåten, kanske har jag det?
Jag menar visst jag har alltid varit en virrpanna av desslike och jag har alltid vart spexaren nummer 1,men vad hände? Jag har kanske "tappat" mig?
Jag vet att jag inte umgås med mina "vänner" så mycket nå mer.. men jag har i och med allt som hänt börjat fundera på vilka som verkligen ÄR mina riktiga VÄNNER...
Jag har blivit förskiktigare med vem jag litar på och jag tyr mig inte till vemsom hellst heller.. Ser nästan framemot nu att gå och prata med KBT-terapeuten,jag hoppas att jag ska få ut något vettigt utav det.
Att sen förra helgen var en händelserik helg och att jag verkligen funderar överr det som hände är väl iof inget nytt, jag vet bara att jag ångrar att jag for till överkalix,hadejag kunnat göra om helgen hade den blivit hemma i stan! Jag hade hållit mig hemma och donat på.
Förra veckan han jag till och med fylla år.. hela 23 år blev jag:P
Och genom att jag fyllde år, började jag ransaka mitt liv.. Jag är 23 år gammal och vad har jag lyckats åstadkomma? inte äre då mycket!
och sen... helgen som har gått, den blev riktigt lyckad men de är klart den satte också igång funderingar, jag borde kanske göra något vettigt med mitt liv? Frågan är bara VAD?!
hojja nu ids jag inget mer, kommer nog säkert en update.. eller snarare en fortsättning på detta inlägg..
nu sova en stund ögonen känns som gruuuuuus... Godnatt;)

Regnet ligger i luften och jag ligger snart i sängen...

Huvva!!! Har just kommit hem, har vart upp på Laguna och käkat med Becca och Amanda känner mig sådär lagomt mör idag.. hade egentligen bara velat krypa ner i min säng under mina sjukt härliga täcken,läsa min bok och somna.. de hade vart grejjer de:P

Helgen som har gått har vart ruskigt kul! i fredags blev det utgång för att fira min födelsedag och kvällen blev sjukt bra! hamnade på efter schväng och var hemma vid fyra.. så de blev ändå en hyffsat tidig kväll.. Lördag när jag och kusin vaknade var de bara börja om, vi donade på lite, fick besök av frugan min <3 (underbara människa!) sen när hon for gjorde jag mig klar och hällde upp första drinken:)

Efter en liten "fest" här bar det av på nexan där de var skit kul!:) massa skratt och en massa dans senare bar de av på efter sväng igen och var hemma lite efter fem tiden i morse, då dök jag rakt ner i sängen med ögon som kliade som bara den! så kort och gott helgen blev succe!:D

nu tänker jag slänga mig på sänen en liten stund tror jag!

Tjingeling mina vänner <3

Tvivel..

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

Förlåt..

.. jag vet att jag inte vart duktig på att skriva speciellt mkt nu, men har haft så otroligt mycket som hänt i mitt liv, både bra och dåliga saker.. Just nu känns de som att jag kämpar med en massa bara för att överleva dagen, vill inte sitta ensam hemma i tystheten och glo som en jävla mupp.. jag kan inte sitta och inte göra någonting alls!
Förra helgen var en såndär helg som man egntligen vill spola bort..  den var bra till en viss del men sen vände det till botten på 2 sekunder!
var till överkalix på fredagen,lördagen for jag och pigan till stan och hade bakishäng! <3
söndagen gick som i en dimma.. måndagen var det min födelsedag och jag startade den med tvättstuga och redan när jag vaknade hade jag en massa grattis sms, var imponerad över att ex:et faktiskt kom ihåg min födelsedag den tiden på dygnet!, telen gick varm hela dagen och kvällen slutade gudarns trevligt!Tackargudarna för att jag har såna underbara vänner! i övrigt har de väl inte hänt så mkt under veckan som gått.. igår (onsdag) blev det utgång och det slutade väl sisådär.. hadeverkligen önskat bort gårdagen om jag hade kunnat!<3
idag blev det tvättis igen :/ har även gjort en smörgåstårta:D
nu socialisera lite! tjingeling

Våldtäktsförsök.. satans drömmar!

.. haha har "börjat" skriva flera ggr nu men varenda gång så suddar jag bara ut orden, vet inte vad jag ska berätta egentligen.. hmm.. hade en riktigt hemsk dröm i natt igen.. varför har jag börjat drömma mardrömmar igen? tycker dom dyker upp allt oftare och oftare nu.. inget roligt alls, men jag och Tess hade funderingar och teorier angående drömmar och det var att alla drömmar egentligen symboliserar något, och vet ni? jag tror faktiskt att det är så.. ditt undermedvetna som säger det åt dig fast med andra bilder och ord.
Drömmen som jag hade i natt var rent ut sagt HEMSK.. elelr ja i morse vaknade 04.52 i panik, var tvungen att känna så jag inte blödde på magen..



Min dröm..

Jag och en kompis var på en "förfest" hos en annan kompis, eller ja egentligen var festen hos hennes mamma som inte var hemma, vi hade skit trevligt och sen mitt i allt så förändras hemmet och det är mer som en klubb, av något slag. Finns en kille där som är känd, han raggar hej vilt på min kompis men hon är inte intresserad och ger honom dissen, vilket han inte accepterar.. Han sliter med henne och trycker ner henne på något som ser ut som en scen, fast undanskymt. ingen annan som ser vad han gör utan bara jag. Hon skriker och är förtvivlad och jag blir förbannad och slänger mig på honom för att få bort honom, han plockar upp ett vasst föremål och sticker skär henne på kroppen(benen,armarna,magen,låren) och jag lyckas tillsist få bort han därifrån men bara för att jag gör illa honom,jag skriker att hon ska ringa polisen, vilket hon gör medans jag slåss med den där killen, jag får av mig en av mina skor(jätte höga stilettklackar) och hugger honom med den i magen, medans han får in en fullträff på mig och gör illa mig, så jag blöder från magen/bröstet.. jag är skit rädd och tillsist får jag ner honom där han ligger och gurglar,blöder och svär.. han säger två ord som jag inte kommer ihåg.. senare kan jag koppla dom orden med en typ "maffia/gerilla" grupp.. farliga typer att bråka med, jag blir så klart livrädd och helt plötsligt är vi i kompis2:s mammas lght igen, där vi gömmer oss.. jag ringer min mamma och berättar vad som har hänt och hon kommer dit, jag ber henne vara förskiktig så dom inte hittar henne och får veta att det är min mamma.. helt plötsligt börjar det rasa in folk till lghten vars vi är och helt plötsligt kommer den där tjommen in som jag redan har skadat, vi smiter ut källarvägen, och påväg till polisen( mitt enda trygga ställe) så ser vi ett gäng.. Det är HANS gäng.. dom börjar jaga oss och jag hör hur skott avlossas,det sista jag hör är min mamma som skriker något om att jag inte ska ge upp.. sen vaknar jag i panik.. känner om jag har några sår på kroppen, för jag vet att dom träffade både mig och min kompis!


Helt jävla sinnessjuka drömmar! varför dyker dom upp?
skit obehagligt! ännu när de är ens vänner som blir skadade.. :/

hur som hellst från det ena till det tredje (tänkte på de här med diss),satt och skrev med en kille för en stund sen och han är väl egentligen inte min typ men han är eller rättare sagt var intressant ett tag.. nhur som hellst, jag blev less på hans sätt att vara och jag dissade väl honom mer eller mindre.. kanske inte direkt medvetet men jag gav honom inte den "vanliga, trevliga hanna" så skriver han:

-jag skiter liksom om en brud dissar mig
inga problem och få lite kul liksom
om man nu vill det...

det störde jag mig på som fan! Jag menar om han nu tål att bli "dissad" som han säger "att han skiter i det" varför tar han då upp det? VARFÖR påpekar han det för mig? Jag skiter väl inte lite i det.. jag menar om han trodde jag skulle flörta hejvilt och sen bresa för honom är han ju helt totalt jävla slut i huvudet.. vilket jävla rikspucko, haha ja nu är jag uppretad över det också men hur ledsen tror han att jag blir? ska börja gråtar och fjäska? inte en chans såna äckel klarar jag mig utan, punkt slut!


voi voi nå hur som hellst idag blire jobba för mig:) har Em och slutar halv tio tror jag, hade en riktigt bra dag tills jag började skriva med de där puckot och skrev ner min dröm.. dumt gjort kanske.. nå nå så kan de gå, kanske vänder snart:P  Har ont i skallen också, vilket jag hoppas på hinner försvinnan innan jag prommar upp på jobbet och ska tillbringa flera timmar bland hysteriska gammlingar;)   nej nu lite kaffe och en snus.. hej så länge!


Bara måste..

... innan jag pyser!

Satt och kikade bilder på FB, jag måste ju bara säga hur jävla tokigt underbara ni är alla mina vänner. om min kärlek, tillit och respekt till/för er gick att beskriva så skulle jag göra det!

Ni kanske inte vet det men jag älskar er och ibland så mycket så man får ont i varenda liten del i kroppen!

Energin tog slut...

.. har haft en toppen dag idag! Jag lovar den var helt perfekt när jag slog upp mina brun/gröna i morse, hade fått ett gulligt sms av världens gulligaste kille och det fick mig att vilja springa tusen varv runt våran runda jord:) Det gav mig en massa ork, energi och glädje fylld i hela kroppen, kom upp på jobbet och dagen började väl egentligen som vanligt... morgon rutinerna gjordes och sen var det dags för lunch, min rast började vilket jag hade missat då vi var mitt uppe i allt lunchstök! Så min rast blev inte av tänkte skjuta upp den lite och sen började jag baka (kärleksmums) det blev dags för fika och sen städ.. och helt plötsligt bara *poff* var min dag BORTA! jag han inte med någon rast, tänkte kila hem tidigare men de gick inte heller så då börjar jag senare i morgon i stället och sen som ett knytnävsslag i magen fick jag höra att en av mina favvisar flyttar! och hur ledsen tror ni inte jag blev då? fick nästan tårar i ögonen! hur som hellst, kilade hem och ja nu sitter jag här och väntar på att gulligaste killen i världen ska höra av sig och funderar om jag ska orka kila bort och kika på Erikas och mackes nya lght!:)


Idag har jag massor med glädje i kroppen, och jag vet egentligen inte vad jag ska göra av den? jag vill bara berätta för hela världen hur nöjd och glad jag känner mig idag!:D :D :D :D :D


Har lust att bara skriva ner massor här men egentligen kan jag inte det, tror det är dags att skriva i den "personliga bloggen" igen, är ju som ett bra tag sen jag skrev där:P

jag tror jag gör så.. hej svejs i lingonskogen eller nå:P

Skapar glädje..

Känner mig nöjd, trotts förkylningen så har jag haft sån kreativitet i kroppen så det finns inte, har målat tavlor åt mig själv 4 stycken men bara två kanske tre som jag själv blev nöjd med!:D sen har jag även målat en åt becca och den vart vi båda två nöjda med:)

har idag kommit tillbaka till byn, jobbar nu mina tre sista skift och sen ser de ut som om att jag har mesester:) hääärlisch!  tänkte väl egentligen inte bjuda på värsta inlägget nu då jag är gode trött och bara vill hoppa ner under täcket och hoppas på ett samtal från en av dom bästa! <3


nu säger jag GOD NATT

någon mysig jävel!

idag är ingen vanlig dag..... för det är Moas 3årsdag, hurra hurra hurra!!! Idag fyller min lilla skatt hela 3 år! och som den fruktansvärt dåliga gudmor jag är,  så är jag ju naturligtvis inte där och firar henne!:( 
Så jag får önska henne stoooort grattis och hoppas att hon får en underbar dag och sen kan jag ju alltid hoppas på att hon inte har glömt mig;)

Nej i stället sitter jag här i ullatti och funderar hur jag lättast möjligast ska ta mig in till stan idag, fick nå ryck om att jag vill in!!! Är sjuk och på något underligt vis så vill jag alltid hem när jag är sjuk och ynko.. Det som hade gjort allt typ hundra gånger bättre hade ju varit om någon mysig jävel bara kände för att komma och tycka synd om mig och hålla mig sällskap med en massa film och mys.. men nej nej den turen har inte jag..

set fire to the rain

idag.. är en dag som jag bara vill bädda ner mig, somna skönt och vakna upp brevid en riktig underbaring..  Känner mig sur, irriterad, trött, less, allergisk ja helt enkelt allt negativt som du bara kan komma på!

Jobbar till halv tio i kväll, och har jobbat sen klockan 7 i morse är trött som fan, och vill verkligen inte tillbaka till jobbet igen!:( vill bara lägga mig ute i solen och somna en stund för att få liiiite färg åde..

Muppig dag helt enkelt! Fick föresten ett sms som fick mig att vilja skjuta mig! ja har ni läst gårdagens  inlägg vet ni vad jag menar! Sen kom även nästa sms som fick mig att vilja sticka iväg långt bort, njuta i solen på en mjuk filt brevid en riktig raring! Men som jag sagt innan, de här med karlar är komplicerat, jag vet inte ens om jag vill låta någon karljävel ta del av mitt liv just nu, jag kanske måste komma upp på fötter igen.. eller som en godvän sa.. " men Hanna, varför låter du ingen hjälpa dig upp på fötter igen?" och ja de är väl kanske sant, men jag har ju inte hittat nån sån.. och ska jag vara ärlig så ids jag då inte leta nån heller.. jag har sagt som så, händer det så händer det. nej nu upp på vindan och sova en timme så jag är pigg och rask när jag börjar jobba igen!


tjingeling

Hjärtesorg

What are words If you really don't mean them When you say them...?

Idag har jag haft en underbart härlig dag, dock en massa tankar och funderingar.. Ni som känner mig riktigt bra vet att jag är en riktig grubblare!

Jag har tagit ett stort steg i mitt liv nu, och jag har verkligen bestämt mig för att följa mitt hjärta.
Mitt hjärta säger gå Hanna gå.. Och lugn jag ska gå.. jag ska bara få fason och styra upp allting först!

Jag har två mål som jag ska försöka uppfylla under nästa vecka, och tro mig nu är jag peppad.. Det enda jag vet är att från och med nu så tänker jag lägga mr.Hemlig på hyllan, han får inte vara med i mitt liv något mer och det låter kanske elakt, men thats it.. Jag tänker inte bli bränd, inte en chans och jag vet att om vi tar det just liiiite längre än hit så kommer vi bli två sårade själar.. och det vill jag inte så bättre att "fly" nu.. Jag har berättat för honom hur det ligger till och han förstår mig, det som känns skönt att höra men som jag inte tror på är att vi kommer förbli "vänner".. Visst vänner är jätte bra, men fixar vi verkligen det? Jag är sjukt intresserad av den karln och jag vet att det är ömsesidigt men jag tror om jag ska vara ärlig.. att han INTE är Mr.Right </3

Det låter säkert hemskt ännu engång, men de är väl egentligen vad jag försöker att intala mig själv åtminstone

JAG ÄR EN IDIOOOOOOT!



ja fy fan,jag som lovade mig själv att inte sätta mig i den här situationen igen på länge!!!!! Gaaaah... life sucks!

nu ska jag fortsätta med mina planer och sen gå och lägga mig i sängen, tycka synd om mig själv för att jag är en sån jävla idiot och sen sova så jag orkar upp och jobba i morgon!


GOD JÄVLA NATT


Vars gömmer sig alla...

...tokigt gulliga och underbara människor?!
Jag trodde jag redan hade hittat alla tokigt underbara människor, men ack så fel jag tog!
Jag har haft en helkväll med T och ännu är den inte slut, vi har haft en sjukt nice kväll.. surrat om livet och ja egentligen det mesta, och det känns som att det är riktigt länge sedan jag öppnat mig så otroligt mkt för en människa, och så otroligt länge sen jag känt sån total och otrolig tillit till någon. Hon kan förstå och hålla med mig i så otroligt mycket och det är ömsesidigt!
Att vi sen har förmågan att ligga på samma nivå när det gäller humorn är otrolig, tror det är evgheter sen jag skrattat så mycket som jag gjort med henne. Vi jobbar tillsammans ännu en sommar och vi har lika kul som vanligt :)
I morgon ska jag in till stan och tänkte köra en snabb dejt med A och sen ännu en snabb dejt med en riktig underbaring! ;)
Nu tänker jag facebooknörda lite medans T, gör det hon ska och sen tänker jag fortsätta våran väldigt viktiga diskution om livet med henne!;)  gonatt!

Godnatt har jag sagt

Pensionärer... hmm... vad säger man? dom är ena bestämda rackare.. hade lust att skrika högt och slita av mig många tussar av mitt redan tunna hår! Har haft en fullspäckad dag på jobbet idag.. dom rara små liven kan verkligen ge en huvudbry!

Har farit runt som en skottspole idag känns de som och jag kan lova att nu på kvällen så kändes det! Jag trodde jag skulle få ett av mina "berömda" anfall och tuppa av igen.. :( Nå nå det gick bra, jag drack lite vatten satte mig en stund och sen tog vi itu med resten.

Har ont i ryggen igen, misstänker att det kan ha något med tunga "lyft" att göra eller mindre smickrande arbetsposition? hur som hellst nu när jag fått mig några timmars sömn kanske dom problemen är borta igen:)

Känner mig förjävla nöjd över att vara och jobba och jag trivs fruktansvärt bra med mina arbetskamrater, dom är så goa :)

nu äre sängen nästa som lockar fast först... ett samtal! <3


natti natti mina vänner

Vänner...

Det finns vänner, kompisar, polers, bästisar, underbaringar,ytligtbekanta och gammalbekant, gammla vänner och ja en hel massa man kan räkna upp.. jag funderar seriöst på att rensa igenom min FB-lista med vänner, känns lixom bara att en den är där för att snoka?  Jag menar varför ska man ens ha dom som vänner när man inte ens pratar någon gång? Sååå.. Om du är borttagen som  vän på min FB är det inte hela världen. jag hatar inte dig för det:P det är väl bara det att vi slutat prata helt enkelt? Nej nu rensa på FB och sen käka lunch, ska ju iväg och jobba snart:D tjingeling

Underbart! <3

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


Det kittlas i magen vettu va!

ja de är en sån där känsla, jag vet inte vad den vill säga mig, men den känns bra:) den kittlas massa och i mellan åt får den min puls att gå upp typ massor och det känns som att det är ett gäng vilda hästar som rusar runt i mina ådror!  då kan man ju fråga sig varför.. ja de hade jag också gärna velat veta:P nå nå sånt händer väl skulle jag tro...

Idag börjar jag jobba 12.45 och har vart vaken hyffsat tidigt för att vara jag :)  tänkte att jag ska käka lite lunch här och sen bege mig ut i solen en liten liten stund.. :) innan de är dags att jobba och slita, jobbar em med bästigaste  M, gudarns så trevligt!

satt här och kom på att jag ville höra en speciell låt, klickade igång den och kunde inte annat än att le.. en sak är då säkert.. jag är imponerad! Imponerad av livet, hur man formas och hur fan allt går vare sig man vill eller inte..
Jag är då överens med mig själv om en sak och det är att jag är en riktig fighter! Säg vad ni vill, men jag har brottats med mig själv nu i nästan två års tid, äre konstigt man känner sig nöjd när man börjar se ljuset i tunneln? när man börjar inse att man faktiskt kanske har segrat mot mörkret? jag vet att jag har en lång bit kvar ännu men vet ni? Efter att jag träffade den där underbara tösen som berättade om mitt liv för mig kunde jag inte annat än le, hon sa precis rätt saker, hon såg vad jag just börjat inse och hon kunde sätta ord på det ingen annan kunnat!  Jag känner mig nöjd nöjd nöjd..


Med facit på handen...

Om du fick en chans att ändra något, skulle du göra det då? skulle du om du hade facit på hand gjort om olika saker? hade du visat dig sårbar i olika lägen? hade du visat dig starkare än du är  många ggr`?

Att livet inte är lätt alla gånger vet jag väl egentligen redan, men många gånger önskar man att när man hamnar i svåra situationer så hade man en lite "inresyn" som visar vad som händer vid dom olika valen..  haha är jag djup nu?;)


nå nå skitsamma.. lifs sucks eller ja just nu känns de väl egentligen riktigt bra men de går väl över det också;)


nej men att jag kilar nu, nu äre minsan dags för middag! tjingeling!

RSS 2.0