Soliga Söndag... <3

Har verkligen haft en riktig toppen dag idag och den har bara varit med nära och kära kan man säga.
 
Startade dagen med världens mysmorgon i sängen en lååång stund med hjärtat (inte ofta han har ro att ligga kvar i sängen). Sen kom Stina förbi och lämnade en nyckel och henne har jag verkligen inte sett på flera år! Var skit kul att träffa henne igen. Sen bar det av till stan för att hinna träffa underbaraste Malin.F och henne har jag inte träffat sen februari förra året! Men innan det så blev det lunch med frugan och hennes kids, som sen följde med hit till yrttis för premiärdoppet i poolen!:) Evelina som var eld och lågor över att få bada var knappt ner i vattnet och den enda som faktiskt badade var jag och Tindra. Sen blev det lite grillning och alla tre juniorer roade sig med vattenspridaren( betydligt mer uppskattat av Evelina och Texas då de inte var lika kallt). Fick också måla Både Sandra och Angelicas naglar, jag blev verkligen super nöjd med resultatet och även dom verkade nöjda, kul!
 
När vi kom hem från stan så var förresten Fammo och Faffa på plats här, dom var och lämnade gräsklipparen som dom lånat av oss, han dock inte surra med dom så jätte mycket då det farten var uppskruvad till max här på 44:an.. 
 
Var vattning av kaninerna här i värmen och ungar som ville bada och ja ni kan ju tänka er själv hur det kan se ut ibland :)  Nej nu socialisera lite med min kärlek <3 
 
 
hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0