Jag döööööör!

men dra åt helvete vad ont i ryggen jag har!:( Är riktigt länge sen min rygg vart så här och jag fattar inte vad jag har gjort Har haft känningar nu i flera dagar om att detta var på G så jag har inte ansträngt ryggen dessmer och nu i morse när jag vaknade och skulle kliva upp sa de bara PANG! och vipps så sitter jag här igen med en rygg som försöker ta livet av mig! jobbigt hörrni!
Idag blire tillbaka till ullatti och mammsen, har plockat undan lite här i vagnen( mina kläder och målar grejer)..
Typiskt att ryggen ska pajja så här innan midsommar:( men men bättre de än när jag jobbar, då förlorar jag iaf inga jobbtimmar :)
Har suttit i natt och inte kunnat sova,trött som bara den men det gick inte, bara vred och vände mig.. läste lite bloggar och kikade även igenom min "gamla"blogg.. man ser verkligen hur jag har tagit mig uppåt och det är faktiskt imponerande! Jag kan jag också;)
nej nu rensa lite från daaaatorn.. hej så länge

Bildextra!

Egobild
Sminkning stod så klart på schemat!;)
Lillebror var med! (men schhh.. de är hemligt!)
Jag och min Pingla på G till stan!
Våran chaffis:) (en riktigt stjärna som orkade)
Jag och älskade lillebroooor <3
Jag och Malene! <3
Fler bilder bjuder inte jag på!;)
Finns ett gång fler, men tycker att dom kan få stanna i privat album:) dom är inte hemska bara det att, minnena från den kvällen får vara "våra" minnen:)

Samla moood!

Sitter just nu ute i vagnen i sammakko:)  Har kommit hit idag,har lite att plocka och tömma ur vagnen så den är ledig och fin när min farbror och hans familj kommer upp.  Jag vet att jag inte har skrivit på hela långa helgen, men jag har ju ta mig tusan haft fullt upp!;)

Fredag var jag visserligen ledig men inte i lördags och inte igår + att jag har vart ute på schväng!
Lördag började jag kl 07.00 och jobbade till kvart i fem, då vare full fart hem och duscha, hoppa i kläder och jaa.. göra mig redo för en helkväll:) vi lämnade byn vid 22 tiden och då hade vi bökat och tjorvat och bytt kläder flera ggr!;) men jag måste säga att vi var dom snyggaste brudarna också, så de var de helt klart värt!;)  Vi var in på nunis men inte vare då länge, Malene sa något om en kvart så jaa.. jag får kolla med henne sen:P  Kul hade vi då, eller ja jag iaf :)  men jag kan lova att jag var ruskigt trött när jag kom hem, 07.16 har jag skickat iväg ett sms och då låg jag i sängen.. det kändes tungt att kliva upp för att jobba sen kan jag tala om.. 11.30 ringde klockan och vet ni va?? jag borstade mina tänder tre jävla gånger för att jag tyckte de luktade alkohol och faktiskt så tror jag inte att jag kan ha vart helt nykter när jag kom på jobbet! :/ nå nå jag tog mig igenom dagen och efter många låååånga timmar fick jag gå hem och sova.. skyndade hem,surrade i tele med kusin <3 se en dusch och sen bums i säng där jag stupade och sov till ja halv tolv kanske.. sen somnade jag om. När jag sen vaknade blev det lite korsord och sms:ande och sen helt plötsligt hamnadejag i sammakko..


Eller ja, jag ringde farfar och han kom och hämtade mig.Min ÄLSKADE farfar <3

har käkat köttsopp som fammo lagat.. riktigt mumma! sen blev de en sväng till världens bästa cilla och henka! och om allt blir som jag tänkt mig är jag tillbaka i ullatti i morgon.. mamma skulle kanske hämta mig efter jobbet:)  hade vart skönt att få en kväll med min mamma.. surra lite mor och dotter snack;) är alldeles för länge sen nu!


Sen en reflektion över helgen.. jag minns inte allt för mkt av den, jag har inte så stor koll på tidsuppfattningen MEN jag vet att någonstans under kvällen så pratade jag med en SKIIIIIIIT snygg kille! Han var typ bara woow! jag vet att jag var full och att omdömet sviker då.. men inte den här gången, jag kommer ihåg hans namn och jag har använt mig av det idag så moderna Facebook, och vet ni?! jag hittade han!!!;D nu ska jag bara samla mig lite mod och sen måste jag ju nästan kontakta denna snygga någon;)


Haha ja herregud, tänk att hela kvällen gick och det jag minns tydligast är HAN? jag är lite imponerad av mig själv!

nej vet ni va.. nu kika greys innan de är sovtajm! G-night

Hmm.. nerspydda täcken!

..Mysigt NOT!!! Kom hem till läggan igår, har inte vart hemma på riktigt länge och det första jag och Malene möts av när vi kommer in är en svag illaluktande doft av spya! Malene sa "det luktar spya" jag sa "visst gör det".. Jag hittade ingen spya förens jag kom in på toaletten! då har mitt pucko till bror lagt in dom nerspydda täckena på TOA! Då har lillebror dragit sväng hemma i läggan och nån jävla tjej har spytt ner mina täcken! FÖRRA helgen!!! Gaaaaah gissa om jag var tokig igår när jag kom hem, jag ringde till bror min och gav han världens utskällning om vilket jävla svin han var! Jag for runt där i lghten och morrade.. sen när jag åter kom till byn igen så träffade jag bror och konstaterade vilken jävla spyfluga han är! men då berättade han att det faktiskt inte var han.. Han berättade om helgen och jag kände hur jag blev mer och mer irriterad, jag tyckte först att han skulle ersätta det, men samtidigt så kände jag att varför ska HAN göra det för något som TJEJEN hade gjort?

Jag ringde iaf hennes mamma för att få tag på hennes nummer och fick det tillsist, efter att jag förklarat hur det låg till, och enligt henne så var jag "ansvarig" och det kunde bli svårt för mig att få ut något på det då JAG INTE hade vart där. Men när jag ringde hennes dotter så berättade hon att det var hon och jag uppskattade verkligen att hon var ärlig, ett stort +.. vi löste det iaf och hon har lovat att ersätta mig antingen genom att kemtvätta , eller köpa nya täcken.. Nu i efterhand så inser jag att de kanske inte ens finns någon kemtvätt i gällivare?

nå nå nu är det upp till henne iaf.. jag hoppas bara att hon hör av sig snart så jag kan sova hemma!!!!!


nu äta hejs!

haha jag vet, men kan inte heller kalla det inbillningssjukan!

JA! de kan man lugnt säga, tog på mig min gråa mysiga pumatröja i morse när jag knatade iväg upp på dagis för att jobba, hängde av mig den och reflekterade över att den luktade så otroligt gott.. försökte komma på vad den luktade.. sen for tanken ur huvudet och sen då när det var dags att gå hem och jag tog på mig den igen så kände jag doften.. jag sniffade och luktade och undrade och funderade.. och sen när jag går efter vägen påväg mot affären så slår det mig.. den luktar min favvoparfym som jag inte haft på flera herrans år.. hade den i början när jag träffade mattias och sen tog den slut och jag har inte hittat den att köpa någonstans!!! så alltså då kommer den stora frågan! vars tusan kommer doften ifrån?!

Min första tanke var att min mamma kanske har den, fast det hade hon inte, var tvungen att kika.. jag menar tröjan har legat nere i hallen bland en massa andra kläder och dom luktar inte så (haha har sniffat på dom).. men sen min andra tanke..
tänk om det är dags att börja leta upp parfymen igen? (paniken uppstod, jag vet ju inte vad den heter!!!! vet bara att flaskan är grön och avlång!)

och sen min tanke nu.. "jag som tror på sånt här övernaturligt"  Det kanske är dags nu.. jag menar jag kanske hittar någon nu? för i när jag och mattias började så var de den parfymen som gällde och nu dyker doften upp från ingenstans kanske de är ett tecken? haha jag vet många av er kommer rynka pannan och fråga om jag verkligen har fått för mkt fritid... men faktiskt så tror jag mer och mer på de sista alternativet.. kanske om jag också bara släpper alla jävla spärrar och ger mig fan på att försöka få mig själv lycklig så kanske det känns så också?

Egentligen så mår jag faktiskt rätt så bra just nu, jag trivs med det mesta.. Har bara den här jävla allergin och sen en förkylning hängandes flåsandes i nacken.. men jag har gett mig fan på att jag inte vill ha förkylningen och har jag tur så slipper jag den!  haha citerar en rolig typ "vill jag inte ha HIV så får jag inte HIV"

Nej nu ska jag kila över till bästigaste Malene som bjuder på kaffe.. vilken härlig brud jag funnit! (och sniffa på min tröja så klart!;) man får ju passa på medans den luktar gott!)


tjingeling


jag hatar mygg

Mygg är nog det värsta som finns,hatar verkligen dom! har ett stort jävla myggbett på ena knät och hade ett på kinden efter helgen, samt en hel del blåa små bitmärken( dock inte efter mygg) idag hittade jag ännu ett bitmärke jag inte hade upptäckt,förmodligen för att det inte hade blivit blått ännu eller för att det var så dåligt ljus i duschen...

Efter en dag på jobbet så sitter jag nu här hemma, har just stökat undan våran "extremt jätte avancerade" middag! korv med bröd! haha men gott vare! Har jobbat freån 10 till fyra, sista barnet gick vid 15 men innan jag hade plockat undan och handlat så var klockan närmare halv fem så ja nu är jag hemma, har käkat och nu sitter jag här vid datorn och nördar:P funderar vad jag ska roa mig med.. tänkte ta och svabba av köket idag och verkar som att man får ta hallen igen då det dras så mycket fram och tillbaka mellan kök och hall.. Lillebror J har dragit ut någonstans och lillebror O kikar tv med sin polare.

Jag känne rmig fruktansvärt uttråkad och rastlös, samtidigt är jag trött som en jävla jag vet inte vad! hade lätt kunna lägga mig och bara sova, men de känns ju också lite tråkkigt samt att jag får kliva upp så jävla tidigt, tror jag iaf väntar tills klockan nio innan jag kryper ner under täcket!


i morgon kommer älskade mammsen hem, ska bli skönt faktiskt.. har som inte hunnit ha min sån där "mammatid" men henne på ett tag.. har ju vart ute på resandefot och sen när jag kom hem då var de dags för henne att fara på resa! hmm.. tror jag hade behövt bara ett tag mammamys iaf.. bara vara på två, surra lite skit och bara vara.. Min mamma är en av dom bästa i hela världen, även om vi har våra duster ibland så;)

nå nå hur som hellst i morgon kommer hon och jag som jobbar hela veckan, får se hur det går, börjar kännas som att jag har en förkylning på G vilket iofs inte är så konstigt med tanke på mina ständigt lyckade äventyr! kan bli förbannad mig själv ibland alltså.. vad fan äre för fel på min hjärndjävul? skulle behöva få en ändring i mitt liv just nu, en riktigt stor,drastisk förändring.. så jag slutar med mina jävla dumheter..

nej nu ska jag kila orkar inte skriva nå mer det känns lite som att jag måste lägga mig på soffan och bara vila ögonen en liiiiiten stund!;D ja vi får väl se vad som händer!


Äckliga små pissfittor...

... Ja jag säger då bara de, en del människor har man bara sån otrolig lust att banka ner under jorden! Det är synd att det finns såna brudar med så otroligt jävla dåligt självförtroende..  Att man inte kan lita på sin partner fullt ut utan bara måste känna sig hotad?! jag menar varför ska de vara så svårt att lita på sin partner?

Om jag t.ex är i ett förhållande så litar jag på min partner.. skulle han göra något som får mig att inte lita på honom så borde jag ju verkligen fundera på varför jag ens vill vara med han.. eller?? 


jävla puckobrudar det finns.. Det finns ju en anledning till att dom gjorde slut, så varför då vara så orolig för att hon vill ha honom tillbaka? Jag tror... eller ja rättare sagt VET att hon inte vill det, hade hon verkligen velat ha ett förhållande med X:et så hade hon väl inte väntat så här länge? Och varför är de hon som får skiten? är det inte pojkvännen i fråga man ska vara sur och irriterad påå? Är det inte han som väljer att "prata/kontakta" också?

ja herregud... var bara tvungen att gorma av mig här.. blir bara så förbannad när mina vänner blir påhoppade!

Du vet mitt hjärtegull att det bara är att ruska av dig den där puckobruden!

Tvätt och städ..

yes precis som rubriken lyder donar jag på idag.. Har tvättat lite kläder och svabbat av golvet i vardagsrummet, hallen och lillebrors rum. Tänkte svabba av köket också:) Men först ska det bli lite matlagning.Lillebror Oscar har jobbat idag och nu sitter han och Ted och kikar tv.. Har haft två riktiga slappar dagar nu och jag ser faktiskt fram emot i morgon när jag ska jobba! börjar kvart i tio och går till minst klockan 17 iaf :)

På onsdag kommer älskade mammsen hem, och jag hoppas verkligen dom har det toppen bra där borta!


Helgen vart lyckad, dock lite ångest i går som gärna följer med in ännu idag,kanske den försvinner så småning om? Fredag blev det grillning med cilla och lördagen vin med Malene, lillebror J kom hem efter ett tag och höll oss sällskap här, förmodligen för att han inte fick vara ute längre:P  vi bestämde oss för att fara förbi hos Anna och Christian så just innan vi for dit kom malens karl så även han följde med, satt där ett tag och när vi for igen fick med oss jim(gammal klasskompis). Satt här och vi bestämde oss för att fara till en liten kojja brevid älven och sagt och gjort.. Det blev bada för min del:P så ja jag har gjort årets dopp i älven tidigt i söndags morse!:P

söndagen hände det inte allt för mkt, sov till kanske halv ett, ett tiden och sen film tajm och invänta pizzorna som malene tog med från stan:) tokhärlig donna de där!


M kikade förbi och vi surrade lite skit och när hon farit hem ringde hon och berättade att vovsingen hade blitt biten så jag gick över och kollade läget och var social en stund innan jag gick hem, duschade och slappade framför tv:en:)

nej nu mina kära vänner.. dags för middag, köttfärssås och spaghetti!:D mumma!

Sitter här i min ensamhet..

.. och har hällt upp ett glas rött, gudarns så gott det smakar!

               


Sitter och lyssnar på massa gamla godingar och sitter här diggandes och halvsjungande, gissa om jag myyyyser;)
Hoppas på att Malene dyker upp snart:) känner mig faktiskt lite sällskapssjuk:P
Varmt är det också och funderar starkt på att leta fram min korsordstidning...
Hahah från det ena till det tredje, jag har börjat dagdrömma väldigt mycket, kommer på mig själv med att sitta och små fnissa, flina eller bara stirra och jag måste erkänna det är ju lite småmysigt att få drömma sig bort då och då:) anledningen till att jag nämner det är för att jag just kom på mig själv med att sitta och flina:P haha trög man är egentligen! Nej men faktiskt dagdrömmar är rätt mysiga, så ta för gudsskull inte illa upp om ni skulle försöka prata med mig och jag inte svarar jag tänker bara på annat just då;P

Sen en annan sån där sak som jag kan berätta så här direkt ur huvudet är att jag blir så jäkla fundersam ibland alltså.. Jag har ju som jag skrev innan börjat dagdrömma.. men när dom där dag drömmarna gör att man vill göra verklighet av det, hur gör man då? jag kan inte för mitt liv komma på en vettig lösning alls!

nej nu ska jag kila och vara social jag ser att två av  favvisarna kom hit!:D


Jag tänker alltså finns jag??

Hejhopp!

Har vart en vända på kiosken.. och nu sitter jag här uttråkad och rastlös, skulle ha lust att hälla upp ett glas rött men så blire då inte ännu.. Tanken var att vi i kväll skulle grilla.. Jag,Eva och Malene men Eva ställde in och Malene kanske inte kan:/ så ja här sitter jag nu helt plötsligt ensam och känner mig övergiven delux!

Lillebror är och badar, vilekt jag insåg att jag också ville göra efter att dom hade farit.. så här sitter jag i min ensamhet och nördar vid datorn! Det känns nästan för varmt för att gå ut och sitta i solen just nu, även om de är väldigt synd att sitta inne nu när de är sånt kanon väder.. ska kika om mammsen har någon bok så kanske jag kilar ut trotts allt!

Ego girl!

      


Flygplanskrasch!

Vaknade upp med hjärtat dunkande, precis som att du hade släppt lös 1000 hästar som rusade runt där inne..  Jag kände riktig panik.. Jävla mardrömmar... Låg kvar i sängen, tänkte på personen i fråga och funderade om jag skulle skicka iväg ett sms eller ringa.. Funderade lite till.. Tänk om hon skulle ta illa upp, men så bestämde jag mig för att skicka ett sms iaf, hon fick tycka vad hon vill. JAg slängde iväg ett sms.. Jag bara behöver höra att allt är bra.

Drömmen handlade om Mattias givetvis.. Drömde att jag pratade med han i telefon(fråga mig inte varför) och han skulle ut och flyga, sen berättade han att en person hade berättat att "i morgon" så skulle han råka ut för en stor olycka.. och jag la ihop det med flygningen, vilket han inte hade gjort ännu. Jag berättade min sida på saken och sa att han inte bör fara ut och resa just den dagen.. Han skulle promt ut och flyga iallafall.. såå morgonen kom och helt plötsligt satt vi på flygety båda två.. Vi skulle mellan landa i kramfors klockan 20.00  och när vi gick ner för landning så kan jag se flera "själar" stå där nere på landningsbanan bl.a mattias.. JAg fick världens panik över att jag inte såg mig själv där nere..  helt plötsligt tar vi mark, och landningen som jag trodde hade gått bra slutade i en extrem jävla smäll.. det var ritkigt obehagligt.. Jag vet att jag sen vaknade upp någonstans i gällivare och försöker ringa M i världens panik, men han svarar inte och sen går det inte ens att slå nummret.. Jag försöker komma ut från stället där jag är vilket förmodligen är från sjukhuset.. jag tar mig till hans föräldrars hus för där kan jag få svar är min första tanke.. jag åker dit, jag plingar på dörren och jag ser att det är folk hemma..  men ingen öppnar, då blir jag förbannad och går rakt in, jag ser kalle och monika sitta vid bordet och dom pratar med någon som också ser jätte ledsen ut ( jag antar att det kan vara mattias nya flickvän).  Jagh frågar om han lever.. men ingen svarar mig, ingen verkar ens se mig.. genom dörren kommer mattias in hans armar är sönder, man ser att dom har fått sy honom, att han är blå på ena kinden och han ser så otroligt sorgsen ut. Han tittar på mig och säger vi överlevde inte.. Sen helt plötsligt står jag i en lång lång lång trappa.. (tänk er en trappa upp i en fyr, som bara går runt runt runt) jag försöker ta mig upp för den och jag kommer ingen vart, min tanke är att jag MÅSTE komma upp dit för där är min son.. Där uppe finns han och jag måste dit, när jag väl tar mig upp så ligger han i spjälsängen och han sover lugnt och fridfullt brevid sängen står en kvinna och jag ser hur hon helt plötsligt försöker kväva honom.. jag rusar fram och försöker hindra henne.. men jag kan inte röra varken henne, kudden eller pojken sen helt plötsligt blir han tyst och stilla,där står jag och gråter och hatar kvinnan av hela mitt hjärta.. jag önskar att jag inte vore död så jag kunde slåihjäl henne! sen försöker jag plocka upp honom och lyckas där ligger han i mina armar och ler och skrattar för fulla muggar.. kvinnan som kvävde honom öppnar ett fönster och slänger ut hans kropp genom fönstret.. Jag blir ´ännu mer förbannad och lyckas få ut henne genom fönstret genom att tänka ut henne.. jag ser hur hon faller ner mot den mörka marken långt långt ner... Jag ser mig i en spegel och min spegelbild är så otroligt hemsk, där står jag med bandage runt mitt huvud, jag har sår i hela ansiktet och dom har fått sy på några ställen, på ena kinden och tinningen har jag röda fula skrapsår.Ganska djupa, jag känner på mitt ansikte och det känns lika hemskt som det ser ut, sen tittar jag ner på mina armar och händer för första gången och inser att ena armen är riktigt trasig, jag har ett järnrör in genom magen och mitt ena ben är sytt ända från ljumsken ner till insidan just ovanför knät.. sen vaknar jag!


jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan drömma nått sånt?! Jag vet att jag lever och mår bra, men min spontana tanke var att jag ändå måste kolla med mattias hur han mår, vi har inte pratat på ett tag och jaa.. min oro tog över.. Jag har inte haft någon mardröm på länge och jag hatar dom verkligen!:/  huvva...
nu har jag iaf fått skriva av mig och det är väl kanske inte det roligaste att läsa men det var skönt att få ur mig det..  Frågan är vad drömmen betyder, jag är helt säker på att  allt man drömmer har en betydelse.. men frågan är bara vaad?



En RIKTIG TANT Hanna

ja de är jag då verkligen!  HAr massor med studenter runt mig i mitt liv just nu och man inser verkligen att man börjar bli gammal.. Jag är grå och gaggig snart ju! så jävla hemskt, haha;)

Middagen blev super god, grillade som sagt kyckling och till middagen serverades pommes/gratäng, sallad och vitlökssås:D mumma!!:D Fick besök av grannen Robin också så honom bjöd vi också att käka:)

Har färgat håret på lillebror Johan, svart blev det och ja nu har gästerna dragit och lillebror pös ut på byn, så jag stäkade undan i köket och funderar nu på att ta mig en dusch, känns som att det skulle behövas!:S är ju lite varmt för dom som inte har märkt det ;)

nej nu kila kommer inte på nå vettigt att skriva.. har dess utom ingen ro i kroppen just nu så på återseende!

Grillmästare Karlsson

Jaaa! Thats me...!:D  Idag kommer dagens middag att bestå av grillad kyckling och som sällskap till min middag har jag självklart Lillebrooor Johan och xen skulle cilla och barnen iaf dyka upp:)   planen är att vi till kycklingen kan värma lite gratäng som är över och givetvis pommes till:) sen har jag en inplanerad sallad med rödlök i!:D mumma är grymt sugen på den där jävla löken... haha trög man är i bland alltså:P Dagarna här i ullatti har bara rusat iväg och det är med blandade känslor.. Har ju fått jobba lite och det har verkligen kännts toppen, får jobba ännu nästa vecka!:) jobbar 9.45 till ca 17 tisdag till fredag och sen jobbar jag lördag 7-17 sen söndagen 12-21 härlisch! sen ser det ut som att jag är ledig till och med den 29:e då jag jobbar på boeendet fram till 17:e:) sen ledig fram tills  i slutet av augusti typ:P  fast egentligen hade jag velat jobba en massa mer i sommar.. men men vi får väl se än äre ju inte kört! nej nu har jag tråkigt så nu ska jag gå ut och lösa korsord!

Blogg.se

Är ena riktigt komplicerade jävlar och dom kan verkligen konsten att få mig förbannad! Har bråkat med min blogg nu sen igår! Har en plan på att fortsätta bråka med den i morgon igen bara för att den inte gör som jag vill! Jag SKA obeservera SKA få ordning på den! Anne tyckte den var jätte fin redan nu och jaaa den är väl fin, men jag är inte nöjd ännu vill dona på ännu mer! vill ju få den precis som jag vill.. och jag har ju inte den där "bloggiga genen" sååå det tar tid, jag får mina utbrott och så går de fel och då får jag ännu mera utbrott! Jävla mongoblogg från helvetet! Det är helt otroligt hur den kan få mig förbannad!


nå nå från det ena till det tredje... Jag åt min middag här i ensamhet värmde bara kött som mammsen lagat och frysit ner det var gudomligt gott! sen gjorde jag en gratäng till, inte helt från grunden då utan en sån där köpes som man får slänga i ugnen och krydda på lite extra.. jaaa jag vet men ställ dig själv och laga mat i ett jävla kök där de är 30 plus!:P

Nå nå efter maten gav jag mig ut på bron för att lösa lite korsord och där kom jag på mig själv med att sitta och huttra och gränsen var dragen när jag sen insåg att jag virat en filt runt mig i 24 graders värme!!!! haha ja ett tecken på att jag börjar bli lite bortskämd med  värme kanske?

Lillebror O for till stan idag och han lär jag inte se förens på söndag medans lillebror J kom från stan och han kommer jag kedja fast mig vid hela helgen:P haha nej riktigt så illa äre inte men han lär nog bara synas till vid måltiderna:P nej nu ska jag kila och vara social med Johan, han ville spela lite kort så jag får passa på.. för snart är det ju faktiskt sängdags för  Fröken Karlsson hon ska ju upp och jobba i morron serru!
natti natti

En list jävel till;D

Märkeskläder eller secondhand?
Det som känns bekvämt

Mac eller PC?
hmm.. vette tusan

Liknar du en kändis?
haha nej verkligen inte och om jag nu skulle göra det så är det nog shrek;)

Bästa låten i världen?
ojoj.. kan man verkligen bara välja en?!

Är det ok med vita lögner?
det beror vad som anses med en vit lögn.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
hmmm.. egentligen ingen men jag tror bigbrother skulle vara rätt kul.. speciellt då man följt senaste säsongen!:)

Hur många timmar sover du per natt?
väldigt olika, det bror på mitt mående men nu dom senaste dygne ca 6-7

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
har inte provat på så mkt det finns säkert massor om jag skulle testa

Vilket intryck gör du på andra?
vet inte faktiskt men jag brukar ju vara väldigt glad och positiv, så ett bra intryck hoppas jag:P

Det här vill jag bli när jag blir stor
jaaa... då är ju frågan.. när blir man stor? jag hade nog velat bli lärare eller jobba med något inom konst

Detta skulle jag vilja prova på
oj.. hmm.. ja jag vet inte faktiskt finns massor..

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på...
haha det finns några stycken vill inte nämna några namn:)

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Lögner, falskhet och otrohet

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
hmm.. haha det är bara det att jag förvånar aldrig:P med mig kan allting hända:)

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Ärlighet, pålitlighet, och inget skitsnack.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
hannsi och det får jag höra ännu idag

Hur var du som barn?
hmm.. bortskämd?;P första barnbarnet det säger väl allt? annars tror jag faktiskt att jag var rätt så snäll

Varför bloggar du?
det är skönt att bara skriva av sig, älskar att skriva, fast i bland orkar man inte alltid med världens längsta inlägg.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
jag vet inte vad jag ska svara kärlek är ju viktigt vilket vänskap också är,men kan inte vännerna acceptera kärleken kanske man borde fundera om vänskapen är äkta? eller har jag fel??

Vad kan man leva utan?
Saker..

Vilket är viktigast hos din partner?
att han är sig själv.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
haha vad är de?;P

Hur ofta lagar du mat hemma?
så ofta som jag är hemma

Vad skulle du göra med ett friår?
vara fri?;) nej men jag vet inte faktiskt skulle nog göra en massa skopj om jag bara hade pengar:)

Hur svarar du i telefonen?
beror på vilket humrä jag är på menm oftast hallå`?

Är du pinsam på fyllan?
haha ja nå händer de väl:P men vem är inte de?

Vilken var din första konsert?
fantomen om det nu räknas? haha annars var det nog martin svensson när han var i skolan och uppträdde för oss...

Hur ser folk dig?
ingen aning

Människa som gör dig enbart ledsen?
hmm... jag tror inte ens jag ids nämna några namn..

Värsta känslan?
att bli sviken

Favorit tv-program?
grey´s anatomy

När grät du senast?
i Tisdags

Är du vidskeplig?
nej men lägg i nycklar på bordet, gå inte under en stege och spotta över axeln om du ser en svartkatt korsa din väg.. och framför allt krossa inga jävla speglar!

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
ingenting hade jag inte gått igenom det jag gjort hade jag inte varit den människa jag är idag.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
haha nej verkligen inte

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
vet faktiskt inte

Vart går din drömresa?
hmm.. det finsn många ställen men någonstans där det är varmt och finsn en härlig sandstrand

När blir man vuxen?
Vuxen blir man nog riktigt aldrig, inte jag iaf:P

Vill du säga förlåt till någon?
Nope, har sagt förlåt till dom jag tycker jag har något att be om ursäkt över.

Vad tror du på?
vad då tror?

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
lycklig så klart

Vad är lycka?
Lycka är att vara glad må bra och trivas emd sitt liv.

Vem var din första kärlek?
hmm.. de skulle ni bra gärna vilja veta va..:P

Vem har makten i ditt liv?
ööh... jag?

Har du någon dold talang?
haha nja inte vad jag kan komma på

Vilket djur skulle du vilja vara?
det beror på.. men en hund/katt i en lycklig och bra familj kanske..

Har du någon fobi?
jepps livrädd för ormar dom är så jävla äckliga sen har jag både tandläkar och läkarskräck!

Vad är det pinsammaste du gjort ?
hmm.. ingen aning faktiskt finns nog mycket.

Lite mys vid älven..

har just kommit hem efter en kaffetår hos Malene, vi betstämde oss för att packa in oss och Amiral i bilen för att sen åka ner till älven och bada Amiral.. Det slutade med att vi alla var i vattnet även om ingen av oss doppade sig vi vadade runt lite grann och gudarns så härligt det var! Det jag dock inte kan förstå är varför hundar ALLTID måste ställa sig brevid en människa just innan dom ruskar av sig allt vatten..?


Hur som hellts ute i skuggan äre nu +28 grader och nej jag vill verkligen inte klaga men kanske lite svalare hade vart nice.. Jag hoppas iaf att fin vädret håller i sig nu under helgen då man är ledig lite:D

Planen för helgen ser ut följande, har beställt lite "varor" av min nya kollega som skulle in till stan idag och ingen är ju lyckligare än jag när hon kommer med dom!:D

Har från det ena till det tredje jobbat idag och sen satt jag här hemma och surrade lite med broder.. pös som sagt bort till Malene en vända och jaaa nu e  jag hemma igen, funderar på att orka börja med maten, allt känns ju bara så otroligt jävla varmt:/ inte direkt så man har lust att slå igång ugnen i denna värme!!!:D Funderar om jag ska skynda på affären och köpa pottisallad.. ööh.. nej det är varmt att ta sig dit och det är ännu varmare att släpa sig hem! så var de bestämt och klart..:P

nej nu ska jag kika om jag hittar nån sån där trevlig blogglista som ni läsare mååååste älska;) 


Tusen anfall på en natt...

nu är jag helt trött och slut efter allt bråkande med bloggen.. tänkte gå och knyta mig så jag får några timmars sömn innan de är dags att pysa upp på dagiset och jobba! så gonatt allihopa sov gott!









      

22.40 Efter en händelserik dag...

... så sitter jag här igen och jag har en sån fruktansvärd blogg lust, det lustiga är bara vad jag ska skriva!? haha har egentligen inget att skriva om..

Har lagat middag här hos mamma åt mig och Oscar, det blev chicken nuggets med ris och gott var det. Efter middagen så slängde jag mig i duschen för att sen hoppa ner i kläderna och sen rusa ut till bilen och cilla, vi rullade mot gälkatown för att kika på becca som skulle på balen.. men då har ju tokjäntan redan gått in när vi är framme på dundret och påväg upp till björnis.. sååå vi hoppade in i bilen igen for ner på hembygdsområdets strandcafe och fikade innan vi kunde åka hela vägen upp på dundret och tvinga ut henne för att få några bilder och tro mig, hon var Sjukt vacker! hon är ju så otrolig den där donnan! efter vi vart där så skjutsade vi upp N till mbgt och sen var vi på coop en vända.. sen bar det av till byn igen, jag kom hit hem och slängde i en hår färg surrade lite med mina bröder och Johan drog ut igen medans jag gjorde fruktsallad som jag och oscar mumsade innan han gick i bastun, inte för att jag kan förstå varför han vill basta när det är sån här fruktansvädr värme!


Trotts ovädret som härjat ikväll så är de ännu varmt ute och jag måste säga att det känns riktigt bra!:D
Det har blixtrat och dundrat som bara den, och blixtarna avlöste varandra... Jag som satt i bilen med cilla och passerade genom ovädret kunde inte annat än le.. kände mig så jälva glad och på riktigt jävla bra humör.. låter kanske sjukt men det kändes som att det var dom där jävla blixtrarna och dundrandet som fick mig att känna lycka! Jag älskar när det åskar så länge jag slipper vara ensam och inte är i ett rum fullt av eluttag!;D haha

Har en massa fina minnen från åskväder och minns faktiskt ett speciellt.. dock inget jag tänker dela med mig av;)
Jag är ju en sån där som gärna tänker tillbaka på gammla minnen även om dom inte har någon större betydelse just nu, men att man faktiskt en gång i tiden har varit med om saker och upplevt saker som kan få en att le varje gång man tänker på det är otroligt, och sen just de där att man faktiskt aldrig glömmer vissa saker...

Jag har en massa saker i min "ryggsäck" och jag har haft ett riktigt helvetiskt år bakom mig men som jag skrev i början av den här bloggen så tror jag att 2011 kommer bli ett kanon år.. jag tror verkligen det ännu.

Jag har ännu den där braiga känslan i magen och jag önskar den kunde visa mig vad tusan det handlar om så jag slipper gå runt att vara nyfiken, haha för jaaa.. alla som känner mig vet att jag är nyfiken i en strut!:P

Vet ni vad jag mer tror? Att den här sommaren kommer blir riktigt great! eller ja jag hoppas iaf det.. Jag menar jag har så jävla mkt skit bakom mig så många inte ens kan tänka tanken.. jag tycker att jag förtjänar lite ljusglimtar i mitt liv nu! Mina resor ner till e-tuna och uppsala har verkligen gjort mig gott och fått mig att må riktigt jävla bra! Har en massa drömmar och varenda en känns plötsligt väldigt svår och besvärlig att förverkliga!

Hur tusan gör man för att förverkliga dom?


nej nu dags att plocka undan lite och sen tror jag faktiskt att jag ska slänga mig på sängen och läsa min nya tidning och sen kanske lösa lite korsord vilket jag gör rätt TIDA ;) haha



"grannars berättade att katten var borta och hon fråga om jag sett `na, men jodå jodå jag svarade att jag inte gjoort de.. sen när jag gick ner för att kolla grävlingsfällan så satt ju katta där... jodå jodå så jag var ju tvugen att släppa ut ´na!" hahahaha så jävla störtskönt!


Puss och kram

15.06

Sverige runt på 21 dagar...

... reser ju runt och far som en dåre fram och tillbaka genom landet vilket ni förmodligen redan har märkt:P... vecka 20 var jag i eskilstuna och då passerade jag en massa ställen. vecka 21 blev det en vecka hemma i norr och sen vecka 22 tills nu har jag vart i uppsala-långhundra och knutby!
kom hem till norr igår igen och det var verkligen med blandade känslor..


Idag åker mammsen och jögga till turkiet, hoppas dom får en underbar resa, trotts att dom åker när vi har toppen väder och värsta värmeböljan här hemma;)

Har jobbat några timmar idag uppe på dagiset här i ullatti idag och det var riktigt nice, funderar på att slänga mig i duschen nu, har otroligt skitigt hår!

Har ju i förrgår lyckats totalbränna min rygg så tro mig det svider som tusan just nu, ska bli intressant att se hur duschen går!

min resa ner till uppsala och mina farbröder var ruskigt nice och jag får sån jävla lust att flytta ner!
Har åter igen börjat ha riktigt bra dagar! Igår och idag har vart super! Jag mår skit bra och humöret är på topp! Hade dock velat roa mig med nå riktigt riktigt kul frågan är bara vad mans ka hitta på här ute i ullatti!

Pigan ringde mig och föreslog onsdagspub ikväll och det hade jag gärna gått med på om det inte hade varit för att jag börjar jobba vid halv nio i morgon! Attsingen.. men men de kommer nog fler tillfällen skulle jag tro:) jag menar sommaren är ju inte slut ännu ;)

Har försökt klura på vad jag ska laga för middag idag men kommer inte ritkigt på något bra, några förslag någon?? förmodligen inte...


nej nu ska jag kila i duschen,och sen kanske en vända på affären! tjingeling


btw.. har en sån där känsla i magen igen och den känns som en positiv känsla!




puss och kram!

Okej ja nu har ni säkert...

... tusen funderingar! men jag kan berätta för er att jag började dona med min blogg.. såna där saker som jag absolut inte kan och jag sabbade hela jävla fucking bloggen..  och ja ni som känner mig vet att jag har ett jävla humör om det inte går som jag vill och jaaaa.... jag fick ett frispel här framför datorn!


Hur som hellst har jag gjort två inlägg idag i den "gamla bloggen" som jag kopierar över hit!:) så alltså från och med nu är det denna blogg som gäller!:D wiiee.. hoppas att ni alla gamla trogna läsare hittar mig iaf;)

RSS 2.0