Kreativa Hanna...

.. verkar ha hittat fram igen..?
Kan det bero på att solen börjar visa sig igen? Ja inte vet jag men skönt är det då.
Har dammsugit vindstrappan idag.. jisses vad det samlas skräp där! Det smattrade bara i dammsugaren, vilket iofs inte är så konstigt då jag hittade ett gäng pärlor och halvätna godisar efter vägen..
Ska bli spännande att dammsuga bakom soffan!;) Hade en period här i huset när jag hittade gammla tuggade toy där bakom, men jag förklarade enkelt för husets fyraåring att om jag hittar ett endaste toy bakom soffan,sängen eller över huvudtaget någonstans än i sopkorgen så sätter jag toyförbud i övriga huset och toy får då endast tuggas vid köksbordet. Det funkade! Jag kan inte för min vildaste fantasi förstå varför man inte går och slänger dom i soporna på engång? Någon idé om varför?
 
Nå nå.. Har hunnit med att måla ett recept på kladdkaka på våran skafferidörr och det blev väl sådär, men de är väl samma som med pottskåpet jag skrev på. jag var tvungen att få se den ett tag tills jag blev nöjd.:) jag vet att jag är skum men thats me!
 
Alva ligger i vagnen och vilar, ewwe kikar barnprogram och jag funderar starkt på att kila upp på vindan och städa där uppe lite.. egentligen är det väl inte så mkt mer än att plocka undan lite, dammsuga och vaska som behövs.. men det skulle verkligen behövas!
 
Eller... så tar jag det sen och roar mig med en liten avslappnande målarstund!
 
Hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0