Onsdag i mitt hem...

... eller ja i vårat hem, men jag skriver ju utifrån mitt perspektiv ;)
Igår var en helmysig dag, Besök i sammakko hos Familjen Johansson-Törnlind där mamma Persson också är på besök under denna vecka. Skit mysigt att träffa henne igen :)
Sen hamnade vi på dundret i fullfart med pulkåkning:) Gissa om förken bus var nöjd ;) När darling slutade så kom han upp dit och höll oss sällskap innan det bar av hem igen. Pigan var helt slut efter att ha klivit upp tidigt på morgonen  och vart i fullfart hela dagen.  När vi sen kom hem och jag burit upp E till sin säng (då hon slocknade redan i bilen och ville gå i säng) så slängde jag mig i soffan med mitt täcke och mitt hjärta som var minst lika trött som E... Visst var jag också trött men jag skulle envisas med att hålla mig vaken tills Big Brother kl 22 och det gjorde jag, men ju längre jag var vaken ju mer kunde jag känna hur febern i princip knackade på  :/ Tog mig en alvedon och höll mig vaken.. Vilket idag resulterar i vad jag tror kallas feber och förkylning, har ont in kroppen och är glödhet så tro mig här preppas det med alvedon. Tänkte att jag måste försöka hålla ångan uppe och tänkte nästan försöka orka mig på de där med att dra fram snabeldraken och gå en rond och sen även skurhinken. MEN jag tror jag ska samla på mig lite ork ännu, har tagit fram korv från frysen också funderar på om jag ska göra korvstroganoff eller korvsoppa till middag idag,annars hade de ju vart gott med ungsstekt falukorv och pottis :D men ja jag vet inte... Känner verkligen inte för att äta överhuvudtaget idag :/ alltid lika kul med feber.. NOT!
Nej nu lite lunch här och sen kanske ett ryck...? eller...lite vila..

Kan man något annat än le...

När man vaknar på morgonen och inser att det är strålande härligt väder ute?!
Nej jag tror fan inte det. Fick mig en härlig sovmorgon vaknade just efter nio och låg kvar i sängen, drog mig lite innan jag klev upp. Ringde cilla och kollade så dom ska vara hemma, tänkte vi skulle åka förbi där och hälsa på. Hennes mamma har ju kommit upp och såklart vill jag ju träffa henne en sväng :)
Min helg har vart underbar kan jag upplysa er om! Vart en vända ner till uppsala och mina farbröder:D
Åkte på torsdag efter mitt läkarbesök, så vi var nere i knutby vid tolv halv ett tiden på natten, Farbror Roger med familj väntade oss och jag blev inte ens förvånad av att vi möttes av en snöskottande farbror mitt i natten;)
Vi hade skit trevligt där och på lördagen åkte vi till farbror mikael och kusin Linus. Gudarns vilken underbar helg! Önskar bara att den hade varit längre och att vi hade fått mer tid att umgås än dessa korta dagar. Det går fort när man har roligt ;)
Hur som hellst igår morse/fm rullade vi norrut igen och ni som har mig på FB har ju egentligen följt mig på hela resan:)  Nå nå nu tänker jag minsan ta och pilla in en snus och sen mina vänner ska jag invänta min karl som har farit och lämnat traktorn, han har roat sig med att skotta gården. duktig han är ;)

En Onsdag...

Sitter här hemma och känner lugnet, ska just till att ladda kaffebryggaren får fin besök av MIN Anne och MIN Becca! Gudarns så mysigt att få hit mina bruttor, två av favoriterna på en och samma gång!;D Lyckliga jag!
Idag har väl egentligen inte hänt så mkt, har haft mina kära farföräldrar på middag <3 och har väl egentligen inte gjort dess mer vettigt, har nyss diskat undan lite här och nu medans jag inväntar besöket så funderar jag på att fortsätta riva tapet i vardis.. tror de kan bli riktigt nice när vi får klart det där inne:)
I morgon ska jag på läkarbesök klockan halv tio och när det är gjort då blire minsan hopp i bilen och sen en vända förbi smakko och hämta pappsi innan vi rullar ner mot mina kära farbröder!:D Wiiie! En helg i deras gemenskap och att få träffa kusinerna känns underbart kul!:D Ser verkligen framemot det, MASSOR! <3
nej nu tapetrivning nästa... på återseende!

Godmorgon världen!

Fick oss en liten mysmorgon iaf, Strax vankas det frukost här och mysfaktorn står på topp!:) Cilla och Mosan kom just hit och liten senare kommer Ida och lilla Ella hit och hälsar på! :)  Hjärtat är duktig och diskar lite här och nu har våra frukostgäster kommit så nu kilar jag! på återseende!

Stugmys <3

Ja! Efter en hel helg uppe i killinge med hjärta, pigis och hjärtats föräldrar är jag verkligen hel nöjd! :)  Har varit huuuur mysigt som hellst. När vi kom från stugan så for vi förbi storstan och handlade lite innan vi hämtade mat och for HEM <3 HAr som sagt vart jätte härligt att vara borta men gud så underbart att få komma hem;)
Har slängt i en färg i håret och ska strax hoppa i duschen innan jag blandar ihop lite dipp och skär upp gurka och morotsstavar:D här vankas det nämligen filmkväll med min underbara karl i kväll:)
Pigis har precis duschat hon också och är strax på G i säng, en trött liten donna efter all utelek och friskluft i helg :)
Fast jag måste ju säga att jag klandrar henne inte jag och matti är nog minst lika trötta :)
Ska iaf bli skönt att få duscha och sen faktiskt få krypa ner i egen säng när det är sovdags.
Vet inte vad mer jag ska berätta för er..? Någonting som jag har glömt? njaa.. jag tror inte det.. isåfall kommer de väl en uppdatering senare eller i morron! Natti natti <3

En kär gammal vän har gått ur tiden...

.. ja jag får tacka för många trogna år och all kärlek och värme du har gett mig. Jag kommer sakna dig sjukt mycket! <3
Jag gissar att ni alla undrar vem detta nu handlar om, och jag kan säga att det är varken något djur eller människa.
Utan min underbara uppsättning av sängkläder, mina blåa slitna underbart gosiga påslakan och örngott har helt enkelt gett upp sin karriär.. Var med stor sorg i hjärtat jag plockade bort dom idag. Ni som verkligen känner mig vet hur heliga mina sängkläder är jag praktiskt taget älskar dom allihopa och det finns inget bättre än en renbäddad säng!:D
Från det ena till de tredje så här på kvällskvisten kan jag ju berätta att middagen bestod av misslyckad köttfärssås.. jaja.. den gick och äta men jag tyckte inte den vart god. Varför blire sådär ibland? att man bara misslyckas totalt ?! snacka om besvikelse.. till middagen idag fick vi sällskap av lilla O som ännu är här i yrttis och är hundvakt, trevligt värre måste jag säga. Jag tycker verkligen om min lillebror!:D Eller ja jag tycker om dom båda två såklart:)
Har tvättat lite idag och tro mig det finns kvar att tvätta ännu så jag har morgondagen räddad också;)
Tänkte åka in till stan någon dag i veckan faktiskt, tänkte då åka och våldgästa hos min mormor och morfar <3
vet dock inte vilken dag ännu men kanske onsdag? :)
hur som hellst så tänker jag inte orka skriva nå mer nu, utan tänker att jag kanske ska gosa ner mig brevid min karl <3
Btw.. kanske gör en utflykt här inom en snar framtid, en utflykt som är väl efterlängtad!:) Får dock se när det passar och när tiden finns :D
Kram och godnatt

ingen rubrik

Hej mina raringar, förlåt att jag inte uppdaterat på några dagar igen, men har verkligen haft fullt upp i helg:)
Fredagen var det förberedelser för kalaset och mys med mina favvisar.. Lördag hade vi ju som sagt kalaset och jag tror pigis var riktigt nöjd. Var mysigt med massa folk som man tycker om:)  På Lördag eftermiddag blev det köttsoppa  hos fammo och faffa och sen igår söndag fick vi nå ryck och for förbi sammakko, hämtade cilla och liten moa och drog ner till luleå för att käka:) Hamnade på donken och givetvis en vända förbi rusta:)  var in på media markt snabbt och hämtade ut Råbins telefon och vi hittade även några filmer:)  var hur som hellst en riktig mysig dag igår :)  Idag har jag sovit till halv tio och tänkte att jag kanske skulle göra ett ryck här hemma. ta fram lite köttfärs och tina innan jag tar och städar undan alla ballonger,serpentiner och allt "kalasande" känns som att det får räcka med sånt ända fram till hjärtats födelsedag ;)
Från det ena till det tredje kan jag även upplysa er om att min nacke verkligen gör sig påmind och jag undrar om det inte är efter olyckan.. är tredje dagen nu som jag känner att den är helt väck...:/  är sådär slut i nacken är jätte jobbigt att hålla den upprätt visa stunder och det känns lite läskigt måste jag erkänna.
Nej nu slå igång en tvättmaskin och sen ner och vika tvätten som hänger på sträcket i källaren!
Vi höres! kram:)

HannaSofiaKarlsson

HEJ! Här är jag, Är trött som bara tusan och tänkte bjussa på ett kort litet inlägg innan jag hoppar i duschen och sen kryper i säng. Hjärtat är ute och donar med bilen lite och jag känner verkligen att jag inte orkar vänta med att krypa till sängs tills han kommer in.  kan ju alltid hoppas han hinner in innan jag har skrivit klart och hunnit duscha;) är ju så ruskigt kallt/tomt/tråkigt att lägga sig ensam.
Idag har jag tillbringat min dag hos farmor och farfar, där vi fick middag innan vi begav oss hem..
Har väl egentligen inte gjort sådär jätte mkt idag, stickat.. stickat och stickat och såklart surrat en massa med fammo och faffa<3
Helgen närmar sig med stormsteg och jag har blandade känslor för helgen, självklart kommer det bli skit kul men det lär bli fullt ös och med tanke på att jag har vart trött hela veckan så känns de lite tungt:P
Nå nå.. Har bakat igår iaf och det känns skönt att det är färdigt nu är det bara tårtan kvar att göra och den gör vi på fredagkväll eller lördag morgon:)
Kan även berätta för er att jag tänker hämta en ren handduk och sen slänga mig i duschen! GOOOOONATT!:D

RSS 2.0