Garderoben från Helvetet..Del1

Känner ni någon gång "wooow.. vilken underbart slö känsla jag har i kroppen, idag lägger jag mig på soffan, glor film och pillar navelludd hela dagen"? Jag kände så i morse när jag slog upp mina brun-gröna..
Jag klev upp.. Skulle spela lite sims men insåg att de behöver uppdateras och fick väl helt enkelt slåigång en film istället! Sååå sagt och gjort.. NCIS slog igång och jag mös på hööögnivå.. sen kom de där jävla rycket..  TÄNK * den där lilla äckligt jobbiga tomtejäveln som sitter på din axel och skriker sig hes om allt som skulle behöva göras*
.... och vips så var jag på fötter, gick ut med soporna tog en vända förbi tvättstugan och bokade tvättid.. kom upp i lghten igen och skulle gå på toaletten.. de första jag ser när jag öppnar toadörren är dammråttorna som leker tafatt där inne.. jag hämtar dammsugarn och just när jag ska börja dammsuga så inser jag att innan jag ska dammsuga så MÅSTE jag plocka upp kläderna.. och tjipptjopp är städningen i fullgång, jag går in i klädkammaren för att lägga in en tröja.. meeen.. jag inser då att för att kunna lägga in töjan på hyllan så måste jag göra en gång fram.. sååå.. jag tömmer klädkammaren.. och *poff* är min hall och lite av rummet fullt av grejer! så vad göra..? jo bara gilla läget.. bara de att innan jag kan börja städa där så MÅSTE jag byta glödlampa.. den har ju NATURLIGTVIS brunnit!
Lalala...*ännu på hyffsat bra humör* går in i klädkammaren med lampor och en stol i högsta hugg.. och ska byta lamap.. *fnys* lättare sagt än gjort.. jag bökar och stonkar innan jag får lös själva "kupan" men med hjälp av hammaren så gick det (de är lungt den är i plast).. sliter lös en bit av lampjäveln och donar på.. börjar och ska skruva i lampan men upptäcker snabbt att "lyset är tänt" och av ren reflex och rädsla för att bränna mig så släpper jag den och vad händer?! *krasch* där rök den.. jag suckar och svär lite innan jag lyckats konstra mig ner och hämtat dammsugarn innan jag går upp på stolen igen och kommer på att jag nu ska SLÄCKA innan jag försöker skruva i nästa.. och vad gjordes? jo jag kunde efter en stund få i lampan.. nu sitter den där utan kupa bara för att jag inte orkar bråka NÄSTA gång..  Med fungerande lyse igen börjar jag städa där inne.. och fint blire :)  SEN kommer jag på den underbara iden.. taadaaa... JAg flyttar in min svarta klädtjofräs som jag har i vardagsrummet till klädkammaren.. Jag går och spanar "om den får plats, de får den inte.. men jag kan jju iaf prova" så.. jag bökar den genom hallen där de står en massa grejjer och in med den i klädkammaren.. jag svär åt mig själv för att jag är så jävla korkad.. jag menar jag såg ju från första början att den AAAAAldrig skulle få plats där inne.. så ut med den igen, ställer den i rummet igen och kommer på.. aha! jag ställer den på toa! sagt och gjort bökar ut den i hallen igen och sen in på Toa.. (nu står den på toa).. Jag går ut i rummet och tittar.. hmmm de blev faktiskt lite tomt, men om jag ställer garderoben där vars den stod..  plockar undan i hallen.. går in i klädkammaren, och börjar dra lite i garderoben *shit, den är ju tung som ett as!" bänglar fram den så långt jag kan och i perfekt läge för att få ut den genom dörren..  NU nästa problem, jag sitter fast, jag kan inte rubba garderoben i någon annan riktning än  rakt fram vars den stod! jag svär för att jag blir klenare och klenare ju mer jag bökar med den och får brottas med den bara för att komma lös.. ställer den på "sin" plats igen och funderar en stund.. gör ett nytt försök.. går in i KLK, drar ut G en bit och kryper sen in under kläderna som hänger och får den i perfekt läge.. nu är de bara putta ut den tänker jag nöjd och glad.. *hmpf..* den är FÖR HÖG för att få ut genom dörren ståendes.. jag drar en av mina vackra ramsor och känner hur nära gråten är och svär över att min bror inte är hemma och kan rädda mig.. Sen bänglar jag den på "sin" plats ännu en gång och funderar lite över varför i hela friden jag inte är bästis med Hulken för.. (såna gånger hade det verkligen vart toppen bra! eller varför man inte har skaffat sig en karl som kan rädda en ur dom situationerna..)
Nå nå jag tar en kaffepaus och beger mig in i min GIGANTISKA klädkammare för att nu få ut den.. Jag bökar ut garderoben mot dörröppningen och går denna gång ut INNAN jag drar garderoben till dörröppningen..*snacka om hjärngympa!* puttar garderoben lite, AHA! nu så.. nu behöver jag ju bara dra den mot mig.. hmm.. jag funderar en stund och håller garderoben på kant med ena handen (där kände jag mig som hulken) och försöker använda andra handen till att nå nedre kanten så jag kan draa ut den.. men på något vis så hamnar min fot där.. jag ser ju att OM jag sätter dit foten finns de en risk att jag KAN göra mig illa.. flyttar undan foten(tycker jag) och tjoff,pang, krasch.. KArlsson drar den fulaste ramsen som hon bara kan.. Jag hade visst inte flyttat foten så långt från garderoben som jag tyckte att jag gjorde.. :/ så vad hände? Jo, jag tappade greppet om garderoben, den for ner med en smäll och landade på min fot! Jag började störtböla, nej de var inte bara för att jag satt fast med foten under min garderob utan mest för att min garderob var så förbannat FUL,ELAK,HEMSK,VÄRDELÖS.. Ja ALLT dåligt en garderob bara kan vara.. Jag bänglar lös min fot och får tillbaka garderoben från helvete på "sin" plats ännu en jävla gång.. sen konstaterar jag att Hermansson faktiskt får komma och hjälpa mig! Och vet ni? hon kommer i morgon, så då jävlar ska fanskapet till garderob få sig en rejälomgång! Städade lite till innan jag gick till becca och träffade cilla en snabbis innan hon for hem.. sen hade jag dessutom tur att becca tvingade i mig mat.. har ju glömt bort att äta idag, bara för att den där satans garderoben skulle vara så jävla jobbig! nu äre duschen (jag luktar riktigt illa) och sen äre nog godnatt så jag orkar ta resten i morgon!:S
GODNATT!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0