Förlåt..

.. jag vet att jag inte vart duktig på att skriva speciellt mkt nu, men har haft så otroligt mycket som hänt i mitt liv, både bra och dåliga saker.. Just nu känns de som att jag kämpar med en massa bara för att överleva dagen, vill inte sitta ensam hemma i tystheten och glo som en jävla mupp.. jag kan inte sitta och inte göra någonting alls!
Förra helgen var en såndär helg som man egntligen vill spola bort..  den var bra till en viss del men sen vände det till botten på 2 sekunder!
var till överkalix på fredagen,lördagen for jag och pigan till stan och hade bakishäng! <3
söndagen gick som i en dimma.. måndagen var det min födelsedag och jag startade den med tvättstuga och redan när jag vaknade hade jag en massa grattis sms, var imponerad över att ex:et faktiskt kom ihåg min födelsedag den tiden på dygnet!, telen gick varm hela dagen och kvällen slutade gudarns trevligt!Tackargudarna för att jag har såna underbara vänner! i övrigt har de väl inte hänt så mkt under veckan som gått.. igår (onsdag) blev det utgång och det slutade väl sisådär.. hadeverkligen önskat bort gårdagen om jag hade kunnat!<3
idag blev det tvättis igen :/ har även gjort en smörgåstårta:D
nu socialisera lite! tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0