ibland...

... känns det som att man kämpar och kämpar, men för vadå? just de för INGENTING... Idag har jag  tvättstuga och det var väl inte direkt mkt tvätt nu, men de tar ju sin lilla tid.. Vet ni hur gärna jag hade velat ha ett hus? Att slippa gå ner för trapporna, över gården, in igen, ner för trappan, låsa upp förrådsdörren, in i tvättstugan, iväg ut till själv förrådet hämta tvättmedlet och sen börja tvätta! bara de är ju ett projekt.. nå hur som hellst, nu äre snart dags att kila ner igen och hämta upp resterande tvätt som hänger på tork..
Har sovit till ungefär halv ett kvart i ett idag, vaknade av att kära mor ringde och väckte mig<3 sen hopp i kläder och iväg till becca som behövde hjälp sen bar det av till konsum och sen hem igen.. Vi surrade här och jag började vika ihop lite kläder och kolla vad som skulle tvättas sen bar de av ner till tvättis medan underbara becca började diska!:)  sen gjorde vi varmisar bara för att vi skulle orka hålla oss till middagen, gjorde fläskpannkaka som lillebror verkade tycka om också! ett plus i kanten:) nu sitter jag här och skulle eeegentligen dammsuga men kokade mig en kopp kaffe och känner fem i stället, måste plocka lite till innan jag kan dammsuga.. inte vidare mkt men sånt där som ligger ivägen. Väskorna från sammakko tex.. Hur som hellst.. känner mig lite halv seg trotts att jag sovit så länge idag.. funderar på att kila ner i tvättis hämta upp och vika tvätten och sen spola upp ett härligt bad.. tända lite ljus och bara mysa!:D
Min helg har vart gudomligt underbar måste jag säga.. från det ena till det tredje :P
For ju till sammakko i Torsdags och fredagen spelade vi minigolf och pappsen hoppade till och med i sjön:P
Jag är ju inte den som är den och jag var inte långt efter ;)  ska se om jag orkar vara så ambitös så jag bjussar på bilder också;)
Sen på fredag kvällen kom Min Anne ut <3 vi drog en ragg med kusin E till hakkas och bara surrade lite skit och sen bar det av in till stan :) vi pejlade läget och sjöng som aldrig förr, sen hem och sussa!
Lördagen blev riktigt nice den med, tillbringade hela dagen med becca och sen på kvällen for vi till lisso, spelade markoolio spelet och surrade fram tills att Lisso och hennes polare (kommer inte ihåg vad hon hette )skulle på krogen, då for jag och becca upp till mbgt och vi kom just innanför dörren så ringde anne.. vi for ut på stan och raggade som dom tuffa pinglorna vi är :) och JAAA!!! jag jar inte druckit en droppe alkohol i helg:)
hur som hellst.. klockan rinner iväg när man sitter här vid datorn, nu ska jag skörda mina växter hos mitt monster och sen kila till tvättis! tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0